![]() |
Bu Bir İntihar
bu bir kaçış değil,bu bir intihar sen beni anlamadın,belki ölüm anlar çok görme bunu bana ne olur yar sen beni anlamadın,belki ölüm anlar bu bir yalvarış değil,bu bir intihar ister gel benimle,istersen kurtar ben yokum artık,artık yokluğum var sen beni anlamadın,belki ölüm anlar bu bir haykırış değil,bu bir intihar sen beni duymadın,olur ya ecel duyar her günüm ziyan,her günüm zarar sen beni anlamadın,belki ölüm anlar 19:58 12.01.2005(ANKARA) Seyfettin Çabuk |
Bu Kadar İşte
sen bende tahayyülden ibaretsin meziyetin bu kadar işte sen bende bu hale bir mazeretsin eziyetin bu kadar işte arada ne dağlar vardı ne de bir barikat bilmem ki nasıl anlatılır bu hakikat seviyorum demek gurursuzluktu,düşünmek meşakkat acziyetim bu kadar işte ben inanırdım ki hissiyat yanılmaz dil sözüne küsmez,darılmaz yar bildiğim verir ahdini tutmaz riayetin bu kadar işte artık susmak vaktidir,sıram geçti şekvadan neyleyim gönlün nasibini almamış vefadan yeter artık,bıktım,usandım şu cefadan dirayetim bu kadar işte 04:00 25.01.2007(Eskişehir) Seyfettin Çabuk |
Canım Annem
C ennet ayaklarının altında y A A l ez istersen sana feda olsun bu ca N N asıl olsa vuku bulacak ölüm denilen a N I şık saçıyor bak sen hele şu gözler E M eğer nurmuş onlar benim canım ana M 08:12:35 17.12.2006(Eskişehir) dualar vardır zuhura sabır ister vedalar vardır vuslata asır ister senden başkasını gönül nasıl ister al şu evladını bas gayrı bağrına gözyaşım omzunda ölmek ister |
Çok mu Gördün
sevdamı namus bildim bastım bağrıma o benim korum dedim yandım narına bu aşkı başka sandım daldım uykuya düşlerime bile girmedin çok mu gördün bunu bana? haykırdım aşkımı,haykırdımda bir duyuramadım sana ben kul köleyken aşkına,sen oyun oldun başkasına kutlu olsun zaferin,kutlu olsun,sende kendini kutla bir selam bile göndermedin çok mu gördün bunu bana? bilmem şimdi nerdesin,bilmem hangi kollarda belki beni düşünmektesin,belki değilim umrunda ne olursa olsun sevdim seni,pişman degilim asla bir hatır bile sormadın çok mu gördün bunu bana? 23:54 26.12.2004(ANKARA) sende haklısın olmayınca olmuyor işte ne gelir ki elden gönül sevmeyince sitemim sana değil sitemim kendime böyle aşk, böyle sevda,böyle sen neyime 15:30,01.01.2005(ANKARA) Seyfettin Çabuk |
Çölden Çöle
sevdan kılıçtan keskin,kalbimse kıldan ince ister kes bas bağrına,istersen kır,vur taştan taşlara deli aşkıdır bu,bir mecnunda vardı şimdi de bende ister çağır al yanına,istersen sal çölden çöle yangınlara 2004 Seyfettin Çabuk |
Çünkü
hava soğuk ama ben üşümüyorum çünkü seni düşünüyorum ecel geliyor ama ben ölmüyorum çünkü seni yaşıyorum geziyorum dillerde umursamıyorum seviyorum seni usanmıyorum ne tükeniyor nede külleniyorum çünkü seni yanıyorum rüzgar duruyor ben esiyorum güneş batıyor sen doğuyorum yağmur yağıyor sel oluyorum çünkü seni ağlıyorum korkum sensizlik,ölümden korkmuyorum sana hasretim,vuslatı arıyorum her kadehim sana,senin sarhoşunum çünkü seni içiyorum 22:06 14.01.2005(ANKARA) Seyfettin Çabuk |
Delikanlıca
Seviyorum işte delikanlıca adını yazmışım ben bağrıma körkurşunla bir umut,bir sevda,bir hançer oldun yaraladın beni aşkınla ben ilk kez sende yenildim yıkılmayan gururuma 2000. Seyfettin Çabuk |
Demirköprünün Ayakları
bastım acımasızca bağrıma kara taşları akıttım gözümden vefasız yaşları darağacına astım yüreğimde aşkını son şahidim o demir köprünün ayakları inanki yokluğuna alışmak hiçte zor olmadı zaten varlığın umuttaydı,rüyadaydı beyazlattığın saçlarım sevdamın akları son şahidim o demir köprünün ayakları bu son haykırış bu son vedaydı ama yüregin öyle sağırki beni yine duymadı dönüş yok artık sensiz yanım gemileri yaktı son şahidim o demir köprünün ayakları bilmem pişmanmısın yoksa bahtiyarmı ben senden aşkını dilendim,sen sundun arkadaşlığı ya yarimsin yada istemem başka ihsanı son şahidim o demir köprünün ayakları 00:23,05.11.2004 gönlüme yara oldun,kalbime ağrı umudumun sendin yoğu varı söyledin son sözü bir hafta başı son şahidim o demir köprünün ayakları sevseydin inan yarınlar bizim olacaktı ne benim ömrüm nede güller solacaktı katili sensin,sen öldürdün bu aşkı son şahidim o demir köprünün ayakları elimi son kez sıktın ve gözlerin gözlerime baktı öyle bir yaktı ki beni sanki volkandı savurdun küllerimi,vurdun vuslatı son şahidim o demir köprünün ayakları 21:32 05.11.2004(ANKARA) Seyfettin Çabuk |
Dile Verdin
Bu canı sana biraz olsun beni yaşa diye verdim ama sen gittin kendini ele verdin ama sen gittin kendini dile verdin 01:43 12.05.2005 Seyfettin Çabuk |
El Gibi
Günlerce düşündüm seni deliler gibi içimde hasretin ateşten kor gibi Zulmün bitmez ama vuslat gelecek gibi Eğer sende seviyorsan beni Merhamet et karşımda durma el gibi 00:56 25.09.2004 Seyfettin Çabuk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.