![]() |
Cezalıyım
Seninle bahar geldi sanmıştım Çiçekler gök kuşağı gibi Renk renk açtı dünyamda Oh! artık mutluyum derken Yine tüm renkler siyah ve gri Yok, yok sadece dünyaya gelmişim Yaşamın güzelliklerine karşı cezalıyım Mutluluk bana göre değil Ben yaşama karşı cezalıyım Çiğdem Çimen |
Damarlarımda Dolaşıyorsun
Melankolik bir hal aldı beni başladım sevgi yumaklarını ellerimle örmeye yaşama dair,sana dair kanatlandı uçuyor sanki düşlerim al yuvarlarımda sızıyor sevgin dedim ya melankolik bir hal aldı beni yüreğimde bir aşk türküsü söylenmekte yangının orta yerine düştü sanki dal dal sevgi çiçeği derliyor yüreğim gönlümde garip bir sızı duyuyorum dedim ya melankolik bir hal aldı beni yüreğimde bahar yeşili umutlar yeşeriyor göz yaşlarım nisan yağmuru gibi yağmur sonrasında kokan toprak misali sevgi kokuyor aşk içiyor sanki yüreğim dedim ya Melankolik bir hal aldı beni Çiğdem Çimen 13.45 Emirgan Çiğdem Çimen |
Çok Geç Kaldın
Geldin mi can Bitirdin mi içimdeki özlemi Görebiliyor musun Gözlerimdeki ışığı Duruyor musun hala yüreğimde Ellerin elerimde iken Kalbimin sesini Duyabiliyor musun Gözlerim gözlerine Takılı kalıyor mu Yürüdüğümüz sahil Ayak seslerimizle coşuyor mu Martılar kanat çırpıyor mu Alkış tutuyorlar mı Sevdamıza Radyolarda Şarkılarımız çalıyor mu Senin için şiirlerde Fal tutuyor muyum Dudaklarım söyledi mi O tek heceyi Evet geldin can Geldin ama Çok geç kaldın Sen benden giderken Öldürmüştün içimdeki seni Şimdi Kabri ziyarete mi geldin Geldin ama can Çok geç kaldın 16/01/2007 02.15 Emirgan Çiğdem Çimen |
Dile Geldi Ezberim
Eski bir şarkısın sen yüreğimde Seni söyler gönül çekip gitsen de Parlayan yıldızsın bu gönlümde Gözlerimde ışığı sen söndürsen de Sen yaşam sevincim tek varlığımsın Hüzün denizine dalıp gitsem de Kadere inat sen tek sevgimsin Vaz geçemiyorum çıkıp gitsem de Sen kara sevdamsın benim nefesim Katra katra ben yok olsam da Sen aşkı anlatan sesimsin benim Sevdamı içimde sen öldürsen de Ben gezdiğin yolda yeşil çimendim Sen basıp çiğneyip beni kurutsan da Ben dört mevsimde hep gül bahardım Soğuk kara kışa sen çevirsen de Ne kadar tanıdık söylediklerim Bunlar benim olup kaybettiklerim Sen bana aldırma ezber kalanım Dizelere geldi bu yaşadıklarım Çiğdem Çimen |
Dizelere Geldi Yürek Dilimden
Eski bir şarkısın dinler yüreğim Seni söyler yalnız çekip gitsen de Parlayan yıldızsın akar feleğim Gözümde ışığı sen söndürsen de Sen yaşam sevincim sensin varlığım Hüzün denizine dalıp gitsem de Tek sevgimsin inan yürek darlığım Vaz geçemem senden çıkıp gitsen de Sen kara sevdamsın bilki nefesim Katre katre akıp içime dolan Sen aşk ın anlamı yürek kafesim Eski sevdalarda açıp ta solan.... Ben gezdiğin yolda yeşil çimendim Basıp ta üstüme çiğnedin beni Dört mevsimde açan gülü severdim Kara kış gibisin tanıdım seni... Ne kadar tanıdık söylediklerim Bunlar dı benimle kaybolup giden Sen aldırma bana eklediklerim Dizelere geldi yürek dilimden... Çiğdem Çimen |
Dilimdeki Türkümsün
