![]() |
Alıntı:
2-Bu ülkenin yetiştirdiği ve emniyet müdürü mevkisine gelmiş birine puşt demek senin gibi densizlerin haddine değildir 3- Araba konusuna gelelim doğrudur bu lafı etmiştir ancak ********ler lafını sadece arabasına haksız yere el koyanlara demiştir, bütün ülke halkına dememiştir . Bak sende bir kanun, devlet adamına puşt diyosun ya oda ******** demiş!!! 4-Basın bizi nasıl yönlendirirse koyun gibi o yöne gitmeyelim diğer yönleride görüp bilelim kötüde olsa bilelim iyide olsa bilelim 5- Ölümden öte köy yok. bu adama karşı ne bitmez öfkeniz varmış bee..acaba hanginiz ona gösterdiği bu tepkiyi bölücübaşına gösterdiniz hanginiz onu yakından tanıdınız. Onun kendini savunma ihtimali yok ona edilen her hakaret ve küfür sahiplerine tarafımdan iade edilir. Ne düşündüğünüz de umurumda değil ben AHMET KAYAYI ÇOOOOOOK SEVİYORUM. |
berkaykucuk kardeşim görüşlerin için sağol bende ahmet kayayı çok seviyorum isterlerse vatan haini desinler (ne alakası varsa)
|
ahmet kaya adam gibi adamdı.sanatına saygım var ama ********di diyenler ********dir.şarkıları,sanatı onun düşüncelerinin ideolojisinin ürünüydü.
|
çok canlar yedim oy aney
doymak bilmedi gurbetin uzaklığı nice çiçeğim hazan vurdu bu acı bir kara düzenin tutsaklığın vatandan öteye yığıldı bunca dertler hasrete gömüldü gittiler mustafa suphiler, nazımlar, yılmazlar, sebahattin aliler ve de ahmetler... ağladıkça bahar oldu dağların toprağına küsme ahmet geri gel gurbet eller burdan güzel değildir yaban elden esme ahmet geri gel gelemez misin dönemez misin gözüm niye üzgünsün gülemez misin kolay değil gurbet elin yarası yoktur bizim ile onun arası bu memleket ata dede mirası hemen ümit kesme ahmet geri gel gelemez misin dönemez misin gözüm niye üzgünsün gülemez misin mahzuni barışın yoluna kurban ahmet mızrabına teline kurban hangi dil bilirsen diline kurban sen yeter ki susma ahmet geri gel gelemez misin dönemez misin gözüm niye üzgünsün gülemez misin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.