![]() |
2.3.2004/Sana Şiirler
sözlerini öper gibi öpsem dudaklarını cümlelerinin döküldüğü yerden seni öpmeden ölürsem günah işlemiş olurum ben Savaş Aslan |
2.5.2006/Sana Şiirler
dünyanın en güzel damlaları dünyanın en güzel kadınının gözlerinde saklı hiç boş yere ağlamadığı için gözleriyle çağırırdı bir kız bir zamanlar yıldızları koynuna kaygısız ve en güzel yalnızlıktı onun yalnızlığı ve uzanırdı saçları boynuna böyle kaybolmadan önce böyle boş bir karanlıkta kalabalıkta, hepimiz gibi 15.7.2007 Savaş Aslan |
20.03.2006/Sana Şiirler
Aşk Senden Güzel Değil … desem ki aşka git içimden için başka yere gitsin der; ben memnunun onu sevmekten, ben de memnunum, ama sen aşk kavuşturmadın bir türlü bizi birbirimize hep sen oldun aramızda adın güzel diye ama ben şimdi anlıyorum ne adın ne bana yaşattıkların ne ben ne sevdiğim, aşk bir tek seni tanımayanlar sana muhtaç … Sen Aşktan Daha Güzelsin Savaş Aslan |
20.11.2003/Sana Şiirler
işte bir ateş daha yandı bir başkası daha, dünyalı bir kızın güzelliği göründüğünden beri çalılara Savaş Aslan |
20.11.2004/Sana Şiirler/Amin
düşün ki ayakların çıplak ve toprakta ve güneşli bir hava müzikse ılık bir İspanyolca düşün ki hepsi bu ve sen dans ettikçe terk etsin ruhunu hayatın anlamı anlamın yorgunluğu Savaş Aslan |
20.6.2004/Sana Şiirler
bilmezler öteki yarımdır benim o ruhum gibi akışkan o ruhum gibi ışıklı o ruhum gibi derin gözlerin Savaş Aslan |
v20.3.2006/Sana Şiirler
ben sana değil de kendime yürüyorum aslında hiç durmadan zamanı duymadan ince bir yoldan; gözlerine çıkan Savaş Aslan |
20.7.2004/Sana Şiirler
güneş gören yanım bile şimdi zehirli bir yosun anlıyor musun... Savaş Aslan |
20.9.2001/Sana Şiirler
demek ki düşle yaşam arasında aşk varmış demek ki aşk yaşamak istediğin düşmüş düşlediğin yaşammış aşk ve özgürlük, özdeştir o zaman aşksız özgürlük: tuşsuz piyano özgürlüksüz aşk: piyanosuz tuş Savaş Aslan |
20.9.2004/Sana Şiirler
şimdi sen uyuyorsundur derin…ve güzel bir yer gibi şimdi sen ya çok geçsin şimdi ben ya çok erken yanaklarının üzerine dökülmüştür saçların şimdi şimdi sen ya çok geçsin şimdi ben ya çok erken şimdi sen duyuyorsundur rüyalarının söylediklerini şimdi sen ya çok geçsin şimdi ben ya çok erken şimdi sen güneş gibi uyanacaksın, ve derken…. şimdi sen ya çok geçsin şimdi ben ya çok erken Savaş Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.