![]() |
Gönül Oyunu
Sen mi başlattın bu gönül oyununu Bitsin artık yüreğinin çığlıkları Geceyi bitir artık vakit geç olmadan Dursun artık kalbinin atışları Sen mi başlattın bu gönül oyununu Söz dinlemez mi kalbin senin Dur durak bilmez mi hiç Sevemez dünya güzeli olsa da Nefesin yetmez onu çağırmaya Paran değil, gönlün zengin onu almaya Kapansın bu defter burada Kapansın ki açamasın bir daha Hissetmeliydin onu ilk gördüğündeki sıcaklığı Kalbinin anahtarı sen değilsin onun Sen değilsin uğrunda sabahları bekleyecek Vakit geçmeyecek onsuz bir an olmayacak hiç Sen olamazsın bu gönül sayfasını başlatacak Uğrunda susuz çöllerde de kalsan Ateşten gömleği bir kefen gibi omuzlasan da Sen başlatmamalıydın bu gönül oyununu Kalbini niçin saldın derin asi dalgalara Düşünemedin mi? Ateşli suların yatağını Gözlerinde ki o karanlık *******i Metin Mungan |
Gözlerin
Düşlerin ardından parlayınca sen Buluşmak bir hayal bir rüya sanki Varlığın doğuyor gittiğin yerden Kavuşmak bir hayal bir rüya san ki İçimde ki bu sevgi benim bedenim Gözlerin bu bedenin bir parçası sanki Sözlerin içimdeki nefesin Konuşmak bir hayal bir rüya san ki Gözlerim ağladığında senin için Akan her damla yaşta seni sevdiğim için Aklıma gelmiyor sevdiğin şarkı şiir Söylüyorum bak gözlerine sözlerimle Yazdığım bu şiir belki bir rüya Anlatmak isterdim seni rüyalara İçimde yatan bu gizli sevda Gözlerine doyasıya baktım, ağladım son defa Metin Mungan |
Haberin olsun Artık Yoksun
Seni öyle çok sevmiştim ki Sevgilerim birer birer soldu Hayaller sevgilerimi alıp ortadan kayboldu Seni unutmaya hazırlanıyorum Artık yoksun haberin olsun Bin kalbim olsa sana verirdim hepsini Benim bir kalbim var seni sevmiş Kahreden aşkına aldanmış Koparıyorum gönlümden seni Bahçeme ektiğim çiçeklerimi Unutacağım gözlerinin rengini Haberin olsun artık yoksun Elveda diyorum sen gülüyorsun Bu aşkı hiç yaşanmamış sayıyorsun Beni kendi ellerinle uçuruma ittiriyorsun Haberin olsun artık yoksun Yokluğumda sende ağlayacaksın Hasretten şikâyet edip beni mumla arayacaksın O güzel günleri bir daha göremeyeceksin Haberin olsun artık yoksun Yalan dünyandan beni sil at Gerçekleri görmeye hazırsan eğer Kendi haline dönüp bir aynaya bak Haberin olsun artık yoksun hayatımda Metin Mungan |
Hadi Git
Sen bana gitmek için geldin Boşuna kendini yorma hadi git Rüyalarıma koşa koşa girdin Hayallerimden istersen hadi git Yapayalnız bir başımayım sensiz bu şehirde Hayallere dalmışsın benden habersiz Beni unutmaya bu kez hazırsın Bana kalbimi geri ver hadi git Bensiz bir dünya kurmuşsun o küçük dünyan da Bu kez sana dön demeyeceğim Bu sefer gitmeye kararlısın Yolun açık olsun hadi git Baharımda bir çiçek daha soldu Gönlümden bir bir döküldü sarı yapraklar İkimizde bu ayrılıktan bir şey öğrendik Sen aldatmayı bense aldatılmayı Bu kez beni kaybettin Yolun açık olsun hadi git Metin Mungan |
Hasretim
Senden asla ayrılmayacağım Bunu düşünmeyeceğim bile Hasretinde kaybolup bekleyeceğim Hasreti bahane edip çekip gitmeyeceğim bile Hasret sokaklarında başı bükük gezeceğim Seni özlediğim anım olmadığında bile Şiirler şarkılar söyleyip seni hatırlayacağım Aşk şarkıları yarama merhem olmadığında bile Yollamışsın uzaklara sevgini Hissetmişsin benim duyduğumu Ağlamışsın elini kalbine koyup Yüreğinde hissetmişsin nefesimi Metin Mungan |
Hayat Bana Bir Şey Öğretti
