![]() |
Bir Damla Gözyaşı Her Şeyi Anlatır
Tekerlekli sandalye nedir bilir misiniz, Sakatlık nedir bilir misiniz, Bir damla gözyaşı her şeyi anlatır Vurmak nedir bilir misiniz, Vurdurmak nedir bilir misiniz, Bir damla gözyaşı her şeyi anlatır Açlık nedir bilir misiniz, Emeğin karşılığı nedir bilir misiniz, Bir damla gözyaşı her şeyi anlatır Adalet nedir bilir misiniz, İnsan hakları nedir bilir misiniz, Bir damla gözyaşı her şeyi anlatır Yorulmak nedir bilir misiniz, Harcanmak nedir bilir misiniz, Bir damla gözyaşı her şeyi anlatır Yavrusunu acı içinde çekerken görmek Nedir bilir misiniz, Ölmek istemek nedir bilir misiniz, Bir damla gözyaşı her şeyi anlatır Çaresizlik nedir bilir misiniz, Boynunu bükmek nedir bilir misiniz, Bir damla gözyaşı her şeyi anlatır Evet,bir damla gözyaşı her şeyi anlatır Şerefliler için. Şerefsizler içinde bir damla gözyaşı Her şeyi anlatmaz onlara. Onlara vurmak, Vurdurmak,rüşvet,ezmek, Koltuk,yükselmek, Para,hırsızlık,kendileri için menfaat, Yalancılık,dolandırıcılık,pezevenklik anlatır. Bir damla gözyaşı neymiş yahu Şerefsizler için komik Ama şerefliler için Bir damla gözyaşı her şeyi anlatır. Fatih Güler |
Bir Delikanlının Aşkı
Bu öyle bir aşktı Yanıp ta kavrulmayan, Özleyip de gidemeyen Bir delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı Ağlamak isteyip de Gözlerinden yas gelmeyen, İntihar etmek isteyip de Bir türlü ölemeyen Delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı Unutmak isteyip de unutamayan, Kalbinden resmini atmak isteyip de Bir türlü atamayan Delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı Her saniye geçtiğinde Saman alevi gibi değişen, Her yıl geçtiğinde Kainatın tek hakimine dua eden Delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı Sesini kulaklarına geçiren, Yüzünü gönlünün yuvasına koyan Delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı Adını beynine yazan, Gözünü yollara diken Delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı Rekorlar kıracak, Tarihler yazacak delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı Ayrılığının acısını Türkülerle teselli bulmaya çalışan Delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı O kızı görünce sanki bir papatya gördü, O gözü görünce sanki bir boncuk gördü Bu bir delikanlının aşkı Bu öyle bir aşktı Gündüzleri hep o kız için Senaryo gibi hayaller kuran, Rüyasında hep o kızı gören Bir delikanlının aşkı. Fatih Güler |
Bir İki Üç Dört
Bir içim susun,içilesi saf çağlayan İki demet gülsün,suya dalan armağan Üç soğan yasısın,yokluğunu soyup ağlayan Dört dilim ekmeksin,hayalinle asla doyulmayan. Fatih Güler |
Bir Kız Gördüm Sanki Papatya
Bir kız gördüm sanki papatya Bir göz gördüm sanki gül Bir kız gördüm sanki deniz Bir göz gördüm sanki dalga Bir kız gördüm sanki altın Bir göz gördüm sanki elmas Bir kız gördüm sanki melek Bir gördüm sanki cennet Bir kız gördüm sanki hanımefendi Bir göz gördüm sanki göz alıcı Bir kız gördüm sanki hayal Bir göz gördüm sanki rüya Bir kız gördüm sanki ateş Bir göz gördüm sanki alev Bir kız gördüm sanki yaz Bir göz gördüm sanki bahar Bir kız gördüm sanki şarkı Bir göz gördüm sanki beste Bir kız gördüm sanki güneş Bir göz gördüm sanki gökkuşağı Bir kız gördüm sanki ay Bir göz gördüm sanki yıldız Bir kız gördüm sanki mutluluk Bir göz gördüm sanki heyecan Bir kız gördüm sanki canımdan bir parça Bir göz gördüm sanki uğurum Bir kız gördüm sanki dünya güzeli Bir göz gördüm sanki rengarenk Bir kız gördüm sanki prenses Bir göz gördüm sanki boncuk Bir kız gördüm sanki aşk Bir göz gördüm sanki sevgi Bir kız gördüm sanki bir tanem Bir göz gördüm sanki parlıyor. Fatih Güler |
