![]() |
Cehennem mekanin olsun
cektirdigin izdirapar tenesir seni paklar elbet azrail kucaklar cehennem mekanin olsun mezarinda hortlayasin bedenini yilan sarsin ite,kurda yem olasin cehennem mekanin olsun hesap gunu gorusuruz iste o an yuzlesiriz sanma sakin helallasiriz cehennem mekanin olsun Hüsamettin Güven |
Cekecek cilem varmis
derdim coktur su alemde hani sevenlerim nerde caresizim gurbet elde cekecek cilem varmis terk edildim kaderime haber vermez bilmem niye cekmeliyim ben sineye cekecek cilem varmis kurumus bir agac gibi yara almis bir kus gibi yetim kalmis oksuz gibi cekecek cilem varmis Hüsamettin Güven |
Cekemem ben sensizligi
sen olmazsan dunyam zindan vaz gecemem inan senden korkarim ben sensizlikten cekemem ben sensizligi goremezsem cildiririm askim sensiz ben olurum belki o an kudururum cekemem ben sensizligi seviyorum yar ben seni dusunurum *******i yapa yalniz koyma beni cekemem ben sensizligi Hüsamettin Güven |
Cekilmiyor yalan dunya
Kime neyi anlatayim Bu derdi kime satayim Garip misim ben batayim Cekilmiyor yalan dunya Gece gunduz nedir bilmem Boynum bukuk neden gulmem Bir teselli veren bulmam Cekilmiyor yalan dunya Cok agirdir tasiyamam Bu dertle ben yasayamam Gun gormeden gecti zaman Cekilmiyor yalan dunya Bir laf duydum ezdi beni Taa derinden sarsti beni Soke ederek uzdu beni Cekilmiyor yalan dunya Hüsamettin Güven |
Cocuklarim yaparsa o bana yeter
bir gun gelirde olursem eger istemem sakin vermeyin deger kalmisim yalniz [anam]olunce meger cocuklarim verirse o bana yer sakin baskalari dua etmesin basucuma gelipte yaslar dokmesin tabutumdan tutarak defnet-mesin cocuklarim yaparsa o bana yeter es kaza bir gun dua etseniz hayirlar vererek cokda sevseniz hasret ile beni beni ansaniz cocuklarim ansin o bana yeter kimselerden ne hayir,dua isterim ahirette kaderimle kalmak isterim yavrulardan yalniz dua beklerim couklarim yaparsa o bana yeter Hüsamettin Güven |
Derdi neymis anlamadim
cekilecek cilem varmis o basima musallat olmus sanki sabir deniyormus derdi neymis anlamadim el ustunde tutuyordum bagrimada basiyordum sonsuz saygi duyuyordum derdi neymis anlamadim acinarak bakiyordum canimdan can katiyordum onun icin yaniyordum derdi neymis anlamadim Hüsamettin Güven |
Derdin nedir anlatsana
seviyorum kiz ben seni anlamadin hic sen beni dinledin sen cirkefleri derdin nedir anlatsana sagi solu konustular itler gibi kokustular gizli,gizli gulustuler derdin nedir anlatsana konusarak halledelim namussuza kanma derim mutsuzlugu def edelim derdin nedir anlatsana anlattim bak oyle is yok biktim artik huzurum yok bu yuvada hic gozum yok derdin nedir anlatsana Hüsamettin Güven |
Derdin nedir senin dostum
Dunya kadar malin olsa Hayirli bir evlat yoksa Yetim mali yeme gel sen derdin nedir senin dostum Dunya mali senin olsun Fakirleri gozun gorsun Bir gun gelir sen olursun derdin nedir senin dostum Olum kapina dayanir Butun malin arkada kalir Dua edenin azalir derdin nedir senin dostum Hüsamettin Güven |
Destek ol sevgilim
acmiyor gonlumdeki gonca guller otmuyor kalbimdeki garip bulbuller sonbahari beklemeden olurum birgun destek ol sevgilim gelbeni guldur birakin artik su garip kus ucsun yol verin garibim diledigince kossun bahari solmadan anasina kavussun destek ol sevgilim gelbeni guldur uzmeyin onu gozunuz gibi bakin kirmayin kalbini oksuzdur sakin bak gitti gidiyor olmesi yakin destek ol sevdilim gelbeni guldur aglatmayin onu kaderi pek kara acilmis kalbinde derin bir yara sonra dusersin baksende dara destek ol sevdgilim gelbeni guldur Hüsamettin Güven |
Evlilik kutsaldir
mutlu olun cocuklar yuvanizi kurun birbirinizin kadrini kiymetinizi bilin saygi ile sevgi ile hayati surdurun evlilik kutsaldir mahseredek goturun evlenmek farz dir birkez olmali sevenler karsilikli sevgi vermeli kurulan yuvanin kiymetini bilmeli evlilik kutsaldir mahseredek goturun ne olur yer vermeyin aci gunlere dostunuzum diyerek arkadan gulenlere guvencim sonsuzdur benim sizlere evlilik kutsaldir mahseredek goturun Hüsamettin Güven |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.