![]() |
.
Ne hüzünler kurtarir seni ne çeyiz sandiginin ceviz gölgesi ve ne de acinin ses duvarindaki yorgun ve bikkin bekleyisler Acilar karartmissa bile günlerin duvagini düsürmüsse de ilkyazin tomurcuklarini firtinalar hayat kendini yeniden yaratan bir bahardir verecektir en olgun meyvelerini mutlaka yeter ki hüzünler sarartmasin yüzünü Yak sevdanin çirasini türkülerle barajini yikan bir irmak gibi katil hayata Hüznün isyana dönsün artik bitsin bezginligin ölümcül susk |
bazı insanlar vardır,bilirmisin sevgili?tıpkı benim gibi yaralanmış
yüreğine buz basılmış ama acıyan yürek yarası değildir.acıyan hasretle geçen günlerin feryadıdır.bir kurşun sıksalar bir damla kan akmaz ama sevgilinin sözü oluk oluk akıtmaya yeterdir kanını.ve artık son bulmasını istemişsindir bu hayatın.ama her insan çektiği acı ve yaşadığı hasretle geçirir ömrünün geri kalanını HERŞEYE RAĞMEN BİRLİKTEYİZ,,, |
gidiyorum dedin
belki bir daha dönmem dedin çekip gittin nereye gittiğini sorduğumda gülümseyerek sustun hiç bir şey hiç birşey sorma dedin sonunda gittin bir hafta sonra cesedini getirip koydular önüme böylemiydi son gidişin göz yaşlarımla uğurladım seni sensiz hayat çekilmez geldi senden bir hafta sonra benimde cesedimi buldular |
Mahşer günü bekleyeceğin seni
İp ince yağan yağmur altında Neden unuttun diye soracağım sana Eğer bakabilirsem o güzel gözlerine |
Papatya gözlerine,
O tatlı sözlerine, Hayranım ben hayranım; Güzelsin canım benim. Salın da gel yanıma. Soyun da gel yanıma. Doya doya bakayım, Papatya gözlerine. Elma yanaklarına, Kiraz dudaklarına, Hayranım ben hayranım; Güzelsin canım benim. Salın da gel yanıma. Soyun da gel yanıma. Bir öpücük vereyim, Kiraz dudaklarına. Yumşacık ellerine, İncecik bellerine, Hayranım ben hayranım; Güzelsin canım benim. Sal |
Az değil seni sevmek.
çoktan da öte. Başlangıcı bilemem, Doğuştan olsa gerek. ________Sonsuzdur _____________Seni sevmek. Haberin yokken bile, Gönlünü benimsemek. Sevginin sayesinde, Her şeye gülümsemek, Sevdanın ateşiyle ________Yanmaktır _____________Seni sevmek. Hatırlamayı unutmak, Hep akılda tutmak. Seninle yatıp, Seninle kalkmak. Olmasan da seninle ________Yaşamaktır _____________Seni sevmek. Seni sevmek, Seni sevmekle bitmez. Yerde, gökt |
Bağısla beni sevdiğim
Unutamadım seni Keşke yanımda olsan Ellerini tutabilsem Tutkun olduğumu sana gözlerine bakıp söylesem |
halede buldum mutlulugu
halede tatdım sevgiyi ha l esiz bi hayat ölümden |
Hale GÖnlÜmÜn GÜlÜ
Hale GÖnÜl Cİcegİm Hale Baldan Tali Balim Hale Sonsuz Acim Hale Varya Hale Hale Sen Benİm Dagda Acan Bulunmaz Nergİzİm Hale Kiz Sen Benİ ÖldÜrecen Hale Hale Hale Hadİ Hadİ Hadİ Hadİ Hadİ |
Ta suramda
Üşüyen gecenin Leylasız mecnununda Ağlıyorum Yar ugruna |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.