Kahve gözlerde yandım ok kirpiklerle vuruldum.savruldum yalnızlığa sarıldım aşk ile kavruldum duygularım ağlıyor şimdi yalnızlığıma hasretine büründü bedenim yine sensizliğimle baş başayım sanki hep yanımdaymışsın gibi sensizlik acı verdi yine içim kabardı kirpiklerim ıslandı duygularım muhtaç yine bu gün sana adını türkü yaptım dilimde nakarat nakarat dökülüyorsun yine duygularım ağlıyor özleminle kavruldum bu gün yine 28/02/2007 15.00 Emirgan Çiğdem Çimen |
Dokunma Bam Telime
Sen değer nedir nerden bilirsinki Kökün çürük yaprağın kül İpliğini pazara çıkarana olursun kul Gözden düşersin olursun pul Gel sen gönlüm değersize değer verme Cahilse dost olma düşersin derde Şahlandırır atını olmasa da eğer İnsanlıktan nasibini almamış meğer Seher yeli estin gürledin yine Dokundular mı senin bam teline Vurdukça kaderin mızrabına Tuz bastın kapanmayan yarana 11/06/2007 14.30 Emirgan Çiğdem Çimen |
Dostluğumu Gömme Aşk Mezarına
Sen kıyıya vurmuş bir balık gibi çırpındınmı hiç Çaresizce baka kaldınmı bir adımlık suya Sen hiç bitmeyen bir hasretle yandınmı sevgiliye Ha geldi ha gelecek diye bin bir umutla bekledinmi sevdiğini *******de gözlerin gündüzlerde yüreğin ağladımı hiç Öyle ise bilemezsin dostum Aşkın ne acı bir tat olduğunu Sen hiç karanlık bir odada yalnız kaldınmı Çalan her telefona çığlık çığlığa uyandınmı Uzun uzun daldınmı uzaklara Takılı kaldınmı gök yüzüne Yıldızlarla selam yoladınmı seni hiç duymayan sevgiliye Öyle ise bilemezsin dostum Aşkın ne acı bir tat olduğunu Seni seviyorum deme bana Ben sevmeye tövbekar oldum Yüreğimde aşka mezar açtım sevdalar yüreğime düşman Seni seviyorum deme bana Dostluğumu gömme aşk mezarına 30/05/2007 03.32 Emirgan Çiğdem Çimen |
Durdurun Yürekteki Göçleri
Hasret kokuyor bu gece şiirler yine Hüzün tufanı esmiş yüreklere Deli deli esmiş rüzgar yine Savurmuş duyguları her bir yere Özlemle bekliyorum Hasretler ne zaman Vuslatlara bırakacak yerini Hazana düşmüş yürekler Baharı ne zaman yaşayacaklar Ne zaman çiçekler açacak gönüllerde Ne zaman ellerde solmayacak Sevgi çiçekleri Hasretle bekliyorum Gülen gözleri Yürekteki göçlere kim dur diyecek Kim söyleyecek aşkın yürekte doğduğunu Ve yalnız yürekte yaşayacağını Kim durduracak yürekteki sürgünleri Özlemle bekliyorum Kim sevdasını yüreğinde büyütecek Mutluluğun prensi kim olacak Sevdanın prensesi kim Özlemle bekliyorum Yürekteki sevgi ülkesini 06/06/2007 03.05 Emirgan Çiğdem Çimen |
Duy Sesimi
Göçmen kuşlarla selam saldım Gelmediler mi? Almadın mı selamımı Ne bir haber var senden Nede selam Akan nehirlerle seslendim Esen rüzgarla haykırdım Duymadın mı? Gökteki yıldızlarla Ay ışığıyla aradım Nerdesin? Damarlarımda akan kanım Canıma can katan canım Nerdesin? Biliyorum Çok üzdüm seni Kırdım kalbini Sevdana ses vermedim Haykırışlarını duymadım İşte çok pişmanım Nerdesin? Sabahları günaydın diyişini Kahkahalarla gülüşünü Bana aşkım diyişini Özledim. Nerdesin? Sevdana sevda katmadım Yüreğine yüreğimi açmadım Biliyorum çok kırgınsın bana İşte pişmanım Nerdesin? Seni kaybedince anladım Yokmuş senin gibisi Nazımı çeken Derdime derman olan Ağlamalarımda Omuzu nu mendil yapan Üşüyünce yüreğinin sıcaklığını sunan Dön sevdam İşte pişmanım nerdesin? Nerdesin? 08/1/2007 01.45 Pişmanlıkların ardından nafile bekleyişler Çiğdem Çimen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.