![]() |
Kalacak Kareleri
Masa örtüsünün her bir karesi Birer senaryodur ürkek yaralı gizemli.. Bir özgür bir kızıl hülyalı Birileri de benli Sigara delmiş birkaç yerini -Bir şey arzu eder misiniz? İşkence çektirmeyin bana/… Gözlük takılıyor yine Sigara paketini de cebine sok! Diğer masada ki de kalktı Katlandı gitti… Kültabağının gezinecek yeri kalmadı artık Saçlarım da ıslak henüz Öyle bir çekeceksin ki Birisi allı-aklı peştemalli Kalacak kareleri Parmak izlerinden İnsanların Falımı açacağım besbelli. 14.03.1992 |
Kara Anlık
Yıldızlardan habersiz belki Susun! Duymasınlar. Uyandırmayın Sadece Pencereden aşağı bakıyorum İlkliğim ve Sonrasızlığım Ayağımı yerden kesenler Şöyle kenara çekilin bakiyim Tamam Uyanın şimdi! 01.06.1991 |
Karşı Kıyı
Karşı kıyıya bakıyorum Oturmuş sigara tütütrüyorsun Göz ışınlarımız tam ortada karşılaştı Karşı kıyıya geçtim Sigarayı ben tüttürüyor Karşıdan sen bakıyorsun Hayal görüyorum sandım Tekrar karşı kıyıya geçtim Gözlerim göz ışınlarını çekti Eski yerim doluydu Yinede oturdum Sigaranın dumanı ciğerimde kaldı.. 14.05.1991 |
Kitap Sayfalarına Sığan İnsan
Dilim dilim koydum kendimi bembeyazlara siyah yazlara Karnımı güneşle doyurdum Etimi kanla yoğurdum Kemiklerimi üstüne koydum seviyordum Her yıldıza bir insanı astım Gökyüzünü silktim Rüzgarları topladım taptım Yüreğimi sırtladın bir kere Zamanın kasları sende Beynimin bir kenarına kondun yolumdun Herkese sundum seni Alıcı çıkmadı bana Kendimi satın aldım Çok okumak istiyordu Param yok dedi! Aynamı O’na verdim Yoksa ben böyle mi severdim Herkesi ele verdim Peki aldatılan kimdi? Ya da anlatılan… Belki O,belki bu,belki şu... Belki de bendim! ... |
Küççük
First gece dokuzdan önce Artık dilde bir hece Yine Küçükçekmece 10.02.1991 Şerif Köyan |
Münadi
Bir şiir tüttürsem Bir nefeste damar tıkayan İnsanlar var olur yokolurcasına Varolan aşklar Yüreğimi parçalarcasına Bağırıyor İçimdeki müzik eşliğinde Son Nefesini veriyor şair 05.03.1992 Şerif Köyan |
Ölüm
Hayır artık Ne müzik avutuyor Ne içki ne de sigara Gözyaşım da bitti Ölüme sırılsıklam aşık oldum Hem çok kolay Hem kolay olmayacak Sıkı dur Yıkılmayasın Sana çok yakınım Fersah fersah yaklaştın Ben kaçtım sen yaklaştın Alacağın olsun Demek bir ömür bundan ibaret The ve End(Film Bitti) |
Öz
Acı sevgisizlik Sevgisizlik bir deniz Deniz buz kesmiş bir taşsa eğer Sıkarım sevgisizliği Taştan acı damıtır Lağım suyu içerim(My baby) 07.10.1991 |
Papatya |
Paradoks
Ayrıntı bir yaşam Unutulmayan geçmiş Belirsiz bir gelecek Travmatik eskilik Geleneksel bir yenilik Amaçsız dört köşe dünya Köksüz umarı bir yol Üçüncü kapalı göz Cehennemlik iki dağ arası bir cennet Yeknesak düşsel gerçeklik Adeseli bir sevgili Ağyar mavi-siyah rahatsızlık Orta bir güzellik Aşkın sevda düzlemi Sarışın bin kız Sonbaharda kahverengi ağaç Kışın kuru bir sev’i İlkbaharda bunalım Yazın bir uyku Dopdolu beşinci mevsim Parasız bir dinginlik İngiliz yeşil şarap Sydney’de The Monument Abulya bir Napolyon Açıkartırıma sunulan Şairane bir sap Kapabilirsen kapalı tabak kap 17.06.1991 |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.