![]() |
Düğün Evi
Bir adamın akrabasının düğünü varmıs.Oğluyla beraber gitmişler.Adamın oğlu çok yaramazmış.Düğün alanı çok uzunmuş.Babası yaramaz çocuğu bir uca oturtmuş ve akrabalarının yanına gitmiş. Diğer uçtaki adam çocuğun dikkatini çeker.Adama am işareti yapar,adam işaretle kızar.Tabi çocuk anlamaz.Bu sefer sik işareti yapar.Adam yine işaretle kızar.Çocuk bu sefer kendi pipisini işaret edince,adam dayanamaz ve çocuğu babasına şikayet eder.Babası çocuğu çağırıp,neden terbiyesizlik yaptığını sorar.Çocuk itiraz ederek açıklama yapar. Baba ben kız evindenmisin diye sordum,yok dedi,oğlan evindenmisin diye sordum yıne kızdı yok dedi. Bende ne ***** var da geldin dedim... |
kadir inanır
bir gün murat adında bir gençle sevgilisi yemeğe çıkacaklarmış.. murat restauranta gitmiş ve sevgilisini beklemeye başlamış.. o sırada kadir inanırın da yan masada oturduğunu görmüş ve hemen imza almak için yanına gitmiş bir de kadir inanaırdan bir istekte bulunmuş.. abi demiş birazdan kız arkadaşım gelecek o da sana hayran abi demiş.. ya işte sana zahmet beni tanıyomuş gibi yapsan ben de hava yapsam biraz demiş kadir inanaır da kabul etmişş... sevgilisi gelmiş.. bir kaç dakika sonra kadir inanır masaya yanaşıp ''wayy murat naber yaaww'' demiş.. murat da ''kadir bi ****** yaaaa'' |
Mykonos Adasi Papazi...
MYKONOS ADASI PAPAZI... Mikonos Adasinin Papaz efendisi pazar vaazinda cehenneme gitmemek için islenmemesi gereken günahlari anlatiyor.... -Birincisi: Öldürmeyeceksin, calmayacaksin, zina etmeyeceksin. En büyük günah ise, oglanciliktir. Yunanlinin zaten bu konuda adi çikmis.... -Bu günahi zinhar islemeyin. Eger islerseniz bilin ki..... Bir nefes alip anlatiyor papaz efendi; -Bu günahin kefaretini...Öbür dünyada Sirat Köprüsü var ya, Sirat Köprüsü.... Iste bu köprüyü geçerken, becerdiginiz bütün erkekleri sirtinizda karsi tarafa tasiyarak odeyeceksiniz.... Ona göre.... Vaazi dinleyen Todori, arkadasi Yorgo’nun kulagina egilir; -Yandik ki ne yandik..... Bugüne dek en az yüz erkek becerdim ben, köprüden geçerken sirtimda yüz adami nasil tasirim? -Düsündügün seye bak, der Yorgo... Ölmeye yakin verirsin birine, binersiniz hep beraber onun sirtina.. |
maganda
bi gün lüks bi davete bi sosyete hanım ve bi maganda da katılır adam karıyı bi görür dibi düşer kadının yanına gider la karı bikere versene der kadın git hayvan önce bi istemeyi bil der maganda gider gömleginin dügmelerini kapatır kadına bi daha la karı bikere versene der kadın gine git hayvan önce istemeyi bil der adam bu sefer topuna bastıgı ayakkabıları giyer kadına la karı bi kere versene der kadın gine önce bi istemeyi bil hayvander magandanın yapacak bişeyi kalmayınca bayan bi kere verebilirmisiniz der kadın gine hayvan önce istemeyi bil der adam bu sefer çamın dibine karıyı yatırıp tecavüz eder sonra mahkemeye çıkarlar hakim kadına derki anlat kızım kadın hakimbey bu adam benden bir istedi vermedim iki istedi vermedim üç istedi vermedim sonra beni çamın altına yatırıp penisini vajinama soktu der hakim anlat bakıyım oglum der adam hakim bey bu kadından bir istedim vermedi iki istedim vermedi üç istedim vermedi bende çamın dibine yatırıp penisimi va va va der sonra dönüp kadına la karı amının adı neydi diye der.... |
İddacı
İşsiz güçsüz bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş. En sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış. -anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üstelik bir işin bile yok. -ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım. -olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı. -size kanıtlıyablirim komiserim. -nası kanıtlıyacan. -sizinle bi iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmiyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gözümü ısırırım. Komiser düşünmüş. bi insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş. adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. Komiser hayretle