Bir Ölür Bin Doğarız
Gökyüzünden bir mermi geçti Sonrada arkamdan bir ses Baktım yerde bir genç Elime bir mektup uzattı Vatan için ölmeye razıydım Ben ölmezsem vatanım ölecekti Nice şehitlerini bekler toprağım Diye yazıyordu kanlı mektubunda Doğru söylersin kahraman şehidim Yerin rahattır cennetlik şehidim Vazifeden kaçardın olmazdı şehidim Aileni merak etme şehidim İnsanı insan yapan imandır Vatana ihanet eden haindir Askerlik en onurlu görevdir Bilmeyenler insanca yaşamaktan acizdir Bayrağımızı yırtıp,söküp,parçalarlar Göklerde görmeye tahammül edemezler Yetmezmiş gibi yenisini uydururlar Birileri bunları iyice azdırırlar Dört koldan düşman besleniyor Ayaklarımıza mayınlı tuzaklar kuruluyor Bebeklerimize dahi kurşun sıkılıyor Biz sessiz kalalım çalınıyor Böyle dosta düşman gerekmez Böyle kumaşa iyilik işlemez Böyle vatanperverlikle ülke korunmaz Böyle davranmakla güller açmaz Üniformamı yatmak için giymedim Ailemden gereken dersleri aldım Allah,bayrak,vatan,toprak Tek olduğunu atalarımdan öğrendim Mektup yazma zamanı gelmiştir Karşılarına dikilme zamanı geçmiştir Süre verme zamanı bitmiştir Yol gösterme zamanı çakmıştır Ağlamayın anam,yanmayın yarim, Düşmanlarımızı sakın ola güldürmeyin Evladıma sahip çıkın babam Sırada sana gelecek kardeşim Benim yerime tabutum gelirse Gözyaşı dökerek ümitsizliğe kapılmayın Nice Mehmetler hazır arkada Bir ölür bin doğarız. Fatih Güler |
Bir Umut Doğdu
Bir umut doğdu Sabah güneşi gibi Gözleri masmavi gök gibi Doldu gözleri bulut gibi, Yağmurlar döktü basacağı toprağa, Umutlarını yeşertsin diye. Güldü yüzleri ay gibi Yıldızlar düştü parlayan saçlarına Yıldızlar dağıttı saçlarından Umut dolu yarınlar için. Fatih Güler |
Biz Türk Evladıyız
Düşman işgalinden kurtulduk Türkiye Cumhuriyetimizi kurduk Haram yemekten korktuk Biz Türk evladıyız İnsanlığı görev bildik Müslüman dinini seçtik Kimseye kölelik etmedik Biz Türk evladıyız Tarih bizi konuştu Hep sırtımızdan vurdu Sonrada saygı duydu Biz Türk evladıyız Dünyayı ayağımıza çağırdık Misafirperverliğimizi ikramımızla gösterdik Kendi ellerimizle besledik Biz Türk evladıyız Senaryo kağıtları çok Oyunlara karnımız tok Bölünmeye yer yok Biz Türk evladıyız Hoşgörü silahımız oldu Mayın çiçeklerimiz doldu Beklentileri ellerinde soldu Biz Türk evladıyız Fatih Güler |
Boş Ver
Zalim ruhlar Beni senin sütünden Mahrum ettiler annem Zalim kafalar Beni seni için Yeşil yaylalardan Bir tane papatya kopartarak Senin parlayan saçlarına Takmayı çok gördüler annem Zalim beyinler Birbirimize sarılarak ağlamayı bile Çok görüyorlar annem Zalim yaratıklar Gölgeni gardiyan,evlerini hapishaneler, Ruhunu da ömrün boyunca Suçsuz mahkum yaptılar annem Kral hapishaneler de Yokluk,çile, Of,ah çeksin Saçlarını,içini döktün Ağladın,güldün,öfkelendin İsyan,şükür,hayal, Dua ve Hep sabır ettin benim için annem Sana sitem edenlerin adı semahat, Küsenlerinde