![]() |
Güzel
Bırak dağılsın saçların be güzel Dalgalansın rüzlarla be güzel Güzellerin içinde sen en güzel Doymadan bakmak sana ne güzel Gözlerin bakınca yakar be güzel Dudakların çağırır, aşka be güzel Kokunu içime çekmek ne güzel Doymadan bakmak sana ne güzel Konuşurken titrer sesin be güzel Ellerin ellerimde hep böyle ne güzel Buluşsun nefesler artık be güzel Doymadan bakmak sana ne güzel Hikmet Güner |
Güzeldir tadı
Bana sevmediğini söyleyebilirmisin Aşkımız bitti diyebilirmisin Ayrılık bu kadar kolaymı Seni hiç sevmedim diyebilirmisin Hadi bana beni sevdiğini söyle Benden kaçıp uzakta durma öyle Ellerin ellerimde gözlerin gözlerimde Baktıkça bakalım ve kalalım hep öyle Tatlı bir kıvılcımdır bizi bize yaklaştıran Yaklaştıkça ateş olur bakışlarda çakışan İşte aşktır bunun bir diğer adı Benzemez hiç bir şeye, güzeldir çok güzel tadı Hikmet Güner |
Hani
Hani güller hep açacak, çiçekler hiç solmayacaktı Hani loş ışıkta başbaşa, eller hiç ayrı olmayacaktı Hani ******* hiç bitmeyecek, sabah hiç olmayacaktı Hani ölüme dek beraber, önce gitmek olmayacaktı Hani güneş hep parlayacak, parlaklık hiç solmayacaktı Hani mumlar hep yanacak, karanlık hiç olmayacaktı Hani birbirimize doymadan, ayrılık hiç olmayacaktı Hani ölüme dek beraber, önce gitmek olmayacaktı Hani sen bensiz ben sensiz olmaz, ayrılık hiç olmayacaktı Hani güzel hayellerimiz vardı kurduğumuz, görmeden olmayacaktı Hani özlemlerimiz vardı yaşayacak, yaşamadan olmayacaktı Hani ölüme dek beraber... önce gitmek olmayacaktı. Hikmet Güner |
Hasret
Susadım aşkına, aşkına ve sana Yağmurlar sel olsada, senin bir damlan yeter bana Heyecanım hiç durmaz ayrılık vız gelir bana Ne aşkına doydum nede sana Yaşadım senli sensizliği ayrılık artık yetti bana Tez kavuşmak isterim hem aşkına hemde sana Islansın artık kuruyan dudaklar, dudaklar hasrettir sana Ne aşkına doydum, nede sana Buluşsun artık gözler, gözlerim hasrettir sana Duysun kulaklarım aşk nağmelerini, kulaklarım hasrettir sana Dokunsun tenler birbirine, tenim hasrettir sana Ne aşkına doydum, nede sana Hikmet Güner |
Hani Varya
Hani dudaklar birleştiğinde varya Hani nefes almak geçilmez kapıdır darya Hani Kalpler durur çalışmaz varya İşte o zaman dizin bağı çözülür Hani Aşkının kalbimdeki yeri varya Hani çivilidir kımıldamaz yerinden varya Hani Gözlerin buluştuğu o güzel an varya İşte o zaman dizi bağı çözülür Hani kuşların göğe yükselişi varya Hani bulutların üstünde uçmak varya Hani kalp atışlarının artışları varya İşte o zaman dizin bağı çözülür Hikmet Güner |
Hep Aynı Yaştayım
Ben hep, seni ilk tanıdığım yaştayım Sonu gelmez bir aşktır, ben hep baştayım Aşk bir hastalıksa, bende sana hastayım Seneler geçsede aşkınla ben, hep aynı yaştayım Bir tutkudur, heyecandır aşkımız sonsuza dek Bitmez tükenmez sevgidir, sevgilerin en güzeli Sil baştan yeni aşık gibi ben, hep aynı yaştayım Seneler geçsede aşkınla ben, hep aynı yaştayım Meydan okurum aşkınla su gibi geçen yıllara Yıllar bana ne yapar, ben hep baştayım Aşkındır bu gücün adı, tükenmez güzeldir tadı İşte bu tatla ben, hep aynı yaştayım Sadakatın, sevgin güzel gözlerindir beni dinçleştiren Güçtür, kuvvettir aşkınsa beni hep geçleştiren Bitmez tükenmez bir aşk, bu aşkla ben, hep aynı yaştayım Merak etme yeşil gözlüm aşkınla ben, hep aynı yaştayım Hikmet Güner |
Hiç ayrı olmayacak
Aşk bir heyecansa, heyecanım hiç durmayacak Sevmek bir alışkanlıksa benden hiç ayrı olmayacak Yazılmıştır kaderimiz yazılar hiç solmayacak Sevgimizle birleşen dudaklar, hiç ayrı olmayacak Uzakta olmak ne farkeder bedenler hiç ayrı olmayacak Hisler buluşur her istediğinde buluşmak zor olmayacak Aşk ateşi yanar alev alev, ateşler hiç kor olmayacak Sevgimizle birleşen dudaklar, hiç ayrı olmayacak Ellerin ellerimde hep bağlı, hiç ayrı olmayacak Sadakat, sevgi hep aynı değişmesi mümkün olmayacak Gözlerin, gözlerimde bakışlar hiç solmayacak Sevgimizle birleşen dudaklar, hiç ayrı olmayacak Seneler geçsede aşkımız hep aynı, hiç farklı olmayacak Güller bahçesinde bizim gülller hiç solmayacak Sevgimizle birleşen dudaklar hiç ayrı olmayacak Ölüm ancak ayırır ama tekrar buluşmak hiç zor olmayacak Hikmet Güner |
Hiç bitmeyecek
Zannetme bu böyle hep sürüp gidecek Zannetme ayrılıkla aşkımız bitecek Aşkımız bir derya sonuna dek gidecek Sevgim sana dahada arttı, hiç bitmeyecek Böyle sızı olurmu, sızım hiç dinmeyecek Böyle aşk olurmu, aşkımız hiç bitmeyecek Hasretle ateşler kor gibi hiç sönmeyecek Birbirimize doymadan aşkımız hiç bitmeyecek Alev alev yanar yangınlar hiç sönmeyecek Söndürmeye sular seller yetmeyecek Ölüme dek ölsekde aşkımız hiç bitmeyecek Birbirimize doymadan aşkımız hiç bitmeyecek Hikmet Güner |
İnsanlık diye
Sorarım hep kendi kendime Nedir bu içimdeki diye Duygusallık, acı çekmek, insanlık mı diye Hep didinmek, hep çırpınmak niye Neyse odur yer yok bende nefrete, kine Sevgidir, dosttur beni benle mutlu eden Değildir değiştirmek insanları, sevmek diye Yaşamak dopdolu kısa ömürde güzelliği, insanlık diye Hikmet Güner |
İstanbulun Martıları
Giderken bir sağa birde sola, sallanası geminin Dalar insan gider eskiye, baktıkça deniz üstüne Bir tuhaf olur gözler, öyle bakar kalır o güzel eskiye Tatlı bir ses gelir uzaktan uyandırır bilmem ki nediye Gemilerin bağırışları, çığlıkları Hatırlatır bana eskiye, Ayrı bir güzelliktir dalgaların çalkalanışları motorlar, sandallar, gemiye Uçuşan,bağırışan martıların yemek için birbiriyle yarışları Çırpınışları ayrı bir ahenk, haykırışları şarkı,.. istanbulun martıların Hikmet Güner |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.