![]() |
Dizinin dibinde oturmak varken
Yare gidilmezmiş öğrendim anne Ne aşkı sevdası yalanmış hepsi Sevgiler yok olmuş öğrendim anne En güzel saraymış baba ocağı En sıcak yatakmış ana kucağı Kader aşkla kurmuş bana tuzağı Sevda zor oyunmuş öğrendim anne Bir vefasız kalbin ellerindeyim Horlandım, dışlandım, çiğnendim anne Kırıldım, gücendim vazgeçemedim Sensiz hayat boşmuş öğrendim anne |
seni unutmak mı imkansız sen artık bende bir parça gibisin söküp atmak
o kadar zor ki bile bile intihar etmek gibi.bu şiir canımdan çok sevdiğim mustafa için onu çok seviyorum.lütfen yayınlayın onu çok seviyorum seviyorum seviyorum seviyorum |
banamı bu sitemkarlıklar.
yaralıyım meleğim yaralıyım görmüyomusun. kolum kanadım kırık gittiğinden beri. büyüyemedim öyle cocuk kaldım senin sevdiğin gibi. yokluğunda kayboldum, sonra buldum benliğimi, sonra yeniden kayboldum karanlılarda. olmuyor sensiz hergun biraz daha ölüyorum. özledim seni öylesine deli öylesine büyük özledim ki kaldırmıyor bu küçük yürek bu acıyı. yangınlardayım deli çocuk. seviyorum seni her kelimemde her soluğumda her saniyemde sen varsın. bu aşk değil aşk |
hani bizim bi şarkımız olacaktı,
dinledikçe gözlerimiz dolacaktı. hani bizim bi sevdamız olacaktı, ölüm bile almayacaktı. sen yalancı, sen ellerin ellerin kadını çaldın giderken benden sevdanı kalmasın arkanda gözlerin kalmasın ellerin üzerimde kalmasın aklımda hayalin kalmasın sevgin yüregimde kalmasın kokun tenimde istemiyorum sana ait bir hatıra hepsini al giderkennnnn. |
*******ce bıkmadan boşunamı ağladım
bıkmadan ağladımki gelirde değerdiye boşunamı gelirde severdiye bekledim ağladım değerdiye bekledim severdiye |
Aşk düşerse diline,
hasretini bırak sevda yeline. bir öfke düşerse diline, öfkeni ver azrailin eline. yüreğin yanar gözlerin dolarsa, hüzünü yolla ben ağlarım senin yerine. |
Gençliğimizi yakanlara,
sevdiğimizi elimizden alanlara. kolumuza jilet attıranlara, kadehi elimize tutuşturanlar. her kuytu köşede esrar çektirip, üçlüğü tersten yaktıranlara. isyanım ALLAHA değil, tüm ALLAHSIZLARA..... |
Zordurdağlarda kardelen olmak,
zordur toprağı çatlatıp güne kavuşmak. zordur sevdayı yıllara yaymak. ama gerçekte zor olan. senin gibi bir canı bulmak...... |
o gün elini tutmadıysam,seni öpmediysem,nasılsın diye sormadıysam,o
günün sabahında sessizce gitme.saçlarının her akı bizim eserimiz biliyorum.yüzündeki her çizgi,ve senin yorgun bedenin.seni mutluluğa boğmadan,sana o akşam sarılmadan senin kokunu almadan ne olur ne olur o gecenin sabahında sessizce gitme annem.... |
yüreğim bir firara daha tanıklık etti işte.Hep hüzünle hatırlanacak
günler,nasıl geçeceği mechul bu günler ve gelmeyecek yarınları yaşamanın zamanı şimdi.Ondan bana ne kaldı diye düşünüyorum da,aklıma kaybetmekten başka hiç bir şey gelmiyor:Omu çok ustaydu yoksa benmi çok saftım anlayamıyorum,hiç bir soruya yanıt bulamıyorum.Al işte yine ağlıyorum,kelimeleri durdurmayı öğrendimde bir tek göz yaşıma söz geçiremiyorum..!Ve SENİ HALA ÇOOOOOOOK SEVİYORUM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.