soyadları Senin gibi güler değil annem Seninle savaşan dünyaya Sevgin ve saygınla barışan, Sana hep ağlayan hayata Gözlerinle ışık yakan, Yanaklarınla güller serpen annem Birinci ağacının yapraklarını Yaşatmaya çalışan, İkinci ağacının meyvelerini Bekleyen annem Ülkemizin en milliyetçi, Cumhuriyetçi,laik, İslamcı,vatan sever, Çalışkan kadınısın annem Bunları dünya alem kabul etmesin, Bilmesin,duymasın boş ver. Sanki ödülleri Öbür dünyaya götürebilecek misin,hayır. Duydukların kulağında sadece Küpe olacak mı,evet. Öyleyse boş ver beddua bilmeyen İnce ruhlu annem Özürlülerin işi zor, Özürlü annelerinin işi daha da zordur. Çünkü onları anlamakta, Anlatmakta kolay değildir. Fatih Güler |
Bozuk Vites
Direksiyonu tek elimle tutuyorum. Yollar kaygan,bozuk, Uçurum olsa bile Direksiyonu tek elimle tutuyorum Bu fikrim ne hobim, Ne de fobim Direksiyonu tek elimle tutuyorum Çünkü öbür elimle Bozuk vitesimi tutuyorum. Otomobillerimin viteslerini Hep bozuyorlar Kimler mi bozuyorlar Otomobillerimin viteslerini, Dünüm,bugünüm,yarınım, Acı gerçekler bozuyorlar Otomobillerimin viteslerini Sol elim direksiyonu tutuyor, Sağ elimde Bozuk vitesi tutmaya çalışıyor Beni bilmediğim yerlere götürüyor İmdadıma ayaklarım yetişiyor Frenliyor bozuk vitesli otomobillerimi Ah bir durdurabilsem otomobillerimi Hemen tamirciye götürsem bile Dünyada parçaları yok otomobillerimin. Bozuk vitesli otomobillerim Beni bataklığa çekebilir, Uçuruma düşürebilir,yalnızlığa yatırabilir. Bozuk vitesli otomobillerim Bir yere çarpacak Acaba nereye çarpacak Şarap fabrikasına mı, Yoksa domates kamyonuna mı çarpacak Yollarımın molasında Dudaklarıma bir çay bardağı kahkaha, Yanaklarıma iki porsiyon tebessüm, Kalbime üç dilim heyecan, Gözlerime de dört parça nem ısmarladım Kontrol etmekte zorluk çekiyorum artık Bozuk vitesli otomobillerimi Ne çamur durduruyor,ne de kar Yüreğimi yara yara, Duygularımla oynaya oynaya, Vicdanımı inlete inlete, Acılı teybini çala çala, dert dünyasını gezdiriyor beni. Ya direksiyonu kıvırıp duvara çarparak Durduracağım manyak otomobilimi, Ya da bozuk vitesli otomobilimle Hayat boyu utanç duyacağım. Fatih Güler |
Bu Aşk Değil De Nedir
Işıklarım sönük gecenin karanlığında Hayal ettiğim senin gözlerin aydınlatıyor Gecenin karanlığını ******* çok soğuk Benim yüreğimdeki derin sevda beni ısıtıyor Üsttüm açıldığında O pamuk gibi ellerinin Yorganımı örtüsünü hayal ediyorum Sabahları senin efsane sesinle Uyanmak istiyorum Eğer sen benim sevdiğimi anlamıyorsan Sen bir zahmet benim dünyama gir O zaman anlayabilirsin Yoksa benim sevgim Sahte diye düşünüyorsan Benim kendime Acı çektirecek insan olmadığımı Kuşlar bile bilir papatyam Bendeki yangın ağustos sıcağında bile yok Sendeki koku bütün parfümlerin adı çıkmış Sendeki o gülüşlerin Sanki içime bahar geliyor Senin o bakışların beni uyuşturuyor Senin hanımlığın Beni kendine hayran bırakıyor Seni özlediğimde Sanki yıldızlar kadar uzaktasın Sen yanımdayken Bir saat sanki Bir saniye gibi geliyor vakitler Eğer yine aşkıma inanmıyorsan Bak ben sana son sözlerimi söylüyorum Her gülüşümde yanıma hayalin geliyorsa, Her ağladığımda Özlemlerimle yüzdürüyorsam seni, Bu aşk değil de nedir. Fatih Güler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.