![]() |
Aşkı Buldum
Yosun kokan ellerinde Beni yakan gözlerinde Ballar akan dillerinde Aşkı buldum inan sende Bir sır gibi sakla beni Kalbimde aç aşk yelkeni Bana ayır ilk geceni Aşkı buldum inan sende Gelip-geçen günlerimde Seni seçen dünlerimde Yaşlar döken gözlerimde Aşkı buldum inan sende Bir sır gibi sakla beni Kalbimde aç aşk yelkeni Bana ayır ilk geceni Aşkı buldum inan sende Şiir :Hüseyin Erdoğan Beste:Erdoğan Kıralboğa Makam:Nihavend Fantazi (TRT şarkı yarışmasına katılmıştır) Hüseyin Erdoğan |
Aşkım
dünden beri bakışların bir kurşun gibi her sıkışında ölmeye razıyım bin defa yeter ki gülümse bana uzaktan da olsa ne olur gönlümdeki gülleri hiç soldurma 01.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Aşkım Sana Yeter
güneş hiç doğmadı sabah olmadı bil ki gittin gideli buralarda gece uyudu kaldı şafaklarda şimdi her yer zifiri karanlıkta inan ki sen yanımda olmayınca yaz aylarında bile kalbim üşür göz yaşımı tutamam yalnız kalınca kuşlar bile acıyarak ötüşür dönüp gel ki güneş doğsun buralara aldanma sakın düşme tuzaklara aşkım sana yeter mahşere kadar bir daha çekip gitme uzaklara Hüseyin Erdoğan |
Aşkımız Dilden Dile Dolaşsın
bu sabah Marmara'da dokundum ellerimi dalgalara sıcaklığımı gönderdim senden yana kokumu verdim esen rüzgarlara beni getirsin diye sizin oralara haydi aç pencereni ya da hemen çık balkonuna çek beni içine doya doya sakın bir daha verme dışarıya haydi git sana en yakın okyanusa dokun ayağınla sahile ilk vuran dalgaya ateşim işlesin bedeninin her yanına yangın çıksın tüm vücudunda aşk ateşemiz hiç sönmesin yaşadıkça sevdamız yeninden alevlensin her gün güneş doğup sabah olunca pırıl pırıl aydınlansın her yer sen uyanınca bu dünya seninle ısınsın ömrün boyunca aşkımız dilden dile dolaşsın dünya durdukça 09.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşkımızın Kökleri Öylesine Derin ki
ellerimle resimlerine her dokunuşumda şiirim bir başka gülümsüyorsun bana günden güne o kadar bağlanıyorum ki sana bil ki bedenimi yapışık hissediyorum senin vücuduna yer yüzündeki en ünlü cerrahları getirseler de buraya ameliyatımızı televizyondan dünyaya canlı yayınlasalar da hatta günlerce haftalarca aylarca operasyonda kalsalar da inan ki ikimizin bedenini birbirimizden yine ayıramazlar asla sevgimizin aşkımızın sevdamızın kökleri öylesine derin ki bütün iş makinalarını getirseler de gene sökemezler bir tekini haydi sevdiğim uzaktan da olsa uzat bana o güzel ellerini havalar buz gibi soğudu buralarda ısıt beni göster sevgini sakın beni hiç üşütme düşlerinde mışıl mışıl uyut her gece ne olursun şiirim o harika yüreğinde sakla beni ömrünce yoksa korkarım yokluğunda sensiz bir gün bile yaşayamam ki rüyalarımda olsa da sakın beni hasretine mahkum etme e mi? 20.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşkın Çıldırtıyor Beni
seni tanıdığımdan beri aşkın çıldırtıyor beni yokluğunda buralarda deli ediyor deli ben düne dönüp bakmazken *******le dost olurken sen benden uzaklarda hem de mışıl mışıl nasıl uyuyorsun? bilmem ki! sensizliğim kanatlarımı kırarken maşallah canım senin gözlerin ışıl ışıl istiyorum mutlu yaşa sen amma sende yoksam eğer bunu da bana söyleyiver beni seviyorsan da hiç olmazsa dizelerinde fısıldayıver 'sen de benim şiirlerimsin' deyiver yeter 03.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Aşkın Çıralı Bir Ateş Gibi
ben bir sevgi yağmuruyum sağanak şekilde yağar dururum bil ki yaşadıkça sırılsıklam ıslatacağım seni ben yılın dört mevsimi bir bahar yeliyim gece gündüz eser eser kendimi avuturum inan ki ölünceye değin okşayacağım tenini her arayışımda yüreğimde buluyorum seni düşlerimde saçlarını her tarayışımda sen de benden ayırmıyorsun sıcacık ellerini ömrüm boyunca bu alemde seni sevdikçe güzelliğine farklı güzellikler katacağım sen benim sevgilimsin diye de her yerde sükse yapacağım hava atacağım düştüm hasretine aşkın çıralı bir ateş gibi kalbime girdiğinden beri yaktıkça kavuruyor beni ah! bir bilseydin canım sevgimi seni ne denli sevdiğimi çıkarıp hemencecik verirdin bana o muhteşem yüreğini 28.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşkın Yaksa da
ben kalbimi yalnız seninle sözledim ayak seslerini bile çok özledim belki bir gün çıkıp gelirsin diye her anımda yollarını gözledim ne sen geldin ne de senin haberin sensiz bu şehirde havalar serin bil ki unutamam ölsem de seni aşkımın kökleri öyle derin ki yüreğimde her gün yangın çıksa da sönmeden yanarım eriyen karda kokunu ararım esen rüzgarda vaz geçemem senden aşkın yaksa da Hüseyin Erdoğan |
Aşkına Yenik Düşürme Beni
havalar sisli puslu olsa da her sabah sen doğarsın dünyama sevgimizi kıskananlar toplansa da bil ki hiç dokunamayacaklar sevdama sensiz bir tek günüm bile geçmiyor her anımda hüzünlenirim yokluğunda bazen gözlerim buğulanıverir yaşlardan bazen de dökülüverir göz pınarlarımdan göz yaşlarımdan bile şırıl şırıl sen akarsın benim gözlerime bir tek sen ışıl ışıl bakarsın senli dünyama pırıl pırıl mutluluk saçarsın buralarda hasretin yakıp kavuruyor yüreğimi sevdan ateşe verdi inan ki bedenimin her yerini ne olursun sevdiğim aşkına yenik düşürme beni... 12.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Aşkından Öleceğimi Bilsem de
bu gün İstanbul'da hava sisli puslu güneş kayboluyor semada içimdeki sevda ise uyuyor uslu uslu henüz sen uyanmadın galiba sen benim yanan ışığımsın hep ışıl ışıl kal dünyamda ne olur hiç sönme sakın sonra ben ne yaparım? karanlıklarda korkarım sığınacak bir koy ararım yoksa sağa sola yalpalarım sen de olmazsan yanımda dayanamam büyük dalgalarda denizin derinliklerine batarım oysa yaşamalıyım sevgim için sen hiç tutmasan da ellerimi hiçbir zaman görmesen de gözümden akan sellerimi aşkından öleceğimi bilsem de bil ki yalnızca seni seveceğim hem de ölünceye değin 29.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.