![]() |
Beyaz sandal
Yüreğimin kor ateşi Gözlerimin yaz güneşi Umut ile son limana Geldim seni bekliyorum Gül yüzlümün har gözleri Uyutmuyor *******i Yalan dünya dar geliyor Çıkış yolu arıyorum Aşk denilen duygu seli Bir hecelik söz değilmi Demir atdım göz yaşına Beyaz mendil istiyorum Kalem kaşlı kara benli Ak yüzlerin gül değilmi Martıların feryadına Umut yazdım inliyorum M. Tamer Altıparmak |
Bilirmisin
Umut dolu çağımızı Hicran yaptık aşkımızı Son kavuşma şansımızı Harap ettik bilirmisin Engin gönül dağımızı Güller açmış bağımızı Bizi saran ağımızı Kesik attık bilirmisin |
Bir ben olayım
Bir ben olayım Çayında eriyen şeker Dudağını yakan bardak İçini ısıtan kaynar su olayım Ayağını okşayan çimen Parmağını koklayan gül Ruhunu süsleyen renk olayım Saçını dağıtan rüzgar Yanağını ıslatan gözyaşı Kulağını çınlatan ses olayım Sigaranı yakan ateş Damağında isli nefes Gönlünü saran kafes olayım Her öğünde aşında tuzun Peşinde gezinen kuzun Yüzünü süsleyen bir ben olayım. |
Bir Çiçeksin
Çok güzelsin gözümde Hep çilesin özümde Dert küpümün içinde Bir çiçeksin sen gülüm Hep hayalsin gözümde Yar özlemsin gönlümde Sen güzeller içinde Bir çiçeksin sen gülüm Bir nefessin içimde Senin ismin dilimde Sen gönlümün içinde Bir çiçeksin sen gülüm Yer etmişsin beynimde Bir değersin gözümde Sen sözümün içinde Bir çiçeksin sen gülüm M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
Bir Gününe Bedel Olmaz Bu Ömrün
Bülbülüyüm hasbahçede bir gülün Meftunuyum mecnunuyum has yüzün Feryat etdim fiğan etdim çok bugün Dilim dertli sözüm dertli ben dertli Gönlüm dertli gözüm dertli can dertli Reva görme bana böyle dert hüzün Çekilmiyor şelek şelek aşk yükün Taze çiçek tomurcuksun bal özün Günüm dertli gecem dertli ben dertli Yürek dertli beden dertli can dertli Bir gününe bedel olmaz bu ömrün Cennetinen farkı varmı ak döşün Kıymetini iyi belle son sözün Hece dertli şiir dertli ben dertli Dilim dertli sözüm dertli ben dertli Verdin bana gece gündüz bin hüzün Gecem ile gündüzlerim bir bütün Sahil gülüm tadım yokdur sen düşün Çiçek dertli arı dertli bal dertli Kagıt dertli kalem dertliben dertli M.Tamer Altıparmak Gaziantep |
Bir Ocak
Ela gözlerin bir ocak Gönlüm onunla sıcak Seninle hazan olacak Ömürsün ela gözlüm Duygular kucak kucak Gönlümdeki tac duvak Ömür boyu kalacak Gülümsün ela gözlüm M.Tamer Altıparmak Gaziantep |
Biricik Oğlum
Halil ibrahim güzeldir adın Baldan tadlıdır senin yanağın Sevmeye doymasın seni cananın Biricik oğlum Halil İbrahim Gülmeyi unuttum sessiz ağlarım Bağrıma taş bastım yalnız yatarım Senden ayrıda ben ne yaparım Biricik oğlum Halil İbrahim Bende böyle bahtı karayım Derdimi dinleyin bir bir sayayım Oğlumu özledim ben de babayım Biricik oğlum Halil İbrahim Oğlumu bırakın esir kalayım Ömür boyunca hasta yatayım Senin yerine tek ben solayım Biricik oğlum Halil İbrahim Uzun boyuna bende kurbanım Sakın solma benim gülfidanım Tez gel bende mutlu olayım Biricik oğlum Halil İbrahim |
Bitmeyen Kahır
Dermansız dertler benimi buldu Yorgun düşürdü gözlerim sulu Sona ermedi çilenin yolu Bitmeyen kahırla her gün ağladım Badeyi gönlüme gözlerin sundu Çarpıldı yüreğim yandı kavruldu Pür neşe gözlerim çağlayan oldu Dinmedi gözyaşım her gün ağladım Silinmez duygumla yazdım adını İçimde kaynadı acı kazanı Ruhumda kanadı hasret çıbanı Bitmeyen kahırla her gün ağladım Ne yapsam bende tatlı belanı Sineme çektim dünya kahrını Kalbime yazdığım kara sevdanı Bir gün silmedim her gün ağladım M.Tamer Altıparmak |
Bize ne derler
Karnımız aç sırtımız çıplak Evde oturan çocuklar üşür Ücret düşük maaş yetmez Adıma memur diyorlar İlaç yok para yok Rüşvet sarmış işimde yok Dert çok beni anlayan yok Adıma işsiz diyorlar Dokuz baş horanta Aç yatar aç kalkar Şehirde yaşayan beyler Adıma köylü diyorlar Vatandaş çile çekiyor Bağrımda yürek kanıyor Kimsede halim sormuyor Adıma garip diyorlar |
Bozcaada
Ege güzeli ada Bir incisin gerdanda Sessiz ve sakin ada Şirinsin Bozcaada Gökçeada yanında İkinizde yan yana Şehitler boğazında Şirin kolye Bozcaada Nazlı gelin olup da Görünürsün rüyamda Sen başkasın dünyamda Sevdiğim Bozcaada Tamer Altıparmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.