![]() |
*Bir Hayat Düşümde
Özel bir an'ım olsa Sadece bir saniyelik Sanadır, sanadır o saniyem Bir ömür geçirsem Sadece bir tek kişiyle Sensindir, sensindir o kişi Ne bir gün, ne bir gece Geçmez sensiz şu alemde Hem gerçek, hem de rüya Her zaman sen başrolde Aşksa bu eğer aşığım Dostum ben sana aşığım Senin için Benim için Bir hayat düşümde - var mısın? Güçlü Sönmez |
*Bir Kalp Fethi
Ey zaman, ey feza Olur mu sevmemek gecenin karanlığını Yıldızların gösterişini, rüzgarların okşayışını Gölgelerin ardında saklıyken yıllarca Gizemi kırıp karıştı aydınlığa Bir güvercinle göndereceği haberi beklerken Kalabalık ordusuyla yıktı kalbimin kapılarını Bir anda diyarımda saltanatını kurdu 'Misafirim değil, sahibim ol' dedim Önce kabul etti, sonra düşündü Belli ki başka diyarların fethindeydi aklı Benimkinin kapısından bakıp çıktı 'Gel, gez, gör... Bir dünya kadar güzellikler var, yaşa' dedim Ona baş şehri verecektim Kafası karıştı, anlamadı, istemedi Onun için savunma kalkanlarımı indirmiştim Değerlendirmedi Ardından bir damla göz yaşı kalbime düşerken Yıkılan kapılardan çok daha güçlüleri oluşuyordu Aşk avaresiyken çok yanlış yaptım, yaptı Aşk esiriyken bir çok şeyi göremedim, göremedi Aşk sarhoşuyken çok güzellikler yaşadım, yaşadı Ama o ayaklarını yere basmak istedi Benim gibi bulutlarda uçan biriyle yapamazdı Gerçek olduğunu sandığı yola girdi Benim kaçmak istediğim dünyaya sarıldı *******i bile gitgide seyrekleşen düşüncesi Kalbimde belki de biten hükümdarlığı Ne olursa olsun, kinsiz diyarımdaki yerini değiştiremezdi Bundan sonra hiçbir ordusuyla kalbimin kapılarını yıkamazdı Kapılar ancak usulca çalındıklarında açılabilirlerdi Güçlü Sönmez |
*Bir Su Perisi
Küçük bir kız çocuğu Kırlarda özgürce koşarken Rengarenk elbisesi Çiçeklerin arasında kaybolur Bir su perisiydi Hiç kimseyi sevemedi Yıllar sonra bile Hala onu bekleyecek gibi Sadece bir gülümseme ekranda Kahkahaya dönüşmek isteyen Kalmış bir resmi geriye Işığı sonsuz evrende gezerken Güçlü Sönmez |
*Biten Bir Öykü
Biten bir öykü bu Sonu gelen Her güzel hikaye gibi Gelip geçen Beraber yıllar Güzel yıllar Anılarda kaldılar Onunla birlikte Yaktım bir sigara Çektim bir nefes Üfledim içimdeki her şeyi silerek Kadehimdeki içkiden Bir yudum aldım İçinde yepyeni bir aşk aradım Güçlü Sönmez |
*Biz Kimiz?
Uzaklardan gelen o ses Beni çağırıyor biliyorum Sanki senin sesin gibi Söyle yoksa yanılıyor muyum? Geçilmiyor akşamlardan Aklımı çalmazsa hatıran Düşünülüyorsun sıkça Bil her an Kanıtlamak gerekmiyor hiçbir seyi Ben istiyorum ama Kim bilir kimin olacaksın sonunda Biz kimiz, neredeyiz Kimlerleyiz, kimi severiz Kalp kalbe bağlı mıyız Yoksa iki yabancı mıyız? Biz kimiz, neyin izindeyiz Sadece seven iki deli miyiz Biz kimiz? Kapım çalındı gece yarısı Karşımdaki aşk tanrıçası Fısıldıyor kulağıma O güzel şarkılarını... Güçlü Sönmez |
*Boş Dünler
Şu güne bak Geçen günlere bak Kesitli şerit ararken Sollama yapamıyorum Gaza basmak isterken Pedalı bulamıyorum Beşinci vitese takmaya çalışırken Boş viteste kalıyorum Bomboş otoyolda Kırmızı ışıkta çakılıyorum Yarınları kazanmaya çalışırken Bugünleri kaybedip Boş dünler biriktiriyorum Güçlü Sönmez |
Çocuk
Yalnızlığı seçmeden İnfaz edildi çocuk Sorunlarla dopdolu Farkında değil çocuk Sevilmeyi bilmeden Yola çıktı çocuk Engebelerde Düşe kalka koştu çocuk Ben uzaktayım Yardım etsenize çocuğa Ben uzaktayım... Uzakta mıyım? Yakında mıyım? Belki de... Buradayım Uzat elini çocuk... |
*Değersin
Hiç acımadın Oysa çok sevdim Sen ise sildin Bir an bile düşünmeden Bak yine getirdim Günümü gecemi Düşümü gerçeğimi Ama sen gittin Kapattın kapını Oysa söz vermiştik Hep açık tutacaktık Yollarımızı Ama sen değersin Çünkü benimdin Çekip gitsen de Yıkıp döksen de Sen değersin Bir zamanlar bebeğimdin Kırılsam da Ağlasam da Sen değersin... Güçlü Sönmez |
*Deli Kalbim
Duramam bir aşkla Yetmez delik kalbime Yanamam uğraşma Kül oldum yıllar önce Güzel bir hikayesin şimdi Kitabımda yer alacak Figüran mısın başrolde mi Zaman anlatacak... Yüreğim bekler Çalma kapıyı İt ve gir Ama bil ki Bu sokaklar benim Sağda gördüğün Denize nazır aşk bahçesi Her gece mest eder keyfimi Ama ne güzel aşkları Kocaman dalgalar çaldı Sulara atlayıp kurtarmak yerine Döndüm sokaktan yeni geçenlere Emin misin? Gelir misin? Kalbimdeki deliği Tamir eder misin? Güçlü Sönmez |
*Derin Saat
Arkanı dönmüş giderken Ağladın mı göremedim İçimde tufanlar koparken ‘Allahaısmarladık’ diyemedim Gecenin en derin saati Sessizlik dünde hapis kalmış Yağmur ve gökgürültüsünün yarışı Hepimizi ayık tutmakmış Gecenin rengini gündüze kaçıran Sabahı beklemeyen şimşeklere inat Yaktım tüm lambaları ve katıldım yarışa Televizyonu avazı çıktığı kadar bağırtarak Açık penceremden giren her damla Seninle yaşadığım bir anıyı taşısa İçsem hepsini bir yudumda Boğulmaya razıyım bu odada Her gece en sevdiğin koltuğa oturup Seni durmadan özlüyorum... Güçlü Sönmez |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.