![]() |
Beni de Düşün
Ayrılıp gidersen gök kubbe çöker Ne yaparım sensiz beni de düşün Ardından gözlerim kanlı yaş döker Ne yaparım sensiz, beni de düşün Heveslerim boğazıma takılır Koca dağlar üzerime yıkılır Çıkıncaya kadar bu can sıkılır Ne yaparım sensiz, beni de düşün Kalbime ok gibi batar anılar Beni zindanlarda tutar anılar Şu ruhumu boğar, yutar anılar Ne yaparım sensiz, beni de düşün Yalvarırım sana boyun bükerek Kolay mı yaşamak hasret çekerek Taş olduysa bilmem sendeki yürek Ne yaparım sensiz beni de düşün |
Beni Öldürdün
Söyle neden bugün düşmana döndün Acı sözlerinle öldürdün beni Ne çabuk değiştin, çok mutluydun dün Acı sözlerinle öldürdün beni Sende bilmediğim başka sen varmış Anlamsız inadın ruhunu sarmış Demek güllere de karlar yağarmış Acı sözlerinle öldürdün beni Verdiğin umudu elimden aldın Sen ki tutunduğum yegâne daldın Ayrılığı benim üstüme saldın Acı sözlerinle öldürdün beni Canım dedim sana, canımı yaktın Alay eder gibi yüzüme baktın Ruhumdan süzülüp gözümden aktın Acı sözlerinle öldürdün beni Sanma yar vicdanın rahat olacak Kaçsan da anılar seni bulacak Senin de gözlerin yaşla dolacak Acı sözlerinle öldürdün beni |
Beni Öldürmen Gerek
Bana böyle davranman, her gün zulmetmen niye Seni sevmek suç ise en büyük suçlu benim Birlikte çok mutluyken ayrılıp gitmen niye Seni sevmek suç ise en büyük suçlu benim Heba mı olacaktı verilen onca emek Kolay mı sanıyorsun; çok zor ayrıldık demek Ben böyle yaşayamam beni öldürmen gerek Seni sevmek suç ise en büyük suçlu benim Hasretine bir ömür dayanacak gücüm yok Senin gönlünden başka barınacak yerim yok Sensiz dünyada beni anlayacak kimsem yok Seni sevmek suç ise en büyük suçlu benim Sensiz doğan güneşin gündüzü olmaz bana Acımayacak mısın sensiz çırpınan cana Anlasana sevgilim ben çok muhtacım sana Seni sevmek suç ise en büyük suçlu benim |
Beni Sensizliğe Mahkum Ettin
Tahammül edilecek gibi değil ki derdim Beni terk ettiğin gün, ben o zaman tükendim Seni öyle çok sevdim, sana ömrümü verdim Beni terk ettiğin gün, ben o zaman tükendim Sen, benim hiç aklımdan çıkmayan düşüncemdin Saatim, vaktim sendin, hem gündüz, hem gecemdin Şu dünyaya açılan biricik penceremdin Beni terk ettiğin gün, ben o zaman tükendim Fırtınalar kopardın, karıştı toz dumana Duymadın feryadımı, yalvarıp durdum sana Sen beni mahkûm ettin sensiz geçen zamana Beni terk ettiğin gün, ben o zaman tükendim Hani güzelim, bana sırılsıklam âşıktın Yalanmış demek; beni yarı yolda bıraktın Umut dolu dünyamı benim başıma yıktın Beni terk ettiğin gün, ben o zaman tükendim |
Beni Unutamazsın
Güneşi unutabilirsen Çiçekleri, kuşları unutabilirsen Yaşadığını unutabilirsen İşte o zaman beni de unutabilirsin Kendini boş yere kandırma Adımı anmasan da Şimdi benim için yanmasan da Güneşe gözünü kapayamazsın Ne yapsan gerçeklerden kaçamazsın Biz aşkımızı su üstüne yazmadık Biz aşkımızı gönüllerimize yazdık Biz aşkımızı sonsuza yazdık Gün gelir gökyüzü gibi dolarsın Kendini tutamaz ağlarsın Beni anlarsın, beni ararsın Benim yandığım gibi Sen de yanarsın Biz aşkımızı su üstüne yazmadık Biz aşkımızı gönüllerimize yazdık Biz aşkımızı sonsuza yazdık. |
Benim Derdim Sensin
