![]() |
Anlatamadım........
Sadece Bir Sen Kaldın içimde A Ş Kimselere vermedim. Saçlarımdan süzülen, Ak Sende kaldı E N İ Çok sevdim K A D I N I M Anlatamadım . . . . . . ............... |
Anneler günün kutlu olsun.
Dünyanın en güzel Annesi. Canımsın. Gündüzleri *******i her yeri. Sevgi dolu şahane sözleri. Annelerin en güzeli. Çocuklarının fedakar annesi. Kalplerin, düşlerin, hayallerimin içi. Bu dünyada seni en çok kim sevdi. Elbet çocukların seni. Dünya gelip geçici masallar ülkesi. Bu dünyada kimler en çok sevdiyse seni. Ebediyette ruhunun yanında bilki. Bu gün ANNELER günü. Doya doya yaşamalısın Çocuklarını öpmelisin, Sarılmalısın ve bazanda. Oturup ağlamalısın. Biliyorum annelik gururun, İçindeki evlatlarının sevgisi. Dünyaya, yaşama sıkıca bağladı seni. Sakın bağlarının, düyümlerinin çözülmesine izin verme. ANNELER günün kutlu olsun. Yuvan neşe dolu olsun. |
Arabesk...
Helalliğini aldığım da Aşka dönmeyeceğim Aşk öldürse de beni Senden vazgeçmeyeceğim Kirpiklerin battı yar Kölesiyim gecenin Uzunca karanlık var Bu gece Duygular zindan İçimde sızı kader Oysa kadersizlik Yas değil mi Ah bir kendime kavuşa bilsem. Nasılsa hep seninim ben. Suç oranları çok arttı Asıl olanların büyük bir bölümü Yüreğimdeki sevişmeler Tıpkı seni sevdiğim gibi Sen istediğin kadar öl aşkım Öldüremezsin beni Sana kandilde ışıklar yakmadım Çakıl taşların dan ev yapmadım Yüreğimle taptım |
Ardı bizim...
Fırtına öncesi sessizlik Anlamsız burukluk Derin acı Alışamadığım sensizliğin hüznü. Tadına doyamadığım aşk. Dokunmalarıma kıyamadığım saçların H a t ı r ı m da. Sıkıntı var atamadığım. Hani yalaza bir yel gelir, Dar ma dağın eder. Alır götürür ya hayalleri. Okyanusta kocaman dalgalar olur Şamar gibi vurur ya sahile Yıkar yimirir umutları. U m u r u m d a değil... Yanı başımda sen varsın. Aklımda yarın. Acıların ardı Bizim olsun. |
Armağan...
Masallar anlatırdı uykularım düşlerim seni bana yansıtırdı önce ben sevmiştim seni kadın rüyalarımda tapındığım kaç yıl oldu bilmem ki sabahları güne güneş dikmeyeli çiçek, çiçek kokar tenin öpmelerim tepelerden toprağa aksın sularım *******ime Sürdüğün sürmelerine Vuruldum Kurşun Atar yüreğim Yüreğine Vurgunum........ |
AsKı...
Bir sürü çiçek biriktirdim hepsinde ayrı renk ayrı bir anı Birer düşünce iliştirdim kenarlarına. ufak,ufak nefes küçük, küçük hatıralar yıllar ne çabuk geçti. Seviyorum seni kuşun ağzında buğday tanesi gecenin karanlığında yıldızlar gibi Elimden tutan çocuk saçlarımdaki beyazlar gibi mehtaba durmuş aşıklar gibi seviyorum seni. |
Aslında...
Aslında toprak cana doymuştu. İnsanlar doymadı. Kaynaştılar durmadan darmadağın. Sevgili sevgisiz yürekler. Hepsinin duyguları körelmiş. Yalan sanat olmuş. Sanatçılar figuran. Onların gözünde. Aslında doymuştu toprak. Körpecik kalplere. Ne çare yok olan duygulardı. Sel olup aktı toprağa canlar. Pisi Pisine... |
Aşk ölümden güzel...
Seni sevmek bir ömre bedel Gün kararıp gece olunca Yüreğimi bir sızı kaplar Kalbim gecenin karanlığıyla baş başa kalır Sıkar beni boğarcasına karanlık Sensizliği hatırlatır bana Gün geceye kararmasıyla Sarılmak sımsıkı olmak isterim İliklerine dolmak orada kalmak ________________Nafile. Kahretsin içine dolmak isterim. Senin yüreğine Kötü kaderim bırakmaz beni Kara *******imde. SEVGİLİ... |
Aşk Sen/diR
Masumdur aşk Şehvetin doruklarında yiten zamanda Yüreğe düşen acının tarifi Suçu olmadan kefeni giydirilmiş sen/diR Titriyor düşünceleri dertten Ne nefesi kaldı Nede gözlerinin içi öpülmedik Düstura gömülmemiş serseri Ne yosmalar var Yüreğine tecavüze izin vermemiş Suratı yaldızlı mecburiyetler de var Kendi içine düşman Gebertmeden bizi hayat Varır mısın bana son kez Çukurlarımızda Bakir yüreklerimizle Sevişelim. İstersen Azar et kendini Bir kez de benim için Öl Öl hadi Aşk kazansın Beyaz güllerle donatırım kainatı. Yetmez mi... |
Aşk siz olmalısınız...
Karanlığı en uzun gece Buradan göçtü yar Başı dik Göğüslerinde süt Biliyorum aklında Günahlarımız var Bende bıraktığı aşk Yaşadığım yıllar Tattığım günahlar kadar Çok sevdim seni *******i tutar mı seni karanlık Gün doğunca açar mı hala çiçeklerin Yoksa sende batar mısın güneş gibi Aşka doymadan Her damla su Her acı yas kaldı içimizde Aşk siz olmalısınız Sizi ölesiye sevmiştim. Aşk içseldir, yaşanır Her batan gün gibi Ölümse gerçektir Elle tutulmaz Duygular gibi Sen batan gün mü Aşk mı Ölüm müsün Şiir gibi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.