![]() |
Sabahın ilk ışıkları doğuşum oldu
Yürüdüğüm ilk an oldu Ellerimden kayıp gittiğinde Düşüncelerim gerçek oldu.. Üzüntülerin en büyüğü benim oldu Ağladım Ağladım yollar sel oldu Hatırladım seni de ne oldu Yüzündeki o gülücükler artık düş oldu.. H.ORÇUN SEZGİN (TABGAC) |
Kalbim seni haykırırken ,
Duyarmısın sesimi ? Titrer mi için benim gibi ? Söylermisin yine beni sevdiğini... Olur ya , Belki beni düşünürsün derinliklerinde , Yürürken uçsuz bucaksız yollarda , Işığı görürsün benim sevgimde ... Ağlarım belki. Sel olur gözyaşlarım. Unutma Sevgilim , Sensin benim hayatım... |
yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle
tüm dostların yeni Sadece özür dilemek istemiştim. Yapamadım saçma gururuma yenildim ama sessizce çekip gitmene de dayanamadım. Beni affet olur mu? Çok üzgünüm! yılı kutlu olsun. |
Bozovada Bİr Yarİm Var,
GÖzbebĞİm Canim Var, YaŞama Hevesİm Var, Bozovada Bİr Yarİm Var Kalbİmİn Sahİbİ Var, YaŞama KaynaĞim Var, Bozovada Sİr Yarİm Var, Bozovada Sen Varsin Sen. |
Bİr GÜn Arasa GÖzlerİn Benİ
Senİ Çok Sevdİgİmİ Hatirla Ama Bulamaz İse GÖzlerİn Benİ Ben Sana Çoktan KavuŞmuŞumdur |
Gitme ruhum....
Sen yokken hicran düşer bu şehre... Gitme sevgilim.... Sen yokken tutsak düşerim bir isyan gecesine... Ölürüm ... Sen yokken.... |
bu muydu seni sevmenin bedeli
varlığını yokluğunla mı yaşayacaktım o kadar yakınımdayken özlemim mi olacaktın ben sana aşıkken sen bir yabancı mı olacaktın bu muydu seni sevmenin bedeli yarım kalan sevgime mi ağlayacaktım seni severken sana özlem mi duyacaktım yo hayır seni sevmenin bedeli bu olamaz seni sensiz yaşamak değil bu bedel yanımda ol, elimi tut da bedeli bu olsun sevgimim bir yabancı değil bu kalbin sahibi ol da seni sevmenin bedeli bu olsun!!! |
Bi kerecik gülümsedi,
aşık oldum. Ellerimi saçlarında gezdirmeyi sevmiştim... müptelası oldum. Bir garip olduk, garipsedim alıştım sonra o aşkı arıyordu, ben buldum neredeyse kölesi oldum. Gitmek istedi tutamadım adı olmayan aşkımıza bir de uzaklık girdi... geri geldi bir garip olduk... cigarasının ucunda hissettim kendimi istediği zaman içiyordu zamansız olduk. bir kız gördü sonra, beğendi uykumdan uyandım korktum kıskandım sanki biraz kız onu beğenmedi |
sana ölesiye aşık oldum ki
anlatamam... bunu anlatmaya sözcükler yetmez seni ve aşkımı anlatmaya sen benim için kutsal birşeysin içitiğim su yediğim yemeksin insan su içmeden nasıl duramıyor sa sende benim için öylesin çünkü senle nefes alıyorum insan nefes almadan nasıl yaşar ki sana nasıl anlatayım ki ben sensiz yaşayamam canım sevgilim mikail akmeşe |
serseriler ağlamaz
serseriler ağlarsa kimse susturamaz ananki sosyete kızı kimse sertseri olamaz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.