Makam mevki, para pul hiç biri değil derdim Ben seni istiyorum, yalnız sensin emelim… Seni öyle çok sevdim, sana gönlümü verdim Ben seni istiyorum, yalnız sensin emelim… Sana ait her vakit, bakıp durduğum resim Başka yerde barınmam; gönlün, benim adresim Adını ana ana çıkacak son nefesim Ben seni istiyorum, yalnız sensin emelim… Senin gibi bir ahu görmedi bu yeryüzü Mevla bahşetmiş sana zümrütten güzel gözü Aklımda tutuyorum söylediğin her sözü Ben seni istiyorum, yalnız sensin emelim… Sensiz dünyada asla olmayacak rahatım Gülecekse seninle gülecek kara bahtım Sen de biliyorsun ki, sana bağlı hayatım Ben seni istiyorum, yalnız sensin emelim… |
Bırak Hür Olayım
Sen düşürdün aşkına, sen ettin beni mahkum Hürriyetimi sende, vuslatında ararım Seninle baldı hayat, senden uzakta zakkum Hürriyetimi sende, vuslatında ararım Sensiz yok şu dünyanın ne manası, ne tadı Meğer acı demekmiş sevmenin diğer adı Söyle, nasıl uçar kuş, kırıksa bir kanadı Hürriyetimi sende, vuslatında ararım Güneş yanar, su yanar, gündüz sularda batar Karanlıklar maviye, simsiyah hüzün katar Yorgun bedenim bugün yine uykusuz yatar Hürriyetimi sende, vuslatında ararım Gönlümdedir azalan umudun artan derdi Hani kalbin de beni benim kadar severdi Göster, zulmedenlerden kim muradına erdi Hürriyetimi sende, vuslatında ararım |
Bırakıp Gittin
Bugün her bir şeyden geçesim geldi Beni sensizliğe bırakıp gittin Bir yerlere gidip içesim geldi Beni sensizliğe bırakıp gittin Ben senin karşında boynumu büktüm Yalvarıp, yakardım gözyaşı döktüm Acıdan kıvranıp yerlere çöktüm Beni sensizliğe bırakıp gittin Yüzüme el gibi bakıp da gittin Lav olup içime akıp da gittin Dünyamı başıma yıkıp da gittin Beni sensizliğe bırakıp gittin Yanlış tanımışım ben seni yanlış Boşunaymış sana tuttuğum alkış Senden sonra bana dört mevsim de kış Beni sensizliğe bırakıp gittin |
Bırakma Beni Yalnız
Sen, karanlık dünyama doğan güneş gibisin Sensiz ben yaşayamam,bırakma beni yalnız Mecnun olursam eğer,sen bunun sebebisin Sensiz ben yaşayamam,bırakma beni yalnız Anlatayım desem de cümleler kâfi gelmez Öyle tutuldum sana, kimse halimi bilmez Seni görmediğim gün, inan ki yüzüm gülmez Sensiz ben yaşayamam, bırakma beni yalnız Sanki inci dişlerin, nar rengi yanakların Baldan tatlı sözleri döker o dudakların Gonca yaprağından mı, yârim göz kapakların Sensiz ben yaşayamam, bırakma beni yalnız Tebessümün sümbüle, gülüşün güle benzer Kaybetmekten korkarım, gözyaşım sele benzer Senden ayrı şu dünya yaşanmaz, çöle benzer Sensiz ben yaşayamam, bırakma beni yalnız |
Bilesin
Sen benim şu dünyaya açılan penceremsin Seni deliler gibi sevdiğimi bilesin Hayallerim, düşlerim, hem gündüz hem gecemsin Seni deliler gibi sevdiğimi bilesin Senden başka kimseye bil ki yer yok gönlümde Sevgilim sensin benim menekşem de gülüm de Bizi birbirimizden ayıramaz ölüm de Seni deliler gibi sevdiğimi bilesin Hayatımın rengisin, damarlarımda kansın Beni ayakta tutan şu bedenimde cansın Bizi çekemeyenler cehennemlerde yansın Seni deliler gibi sevdiğimi bilesin Ben sensiz yaşayamam, beni bırakma sakın Dönme gayesi sensin hayat denilen çarkın Güzeller güzelisin, meleklerden yok farkın Seni deliler gibi sevdiğimi bilesin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.