![]() |
Dokunsam Sevdama
Dokunsam sevdama gözyaşlarım çağlayıp sel olur Her kimde ki yoktur aşk ateşi o bana el olur 1997 Zeynal Yaman |
Dua 2
Mademki meydan savaşını kaybetti sevabımız İstemem anılsın günahlarla birlikte adımız Ya Rab! Öyle bir rüzgâr gönder ki o yüce katından Kırılsın günahlarında ısrar eden inadımız Zeynal Yaman |
Düşündükçe Daha da İnsanlaşacağım
Ben bir insanım Gönlüm deryalardan engin Düşüncelerim sınırsız Ben bir insanım Dualar kadar hürüm Ne mekân tutar beni ne de zaman Yırtarım perdeleri bir bir Yol alırım sonsuza Ben bir insanım Yer benim için Gök benim için Mi'raç benim için Kimler zincire vuracakmış beni Kalbim zikrederken her an Allah'ı Kimler perçinleyecekmiş dilimi? Ben bir insanım Düşünme diyene inat Düşünüyorum karanlık *******de Düşüneceğim de Güneş doğana dek dünyamıza Artık kimse uyutamaz beni Karanlıkların kara bağrında Müezzinler Allahuekber diyene kadar ayaktayım Ben bir insanım Fıtridir idrâkim Düşüneceğim Ve düşündükçe daha da insanlaşacağım..: Zeynal Yaman |
Düşüş 1 (s.m.d)
Fuhuş terakki etti; şimdi 'aşk yapmak' diyorlar adına Artık yüz kocalı kız(!) gönderiyor analar damadına 11.05.2006 Zeynal Yaman |
Düşüş 2
Seksen yıllık ömründe dedem eskitememiş ninemin aşkını Oysa nice kız tanıdım on yedisinde eskimenin şaşkını 11-05-2006 Zeynal Yaman |
Ekranlar
Ekranlardan fuhuş akıyor hanemize Evimizde günah kokusu Yanıyoruz... Zeynal Yaman |
Ekranlar Ve Biz 1
Ekranlarda sanal bir aşk hikâyesi Sevdi mi sevmedi mi? Aldattı mı aldatmadı mı? ... Bize de kalan dedikodu bakiyesi: Aldatmasa şaşardım... Zeynal Yaman |
Ekranlar Ve Biz 2
Ekranlarda karı-koca kavgası Küfürler... İthamlar... Dökülüyor birer birer ortaya Mahremsiz mahremler İffet üşüyor Edep düşüyor ... Millet takılıp düşmesin diye Düşeni kaldırmak da bize kalıyor Zeynal Yaman |
Ele Veriyor
Ele veriyor ele veriyor Bu sözler beni ele veriyor Bâzen akla rehber olur gönül Bâzen de aklı yele veriyor Bak şu dünyanın tuhaf işine Ne işleri ne ele veriyor... 1995 Zeynal Yaman |
Emrahça Bir Sitem
Dedim: Ruhumuz nerdedir? Dediler: Batı pazarında Dedim: Değeri nedir? Dediler: Bir pul etmez nazarında Dedim: Ne yaptınız dedemin kefenini? Dediler: Haçlı mezarında Dedim: Mirası erdemimiz...? Dediler: Büyük Sezar'ında Dedim: Bize kalanlar? Dediler: Yok yok Dedim: Bu bir talan Dediler: çook çok.. 1992 Zeynal Yaman |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.