![]() |
*****ararsin Benİ*****
Gel diyorum da gelmiyorsun Anladım, beni sevmiyorsun Alacağın olsun yar Bugünün yarınıda var Yaptığın yanına kar Son gülen iyi güler Güzelliğin, o da geçer Pişmanlığın vurur seni Ararsın yar birgün beni |
***** Öğren Sende*****
Acı söyler, tatlı söyler Canı ister yalan söyler Dinleme sen, neler söyler Ben öğrendim, sende öğren İnsan oğlu riyakardır Yarı yolda eker seni Sanma sever senin gibi Ben öğrendim, sende öğren Kanma sen gülen yüze Riyakar ol tatlı söze Gülüp te geç ağlayana Ben öğrendim, sende öğren |
*****İsyan Eder Yürek Yİne*****
Yüce dağlar ardında ki Bilinmeyen, görünmeyen Bulutlara saklanıp ta Ser vermeyen , sır vermeyen Derdim sizden daha yüce Dayanamam ben bu göçe Alın beni yücenize İsyan eder yürek yine Sevdiğimden ıraktayım Kupkuru bir çoraktayım Sanmayın ki ayaktayım İsyan eder yürek yine Hasta düştüm yataklara Hasret kaldım otah'lara Yeşil açan topraklara İsyan eder yürek yine Yüreğim karlı dağlar Anam kimin için ağlar Gözyaşlarım akan pınar İsyan eder yürek yine Sevenim soranım yok Yıkılmış evim barkım Yürekte kaldı şarkım İsyan eder yürek yine İstesemde gidemem Kimseleri sevemem Düşmanıma dilemem İsyan eder yürek yine |
*****senİ Yaşayacağim*****
Islak gözlerime hüzün yapışmış Peşimde hatıralar adım, adım Ellerim çatlamış soğuktan Dudaklarım titriyor Konuşamıyorum, dilim tutulmuş Yüreğimde suskun çığlıklar Adını haykırıyor, seni çağırıyor Gittiğin yollar uzak mı çok Dönülmeyen yerlerde mi yüreğin Bir başkası mı aldı Derinlerde ki sökülmeyen yerimi Başkasına mı kaydı gönlün Olsun biriciğim Sen sevmesen de eskisi gibi Hiç gelmesen de Ben bekleyeceğim Aşk'ın kesişen köşe başlarında Seni seninle yaşayacağım |
*****zengİn Ve Fakİr*****
Değişti herşey, değişti aşk Kalmadı sevgi, nerede meşk Hayat sadece ve sadece şikayet Sevmek hangimizin haddi Baksana herşey olmuş maddi Başlık parası hala moda Paran yoksa kaldın yarı yolda Sevdiğini verirler ele Hemde göz göre göre İster ağla, ister döğün Haydi, yoksulluğunla öğün Cebin boş, yok kuruşun Anlatıyor herşeyi duruşun Sen çok zenginsin, unutma Umudunu sakın kurutma Belki cebin boş, fakirsin Ama gönlün cömert Asıl sen zenginsin __________________ |
*****bİrgün Ebedİyyen Gİdeceğİm*****
Özlermisin beni akşamlarda Düşermiyim aklına bir an Yanarmısın, dermisin nerdesin Ah yanımda olsa Bir elini tutsam, koklasam Kapıyı açsa ben işten gelince Öpse, sarılsa boynuma Terliklerimi giydirse ayağıma Mis kokular yayılmış, sofra hazır Ah dermisin, yanarmısın Yalnız kalınca beni anar mısın Mezarıma yılda bir gelir misin Bir fatiha, biraz su Sadece tek bir çiçek İşte bu üzdüğün yavrun da Seni birgün böyle terk edecek Ebediyyen gidecek, gelemiyecek |
Gerİ Ver
İstemem , artık tutma ellerimi Tutma isminle çarpan yüreğimi Git artık, beni benimle bırak Ama önce geri ver gözlerimi Geri ver seni seviyorum diyen sözlerimi Sende kalmasınlar |
Geleceğİm
Sileceğim herşeyi senin için Düşünmeden , tek kalemde Çağırırsan gelirim neresi olursa Sen varsan eğer orada Koşarak geleceğim yanına Sarılacağım kollarına Öleceğim yoluna |
Hala Sevİyorum
Kıyısından geçtin suskun yüreğimin Çığlık attı birden, dilsizin dillenmesi gibi Sevinçten kahkahalar, mutluluklar saçtı Hiç sevemez birdaha derken İndin yüreğime, kirtlendin Şimdi sökemiyorum, açamıyorum Anahtarı nerelerde bilemiyorum Bulamıyorum, aramıyorum Bir diken gibi batıyorsun Canı yanıyor kalbimin Ama söküp atamıyorum, atmıyorum Seni sevdim ya Halada seviyorum Unutamıyorum |
Sonbaharimda Çiktin Karşima
Ömrümün sonbaharında çıktın karşıma Kimsin, nesin bilmedim, bilemezdim İçimde kıpırtılar uyandı önce Sonra yavaş, yavaş duygular yeşerdi Koynuna aldı beni duygularım, delicesine Sardılar, sarmaladılar ******* boyu Uyutmadılar, bir mutlu ettiler Birde bazen katılırcasına ağlattılar Gündüzleri hep seni düşündüm Yarım kaldı işlerim Aklımda hep sen vardın dolu dolu Başka şeylere hiç yer yoktu Beyazlamaya başlayan saçlarım Yılların çizgisine esir gözlerim Güzel görünmeye başladılar yüreğime Dudaklarıma ruj,kirpiklerime rimel sürdüm Yürüyüşüm değişti, kadınlaştım eskisi gibi Yüreğim kıpır kıpır oldu Unuttuğum kahkahalarım çınladı Dudağımda, yüreğimde, kulağımda Sanki onyedi yaşın o cilveli O işveli heyecanı vardı ruhumda İçim içime sığmıyordu açıkçası Ama sonra sen gittin, terkettin Şimdi saçlarıma kar yağdı Kırışıklar yarışıyor göz kenarlarımda Ruj'umu ve rimel'imi bilmiyorum neredeler Yürümek ne kadar zor geliyor bana Heyecan, işve,cilve onlarda terkettiler İçim boğuyor beni, katlanamıyorum Sanki sonbaharımda bitti,kış oldum Gelmiyorsun ya İşte ben böyle kuruyorum __________________ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.