![]() |
Artık Gelmesen de Olur-4
Akıntıya kapılmış, Sandal gibiyim Salıverdim kendimi Nerede takılacağım Nerede devrileceğim Nereye varacağım Belli değil… Sen yolu gözlemiyorum Zamanı önemsemiyorum Saatlere bakmıyorum Takvim yapraklarına, Bakmıyorum Televizyon, Seyretmiyorum Gazete, Okumuyorum Şiir, Yazmıyorum Göz pınarlarım kurudu Ağlamıyorum Sancılarım bitti Gece ile gündüzleri, Birleştirdim 3…5 nöbetlerini Tutmuyorum Dahası var Yaşım elli Sonum belli Artık gelmesen de olur (21.05.2008) Şahin Ertürk |
Artık Gelmesende Olur-1
Sayamadım kaç yıl oldu Hasretinden beynim durdu Gözyaşlarım beni boğdu Artık gelmesen de olur (27.03.2006) Şahin Ertürk |
Artık Gelmesende Olur-2
Artık Çok fazla önemsemiyorum Gelsende olur Gelmesende olur Farzetki geldin Gözyaşlarımı sildin Söylermisin bana Ne değişecek? Sararan umutlarım Tekrar yeşerecek mi? Kan çıbanlarım Kuruyacak mı? Çektiklerimi Unutabilecekmiyim? Herşeyden önemlisi Giden gençliğim Geri gelecek mi? Bana verebilecekmisin Dünkü beni? Artık gelsende olur Gelmesende olur Farzetki gelmedin Gelmeyeceksin Acılarıma,acı mı eklenecek Gözyaşlarım sel mi olacak Bundan daha kötümü olacağım Daha karamsar,kahır dolu Şiirler mi yazacağım? Pas tutan Hatta donan umutlarım Yeniden sıcak,sımsıcak Pırıl,pırıl olurmu sanıyorsun? Artık Çok fazla önemsemiyorum Yıllarca boşuna beklemişim seni Alıştım ben acılarla yaşamaya Alıştım yalnızlıklarla boğuşmaya Artık gelmesende olur Artık,kalbim Küt,küt diye atmıyor Artık,saçlarımı İMBAT rüzgarları savurmuyor Artık,gözlerim Eskisi gibi görmüyor Öylesine çok artık var ki? ARTIK GELMESENDE OLUR (Nöbetçi Şair adlı şiir kitabımdan) Şahin Ertürk |
Artık Gelmesende Olur-3
Artık gelmesende olur Bin kırk haftayı Sensiz geçirmişim Hasretin ağır yüküyle Ezilmişim,büzülmüşüm Tam beşbin mektubum Yanıtsız kalmış Değersiz bir kağıt gibi Atıvermişsin bir köşeye Aramamış,sormamışsın Artık gelmesende olur Gözlerim iyi seçmiyormuş Ellerim çok titriyormuş Umutlarım pas tutmuş Yalnızlığa esir düşmüşüm Acının koynunda kalmışım FİZİKSEL ÇÖKMÜŞÜM RUHSAL ÇÖKMÜŞÜM Vah diyenler var Ah çekenler var TANIYAMAYANLAR VAR TANIMAYANLAR VAR Artık gelmesende olur Olur güzelim bal gibi olur Ben bile kabullendim Kabullendim bu ayrılığı Zaten çıkaramam bu yılı ARTIK GELMESENDE OLUR (26.03.2006) Şahin Ertürk |
Artık Karar Ver
Birgün yanımda Yanıbaşımdasın Seni seviyorum diyorsun Bir başka gün Çok uzaklara gidiyorsun Dünyanın öbür ucundan Seni sevmiyorum Başının çaresine bak Beni unut diyorsun Ne sevdiğin belli Ne'de sevmediğin? Tetiğe basmadan Kan görmeden Yavaş,yavaş Gram,gram öldürüyorsun Eritiyorsun beni...? Artık karar ver güzelim Seviyormusun? Sevmiyormusun? Şahin Ertürk |
Artıları,Fazlası Var
Sen bilemezsin güzelim Tahmin bile edemezsin Sana olan bu sevgimin Artıları,fazlası var Gel kendi gözlerinle gör (26.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Asrın Yalancısı
Demek Elin,elime değmedi ha Yalancının biriyim desene Bu resimler fotomontaj öylemi? Bazen gözlerimi kapayan Bazen boynuma sarılan Mavi gözlü,sarışın bomba Mutlaka senin dublörün olmalı? Mektupların Mektuplarına ne demeli İyi bir taklit ustası olmalıyım Kendi,kendime mektuplar yazdım Sevgilim,Birtanem,Şairim Bunları yazan sen değilsin? Bu imzalar da sahte olmalı? Demek Boğaziçi,Bebek,Emirgan da El ele,kol kola gezmedik GÜLHANE de fillere fıstık atmadık EMİNÖNÜNDE kuşları yemlemedik Martıları simide doyurmadık Kafamdan uydurdum herşeyi Vay anasına be Sayende asrın yalancısı oldum Herkesi Kendimi bile kandırdım? Vay anasına be ASRIN YALANCISI olmuşum Haberim bile olmamış Haberim bile olmamış (Kontrolsüz Sevgi adlı şiir kitabımdan) Şahin Ertürk |
Aşık mı Oluyorum?
Kalbim hızlı atıyor Çoşkulu yazıyorum Canım seni istiyor Aşık mı oluyorum? Rüyalarda SEN varsın Düşlerimde SEN varsın Gözlerimde SEN varsın Aşık mı oluyorum? Gözüm birşey görmüyor Mevsimi şaşırmışım Uykumu kaçırmışım Aşık mı oluyorum? Yemeden kesilmişim Sararmışım,solmuşum Mum gibi erimişim Aşık mı oluyorum? (23.02.2007) Şahin Ertürk |
AŞK Anamı Ağlattı
Canımdan çok sevdiğim Yıllarımı verdiğim Kıymetini bildiğim Aşk anamı ağlattı Kış gününde terleten Yaz gününde titreten Yeni dertler üreten Aşk anamı ağlattı Duraklarda bekleten Yüreğimi tekleten Enerjimi tüketen Aşk anamı ağlattı Kıyametler koparan Saçlarımı yolduran Gözlerimi dolduran Aşk anamı ağlattı Ciğerimi dağlayan Ellerimi bağlayan Nefesimi tıkayan Aşk anamı ağlattı Uykuları böldüren Düşmanıma güldüren Gram,gram öldüren Aşk anamı ağlattı (30.05.2008) Şahin Ertürk |
Aşk Bana Küstü
Mutlu günlerimiz geçti Kırmadık,incitmedik Kavga etmedik Saygılıydık birbirimize Aynı dili konuşuyorduk Amma AŞK BANA KÜSTÜ Aylar oldu Çalmadı kapımı Haber göndermedi Telefon etmedi Yoluma çıkmadı Maziyle avunuyorum Düşler kuruyorum Kuruyorum da Yok,yok işte AŞK BANA KÜSTÜ Yüzünü göstermiyor Heyacan yaşatmıyor Böyle giderse Hasret bitmezse Yolumuza çıkmazsa Kapımızı çalmazsa Korkarım Umutlarım donacak Sararıp,solacağım? Eyy AŞK Nerdesin,nerelerdesin Göster artık Göster bana yüzünü Bilmezmisin Meraktayım Bilmezmisin Hasretinle yanıyorum Bilmezmisin Seni arıyorum Eyy AŞK Nerdesin,nerelerdesin? Kiminle dolaşıyorsun? Eyy AŞK Çık,çık artık karşıma Göster bana yüzünü (11.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.