www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Ahmet Kaya (https://www.cakal.net/showthread.php?t=11092)

berkaykucuk 04-09-2006 12:30 PM

Alıntı:

İlk Gönderen crystalper
Ülkücülerle ilişkisini bilmiyorum. Varsada ajan olarak sızmıştır. O emniyet müdüründe de vardır bir pu..tluk, eğer bu çakal vatanını sevseydi TÜRKİYEDEN KAÇTIGINDA ARABAMI ŞEREFSİZLERİN ÜLKESİNDE BIRAKTIM,BANA EN ÇOK KOYAR DİYEBİLECEK KADAR HEMDE diye söz söylemezdi. Bu adam açık bi şekilde vatan haini olduğunu belli etti. Daha neyi göremiyorsunuz anlamıyorum. Ama sanatçılığına birşey demiyorum.

1- ülkücülerin arasına ajan olarak sızmıştır ha!! sana güleyimmi acıyayımmı bilemiyorum kendini kurtlar vadisine fazla kaptırmışsın yazık..
2-Bu ülkenin yetiştirdiği ve emniyet müdürü mevkisine gelmiş birine puşt demek senin gibi densizlerin haddine değildir
3- Araba konusuna gelelim doğrudur bu lafı etmiştir ancak ********ler lafını sadece arabasına haksız yere el koyanlara demiştir, bütün ülke halkına dememiştir . Bak sende bir kanun, devlet adamına puşt diyosun ya oda ******** demiş!!!
4-Basın bizi nasıl yönlendirirse koyun gibi o yöne gitmeyelim diğer yönleride görüp bilelim kötüde olsa bilelim iyide olsa bilelim
5- Ölümden öte köy yok. bu adama karşı ne bitmez öfkeniz varmış bee..acaba hanginiz ona gösterdiği bu tepkiyi bölücübaşına gösterdiniz hanginiz onu yakından tanıdınız. Onun kendini savunma ihtimali yok ona edilen her hakaret ve küfür sahiplerine tarafımdan iade edilir. Ne düşündüğünüz de umurumda değil ben AHMET KAYAYI ÇOOOOOOK SEVİYORUM.

ismail44 04-10-2006 10:19 PM

berkaykucuk kardeşim görüşlerin için sağol bende ahmet kayayı çok seviyorum isterlerse vatan haini desinler (ne alakası varsa)

burakarkin 04-11-2006 08:07 PM

ahmet kaya adam gibi adamdı.sanatına saygım var ama ********di diyenler ********dir.şarkıları,sanatı onun düşüncelerinin ideolojisinin ürünüydü.

ismail44 04-16-2006 11:26 AM

çok canlar yedim oy aney
doymak bilmedi gurbetin uzaklığı
nice çiçeğim hazan vurdu
bu acı bir kara düzenin tutsaklığın

vatandan öteye yığıldı bunca dertler
hasrete gömüldü gittiler
mustafa suphiler, nazımlar, yılmazlar, sebahattin aliler
ve de ahmetler...

ağladıkça bahar oldu dağların
toprağına küsme ahmet geri gel
gurbet eller burdan güzel değildir
yaban elden esme ahmet geri gel

gelemez misin dönemez misin
gözüm niye üzgünsün gülemez misin

kolay değil gurbet elin yarası
yoktur bizim ile onun arası
bu memleket ata dede mirası
hemen ümit kesme ahmet geri gel

mahzuni barışın yoluna kurban
ahmet mızrabına teline kurban
hangi dil bilirsen diline kurban
sen yeter ki susma ahmet geri gel

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:57 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.