![]() |
Ben Seni Sevdim mi?
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta icime oturttum seni Aldim, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikce tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan; *******ce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim, En büyük en solmayan güller açtı içimde Ömrümü değerli kılan bir şeydin Sen benim bozbulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, Emrah Seyfeli |
Ben seni düşünemem ki
ben hiç düşünmedim ki benim tek düşüncem sensin seni düşünmek insanı cıltırdır ama cıldılırsam senin yüzünden sen sevmeyi bilsen beni anlarsın sen sevmeyi arkadaş olarak düşündün ben seni sevdim delicesine ama ben seni düşünemem ki Emrah Seyfeli |
Bende öldüm! ! !
Herşeyim Hani gittin ya o gün Bir bakış mirasım oldu o gün Hani sadece bir damla gözyaşı döktüm Ardın sıra Kimsenin bilmediği Bizim bile söylemeye korktuğumuz bir sevdamız vardı Sadece gözlerimizle yaşartık tüm güzellikleri Günaydınlar iyi akşamlar selamlaşmalar Aşkımızda harfler ve sesler yoktu Uzaktan uzağa birbirimizin içine akardık Sanki rüyalarımızı hayallerimizi anlatırdık Kimse bilmezdi bizi Biz bile korkartık Hani duyartık o yanlızmış Masumane bir gülümsemeyle bakartık söyleyenlere Yanlışın var o benimle yine aynı sabahlardandı Kapının önünde yoktun Sanki o an dünyam yıkıldı Nerdeydin neden bugün gözlerini mahrum ettin Her yerde aradı gözlerim gözlerini Acı bir çığlıktı beni yok eden Ölmüş o ölmüş Saçmalama dedim o ölemezki O yalnız ölemez Bende öldüm çünkü ruhum onun yanındaydı hep O yanlız değildi Ben vardım Bende öldümmm.... Emrah Seyfeli |
Beyaz sayfalar! ! !
küçük yaşta yandı yüreğim aldım kalemi elime dertli dertli yazdım sayfalara şiirleri sayfalar şiirden karartı birden dertim bile büyük geldi beyaz sayfalara kendi memeleketimde yabancı oldum kimse tanıyamaz oldu deli gönlüm sevdi sevildi düşündükce seni içim içim ağladı cihanda bilir senin için ağladığımı ellerde bilir sana olan gözyaşlarımı, bilirler göz yaşı yerine kan aktığını beyaz sayfalar bilene karardı, gözyaşlarımla doldu beyaz sayfalar... Emrah Seyfeli |
Bileceksin
O ela gözlerine dolacağım Unutmuş olsanda içine dert olacağım Çözmek istediğin bir sır olup kalacağım Seni nasıl sevdiğimi sen nereden bileceksin Ama ben biliyorum birgün bileceksin Silinmeyecek yanağından dudağından izim Soracaksın kendine ne oldu aşkımız bizim Eyy benim aşkı bilmeyen sevgilim Zalimden daha zalim vicdansızım Hal bilmez halden anlamazım Ama ben biliyorum birgün bilecek birgün göreceksin Ey benim zalimden daha zalim vicdansızım Ama dediğim gibi ben biliyorum Birgün gelecek, görecek ve bileceksin Serçelerin uçamadığı bir yer arayacaksın Yok öyle bir yer, serçe serçe ağlayacaksın Belki dünyada tüm sırları anlayacaksın Seni nasıl sevdiğimi sen nereden bileceksin? Ama ben biliyorum Ey zalimden daha zalimim, ey insafsızım Ey vicdansızda, ey zalimden daha zalimim Ama dedimya birgün biliyorum Sen o gün bilecek, görecek, anlayacaksın... ... Emrah Seyfeli |
Biliyorum beni izlediğini
al işte,orada biliyorum beni izlediğini. ama bilmemem gerek,kaygısız,mutlu masalda anlatılan gibi şarkılarla eve yaklaşmam gerek. bu masalı anlatan ve dinleyenlerin kötü kurttan habersizliğimden şüphelenmeleri karıştırıyor kafamı. yoksa bilmiyorum,bilemem olacakları... Emrah Seyfeli |
Bilmiyorum! ! !
Bilmiyorum…. Bilmiyorum bir yer var mı uzaklarda benimde güle bileceğim Bilmiyorum bir yer var mı dünyanda benimde sığa bileceğim Bilmiyorum bir yer var mı oralarda birlikte olabileceğim Bilmiyorum nedenini; neden yazıyorum Bilmiyorum nedenini seni neden bu kadar çok seviyorum Bilmiyorum işte bilmiyorum….. Bilmemek bazen huzur veriyor; İçgüdüsel deyip geçiyorum Kader deyip avutuyorum Ama gine de unutamıyorum Düşünüyorum ama düşündükçe boğuluyorum Düşündükçe harap oluyorum Yeter artık bilmek istiyorum Neden bir saniye görmek için iki saat bekliyorum Neden yağmurun altında saatlerce yürüyorum Neden durduk yere işten kaçıyorum Neden ….. Bilmek istiyorum acaba sende bilmek istiyor musun.. Emrah Seyfeli |
Bir bakış
sen belki başka kalbe aitsin ama ben senin o vicdansız kalbine girdim bana bir baktın,gözüm gözüne mühürlendi nereye baksam sen,kiminle konuşsam hep aklımdasın,sabahları güneş açıldığı zaman gün güneş yüzü görmeden senin o yürek yakan gözlerin bana günaydın diyor,işte bir bakış buysa,bir dokunuş nasıldır acaba gülüm ister gel,ister gelme,bu yara zor kapanır Emrah Seyfeli |
Bir! ! !
Özledim seni; Bir sıcak esinti olup yanına gelmek Bir yıldız olup seni uzaktan seyretmek Bir gemi olup sana demirlenmek Bir gece olup seninle uyumak Bir sebeb bulmak sonuç olmak seninle Bir nehir olup sana akmak Bir güneş olup sana doğmak Bir gün olup seni izlemek Bir sen olmak isterdim aldırmadan hayata… Emrah Seyfeli |
Boşver Seni Sevdiğimi
Hâlâ; kalbinin köşesinde Bir sızı oluşmuyorsa Aşkı sevgiyi anlamıyorsan Boşver seni sevdigimi Hâlâ; *******li yıldızlara bakıp Düşünemiyorsan Tan vaktinin sesizligini anlayamıyorsan Boşver seni sevdigimi Hâlâ, güneşin doğuşunu Toprağın çiçeklere verdigi canlılığı, İlkbaharı hisetmiyorsan Boşver seni sevdiğimi Emrah Seyfeli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.