onu izledikten sonra. - tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş. adam peki demiş. - 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gözümü de ısırırım. Komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. Sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. Hala inanmadım demiş. Adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. Komser hemen kabul etmiş.Nedir iddia demiş? -benim s*kimin uzunluğu buradaki herkesin s*klerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şöyle bi etrafına bakmış. Yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. Tamam demiş girmiş iddiaya. Adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bişey. Komiser hani uzundu lan demiş. Adam çekin komserim. Çekerseniz uzar demiş. komser adamın şeyini çekmeye başlamış. Çekiyomuş çekiyomuş. Uzamıyomuş. O sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş. -"Alooo Ali olum komserin eline verdim 10.000 DOLARI hazırla!.." |
Genelev
Bir gün ormana bir genelev açılır. Ordan geçen bir tavşanın hoşuna gider ve içeri girer. Ancak cebindeki para ile ancak bir yılan ile birlikte olabilir. Niyet etti bikere razı olur ve yılanla bir odaya geçerler,sevişmeye başlarlar. Biraz zaman geçince yılan tavşani yemeyi planlar. Yesem mi yemesem mi derken dayanamaz ve tavşanı bir anda yutar. Sonra düşünür taşınır ve işinden olacağını anlayınca tavşanı tekrar çıkarır ağzından. Tavşanın nefesi kesilmiş ve mosmor olmuştur. Biraz kendine gelince yılana döner ve ".....ına kodumun ******su ne biçim agzına alıyon öyle". |
Kör Adam
Kör adam bir gün bir tane eğitimli köpek alır ve hemen çarşıya gezmeye çıkar. Trafik ışıklarının oraya geldiklerinde köpek durur. Fakat yeşil ışık yandığında karşıya geçmez. Bu böyle 4-5 ışık devam eder, köpek karşıya geçmediği gibi birde adamın bacağına işer. Bunun üstüne de kör adam çıkarıp köpeğe bir tane bisküvi verir. Çevrede bulunanlar da meraklı gözlerle kör adamı ve köpeğini seyrederler. Son olaydan sonra içlerinden birisi dayanamayıp körün yanına yaklaşır ve: "Kardeşim senin köpek yeşil ışık yandığı halde geçmedi, bir de bacağına işedi üstüne üstlük birde sen kalkmış bu köpeğe bisküvi veriyorsun." der. Kör adam cevaplar: "Ben onun ağızını tespit ediyorum, az g.tüne koyacağım da..." |
Yanlış Anladınız
Bir bayan cafede dondurma yiyormus. Adamin teki yanina gelmis söyle demis : - Afedersiniz size bir sey soracagim ama yanlis anlamayin. Kadin : - Buyrun sorun.. - Bir kere yalaya bilirmiyim? Kadin dondurmayi uzatmis. - Bakin!Yanlis anladiniz... |
1 Tat 1 Doku
Adamin biri kizini büyük sehre yollar ve bir türlü haber alamaz. Sonra yakin bir arkadasina bir miktar para verir ve onu kizini bulmasi için görevlendirir. Bir süre sonra arkadasi kizin babasinin yanina gelir ve : - Sana bir iyi bir de kötühaberim var, önce hangisini istersin? - Önce kötü haberi söyle... - Senin kiz kötü yola düsmüs abi... Adam çok üzülür ve : - Peki ya iyi haber ne? - Ama abi senin kiz var ya üff tadina doyulmuyo... |
Tehlikeli şiir
Padişahlarımızdan biri bir şairimizi yanına çağırıp: - Bana öyle bir şiir yaz ki ilk mısrasında seni idam etmek isteyeyim, ikinci mısrada ise seni altına boğmak isteyeyim. Şair uzun süre çalıştıktan sonra şu dizeleri yazmış: Azm-i hamam edelim sürtüştürem ben sana Kese ile sabunu rahat etsin cism-i can Le-ü şarap içirip ıslattırıp ıslattırıp geçirem Parmağına yüzüğü hatem-i zerderahşan Eyil eyil sokayım iki tutam azmıdır Lale ile sümbülü kahkülüne ey nevcihan Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam Bir gümüş ibrik ile testine abı revan Salınarak giderken arkandan ben sokayım Ard eteğin beline, olmasın çamur aman Öyle bir sokayım ki kalmasın dışarda hiç Düşmanının bağrına hançerimi nagihan Eğer arzu edersen ben ağzına vereyim Yeter ki sen kulundan iste her zaman Sen her sabah gelesin, bu kuluna veresin Allahın selamını Esselamı alayküm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.