Hayat Bana Bir Şey Öğretti Hayat bana bir şey öğretti, Sevmeyi... Severken ağlamayı, gülmeyi Sevilirken acı çekmeyi aldatılmayı Hayat bana bir şey öğretti, Yaşama dönmeyi... Kaybolan bir trenin sanki son vagonunda Sessiz bir geminin en alt güvertesinde Kapalı bir oda içerisinde Yaşama hırsını... Hayat bana bir şey öğretti, Başlangıç ve bitişi olduğu bir yer... Ama ben ortasında kaldım Gerçekleri daha yakından gördüm Koşarken yorulmayı Çıkar için hırs yapmayı Ve iyi bir insanmış gibi görünüp İkinci bir kişi olanları gördüm. Hayat aslında bana bir şeyi öğretmedi Çok şey... Bunları saymak için yaşamak gerekir Aynı anda gülmeyi ve aynı anda ağlamayı düşünemiyorsan Kalbinde bir yerlerde eksiklik var demektir Hayat aslında bana çok şey öğretti, Amaç ve hedeflerimi aynı yolda ilerletip Başka bir yola sapmamayı... Bir düşüncenin altında, Başka bir düşüncenin de yattığını. Çok seven bir kalbin, Başka kalplerde seveceğini ve sevileceğini Metin Mungan |
İmkansız Artık
Gidiyor musun? Aşkım Yolun açık olsun diyebilmem imkânsız artık Ben; Gözümde bir damla yaş Elimde bir kadeh içki Gönlümdeki derin yara ile yaşayabilmem inan ki imkânsız artık Beni sen bu hallere getirdin Eski ben imkânsız artık Gözlerimde ki yaş içimde ki dert ile Eski günlerdeki gibi gülsem bile Ellerim; Elini tutup Gözlerine bakmayacaksa Gözlerim; Seni bundan sonra göremeyecekse Bundan sonra yaşayabilmem inan ki imkânsız artık Gidersen o kapıdan çıkarsan eğer sevgilim Sana elveda diyebilmem imkânsız artık İmkânsız demek zorundayım, çünkü Ben bu dünyada olmayacağım bunu da bilmeni istiyorum Eğer sen gidersen beni bırakıp Sana yolun açık olsun diyebilmem İmkânsız... İmkânsız… Metin Mungan |
Kaybolan Düşler
Ağlama gözyaşını sil İstemeden ağlıyorsun biliyorum Elini gözlerinin arasından al Gerçekleri görmeye hazır mısın? Bilemiyorum Sakın bir korkuya kapılma Üşürsen seni ısıtacak sıcak bir kelime ara Bulur musun? Bilmem o karanlık dünyan da İlk önce kendini bir bul İstersen beni ondan sonra ara Attığın her adımda bir boşluk olacak Yüreğin merdivenden iner gibi sarsılacak Yürümek cesaret ister düşün istersen bir kere Başucunda olacak bütün gerçekler Metin Mungan |
Kim Sevebilir
Gözlerimde büyür sevgin Seni seviyorum kim diyebilir Benim sana olan özlemim Güneşin doğduğu bir yerde tutsak Güneşin doğduğu yere kim gidebilir Günlerdir sevgine acıkan Bir yudum gülümsemene hasret kalan Devenin çölde yürüyüp ulaşamadığı suya Kendi ayağıyla ulaşıp kim içebilir Geçit vermez pusuda bekleyen Yürünmez yolları yürüdüm ben ‘’ Sana çok ihtiyacım var, – Ne olur gel! ’’ dediğin vakit Bir volkan patlar yüreğimden Dişimle yaktığım bu ateşi Söndürmeye kim cesaret edebilir Ellerimde hissederim ellerini Nefesimde alırım nefesini Bir solukta veririm sana olan sevgimi Söyle şimdi, Seni benim kadar kim sevebilir Metin Mungan |
Kimse Yok Bu Gece
Bu kaçıncı gece saymadım Yalnızım Nerden bilirdim ki hep hüzünlü türkü söyleyeceğimi Öyle uzak kalmış ki kalbin Değer vermiyorsun Kader kötü bir oyun oynuyor Pencereden baksan fayda yok gülüp geçiyor Ayrılığa hasretlere kadeh kaldırmış Bana en acı oyununu oynuyor Bu kaçıncı mevsim saymadım Yalnızım *******e sor seni nasıl sevdim Aşkımın alevi söndüğünde Bir mum ışığı getirdim Bir ağ örmüş kaçmak imkânsız Seslensem hani biraz gayret etsem Çabalarım boş yere kimse yok bu gece Kaderin elinden kaçmak imkânsız Metin Mungan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.