![]() |
Tokam ol gez başımda
Göz bebeğimde yaş ol süzül tenimde Tırnağımda kir ol manikürümle yok ol Ne işe yararsın ki. |
Derdi veren de dermanım
Türbede benim işim ne ? Türbelerde derman olsa, Derd ile benim işim ne? |
Sende bir gün benim gibi
Karşılıksız sevgiye kapıl Benim gibi bir kenarda unutul Akacak gözyaşın kalmasın Bence sen bunlara layıksın. *******i gözüne uyku girmesin Yattığın yatak sana dar gelsin Sevgiden kalbin delinsin Ama verecek yerin olmasın. |
Sende bir gün benim gibi
Karşılıksız sevgiye kapıl Benim gibi bir kenarda unutul Akacak gözyaşın kalmasın Bence sen bunlara layıksın. *******i gözüne uyku girmesin Yattığın yatak sana dar gelsin Sevgiden kalbin delinsin Ama verecek yerin olmasın |
Bir gün yoluna çıkıp
Benden aldıklarını istesem senden, Ne kadarını verebilirsin bana geri? Yakana yapışsam Tekrar canlandırır mı annemin istediği eski beni? Hiç birine değmezsin sen bunların Keşke yüzüne bakılacak kadar adam olsan Yazıklar olsun bana ki Sana değer verdim, Sana güvendim, Sana inandım. Sen kalbimde yer verdiklerimin yüz karasısın. Yakışmıyor ismin kalemimin mürekkebine ki, yazayım ismini Noter onayladı sevginin sahteliğini Bundan sonra son görevimdir izlemek benim dünyamdan gidişini... |
Çiçekler toplamak isterdim sana
mavi açan çiçekler ismini bilmediğim yüzlerce, binlerce çiçek sonra küçük kız çekilip bir kenara seyretmek seni onca çiçeğin arasında. Saçlarının rüzgarda salınışını gözlerindeki o gökkuşaklarını ama sadece mavinin tonlarından olan haksızlık etmeden tüm renklere boyamak elinin değdiği her yanı maviye. Her yan deniz olmalı her yan gökyüzü her yan mavi her yan sen yani. Ve haksızlık etmeden başka renkte açan çiçeklere taç yapmak isterdim saçlarına gülümser miydi o zaman yüzün. Ama biliyorum hepsi bir düş uzanıversem önce ellerin kaybolacak sonra gülümseyen yüzün ve ne varsa işte maviye dair sana dair. Yine öylece kalacağım bir başıma yarasa tüneğimde sonra yine kurtlar üşüşecek içime kemirecekler etlerimi bir tek gözlerim kalacak ilk gün ki gibi canlı gördüler diye seni sonsuza dek masmavi. |
Hangi renkle sevsem seni?
Kırmızıyla nefret edip, sonra uyusam kan ter içinde? Kara kara düşünsem karamsarlaşsam. Sonra sevsem seni; hiç aydınlanmayacak karanlıkta bile yinede sevsem. Nefret ede ede... Sarsam seni tüm hastalığımla Sapsarı olsam zarar versem en içten kahkahalarımla yinede bırakmasam Pespembe olsam, yapmacık yapmacık yalan söylesem sana kandırsam? Yanaklarım pespembe olmadan. Anlamasan; masmavi sevsem seni? Hiç bulamayacağım huzur içinde olsam. Hayal kursam huzur bulsam Yinede vazgeçmesem; nefret etsem mavilikler içinde; kussam içimi rahatlasam. Sonra yeniden içime atsam. Katmer katmer olsam yeşersem Yeniden filizlenip yemyeşil olsam? Yaksam yeşili. Kararsam; dönsem dolaşsam yinede nefret etsem. Arasam bulsam yinede sevsem. okşasam bembeyaz örtülerde son kez baksan; Göremesen göremeyecek olsan. Bembeyaz örtülerde kararsam? |
Ağlamak yakarmak tövbe etmek çok geç,
Artik zamanı geldi bak bekliyor seni Hazır olmanı değil anını bekliyor... Sen anlamıyorsun belki ama beklenen sensin, Ya yatak döşeklerinde ya bi kazada yada sapa sağlamken Çayını yudumlarken gelir bulur seni... Sen farkında bile olmazsın neye uğradığını şaşırırsın Can bedenden çıkınca anlarsın, Kim bilir belki de yapacak çok isin vardı, Belki de ödenecek borçların; Onları yetim bırakana mı Onların üstüne bıraktığın yüke mi yanasın, Yoksa o apansız gidişine mi... Çok geç artık Geri dönmek istersin ama dönemezsin, Kalplerini kırdığın insanların kalbini alamadığıma mı Arkandakileri çaresiz bıraktığına mı Yoksa gidişine mi yanasın... Her şey belirsiz Geçim derdi derken bide bu geldi buldu seni Nereye gideceğini merakla bekliyorsun Hesapların soruluyor Azap mı çekeceksin çeke bildiğin kadar Yoksa keyfini mi süreceksin süre bildiğin kadar... Azap çekerken belki düşüneceksin Allah’ım ben iyi kulun değildiydim diye Hep kendini suçsuz göreceksin, Ama keyif sürerken düşünmeyeceksin Belki de aklına bir soru bile gelmeyecek aklına Ama sabırla bekliyor olacaksın... |
Ben senden değil sevgiden yanayım,
Ben yalanlardan değil gerçeklerden yanayım. Hayatta üç doğru vardır bir insan doğar, yasar ve olur. Ağlayarak doğar, umutlarıyla yasar ve çaresizce olur. Benim gönlüm yalan umutlarla yasamaz, aşkını gözü yaşlı değil gururla oldurur! Yasamak çok güzel eğer her karanlıkta küçük bir umutla doğabilirsen. Hayata bağlanmak senin elinde mücadelenle savaşını gösterebilirsen Başaramamak çaresizlik değildir, Çaresizlik pes etmektir. Yemin ediyorum ne olursa olsun kanımın son damlasına kadar mücadelem hiç bitmeyecek. Kirlenmiş hayallerimi temiz bir sayfayla beyazlatacağım, Lekelenmiş aşkımın ihanetine göz yumup ağlamayacağım. Ne olursa olsun aska küsmeyeceğim! Hayat sevince güzel, bu yüzden senin için bile kalbimde nefret beslemeyeceğim. |
Yine senden yine geçmişten bahsettim
Elele yürüdüğümüz caddeler den Tavla oynadığımız bebek kahve den O güzel ğözlerinden sımsıcak ellerin den Bugün yine senden söz verişlerinden bahsettim... Yine senden yine anılardan bahsettim Nasıl tükettiğimiz zamanı anlama dan Aramızı yapan doslardan arkadaşlarımız dan Gümüldür den, Yeşil yurt dan, Kozyatağın dan Of be yaşayamadığım senden bahsettim... Yine senden yine geçmişten bahsettim Doğum gününde yaptığımız ilk dans dan Heyecanla ilk öptüğüm kiraz dudakların dan Bana o masumcu masum bakışların dan Soldurduğum gülüm senden bahsettim... Yine senden yine anılardan bahsettim Ellerimde büyüyen tomurcuk çiçek ten Seni kaybetmeye dayanamam deyişin den Benim olurken söylediğin sözler den Ah be değerini bilemediğim senden bahsettim... Yine senden yine geçmişten bahsettim Ayrıldığımızda gurur yapmamız dan Geri dönüşü olmayan hayatlarımız dan Sana olan, hep kalan sonsuz aşkım dan Ahiretde kavuşacağım senden bahsettim... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.