![]() |
Aşka dair...
Gün ışıdı. ay, gülümsedi yeni güne. bu gün doğdum ben annem bu günlerde ölecek olursam! ... dut ağacının dibine defnedin aşka dair yaşamışlarımı... sevda, yüzüme güldü koynunda yattım aşkın... gün içinde göremezsiniz hele bir ay çıksın! ... gülümser sizinde yüzünüze imrenirsiniz! ... ay bakışlım gecem, gündüzüm! .... 28/06/2004 Zeki Arlan |
Aşkım..
Bana bir şey söyle Evet veya hayır de Bir akşam üstü Bir köşe başında Bir kadeh içermiyiz Seninle Bana bir söz ver Bir gün bir yerde Sevişirmiyiz Sevgilim Gizlice, Hayat kısa Zaman az Bana olan aşkın sanırım çok az Sana muhtacım ne olur Bana yaz Yaz aşkımı bu Bitmeyecek buhranmı Yoksa aşkım aşkımızmı.... 08/2002 Zeki Arlan |
Aşkım...
seni seviyorum sen aşksın yüreğim aşkın ta kendısı _____evet aşığım bır delı orman mısalı delı ve cılgın _____aşk değilim _____aşığım ben senın aşkının esırı benımsın aşkımsın aşığım sana 27/05/2004 Zeki Arlan |
Aşkıma
Seni yaşadım dün gece, Senin özleminle baş başaydım. Sarıldım sarıldım, Hasretimi dindirmeye çalıştım. Ceza verdim kendime, Binlerce kez sana, 'Seni Seviyorum' dedim. Her birinde bin kez ÖPTÜM seni. Binlerce defa yazdım. Binlerce gönderdim. Aşkıma. Aşkımı. Canım! ! Haberin oldumu. Ocak/2003 Zeki Arlan |
Aşkız...
Aşkım Olmasaydın Hayallerin olur Savrulurdum... Aşkın Olmasaydım Dalgınlığın olur Sır olurdum… Dudaklarına Aşkım dokunsa Nefesinde tavlanan Ateş çığlığın olur Kavrulurdum.. Adımız Aşk konmasa Hassas bir mey tınısı olur Ömrümce seni yudumlardım Eksilmezdin... Ve mutluluk bir hüzün demeti Olur muydu alaca yalnızlığımızda Ah bu Aşk İçimizde olmasa. 01/06/2004 Zeki Arlan |
Avunurum
Bir ömür yetmedi bana Azımsadım senle geçen günlerimi. Daha çok istiyorum Yetmedi *******i Rüzgar gibi geçti ömrüm Anılarım hatıralarım Tatlı düşler hoş sohbetler Yetmedi hiç biri Yarınım ne olacak bilemiyorum Elimde olsa bilseydim inan Yine seni sever sana ait olurdum Sonunda yine hüsran olsa da SEVGİLİ. Her insanın hayatında bir boşluk vardır. Sevgiler sevgililer vardır Kızıl saçların güzel gözlerini anımsadıkça Hayatımdaki boşluklara yanarım Önemli olan sevgiliyi tatmak tanımak tı diye Avunurum.. 7/06/2002 Zeki Arlan |
Ay bakışı...
Yalnızlık düşlerde kaldı ayrılık ufka asılmış ekşi bir şarap tadında anı parçalanmış değil kalpler fırtınalardan etkilensin acım tadındaki tiryakilik sen,yeniden baharım bir çift göz var bulutların arasında bir sana bir bana bakışlım ay parçam gül yüzlü yarim... 22/06/2004 Zeki Arlan |
Ay...
Ay tutulmuş... gözleri kör mutlak aşık batan güneş o akşama sevdalanmış seyre dalmış.. kırmızı bir gül ve bir kalp baş, başa kalmış... 21 Ağustos 2005 Zeki Arlan |
Aylardan kasım
Aylardan kasım günlerden Cuma Havalar soğuk çok soğuk; ortam bozuk, Sevmek yasak hasret yasak özlem; yok. Açlıktan nefesi kokanlar, asiler, yalakalar. Düzenin bekçileri ve hakkarinin çilesi. Çocuklar çöplüklerde nöbette. Analar bacılar bebeler çöpten geleceklere gebe, Akşam kazan kaynayacak, Menü; papiska yada çöp Umutları var tifo tifüs yada verem. Geberip gidecekler tifo tifüs yada veremden. Düzen bozuk düzen ne olur bizden. Sevgi bahçesi, aşk sözleri bunlar yaban bizlere Sevmek sinsice, aşk sinsice, yaşam sinsice. Kocaları evden atmış kahırdan yada cehaletten kaçmış, Dalyan gibi eksik etek, az birazda sokağın gacıları, Hepsi dertli on dolar yüz dolar etin kilosu, Aman canım onların derdi bizimi gerdi. Diyenlerde var elbet. Kafa tası avcıları seyyar et tüccarları, Düzen bozuk düzen, bu düzenin konusu, Düzenin bekçileri ve garibin çilesi arasında, Gidip gelen topuk sesleri. Rap, Rap, Rap. 15/11/2001 Zeki Arlan |
Ayrılık
Ayrılık yüreğime indi nicedir. Sen siz akşamların üstune. Ateş kırmızısı gönlüm. Seni özledi yıne. Sen gıttiğinden beri. Yanlız kaldı sevgim ve ben. ******* boyu içimde Anlatamam ki dedimi kimselere. Bilmezler ayrılığın acısını. Hissetmezler sevgimizi. Bizim olan *******i. Tatlı tebessüm ve sitemleri. Hayatımın anlamı. Özledim seni... 03/07/2002 Zeki Arlan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.