![]() |
Bir İmza Bir Şahit...
bir imza bir şahit gidiyorsun işte böylemi söz verdik yıllar önceden kadehler boşalır durmaz yerinde sen beyazlarda ben mateminde gözlerim söz verdi ağlamayacak kalbim hasretinle yanmayacak dudağım ismini anmayacak bir imza bir şahit gittin işte saatler takvimler geçmiyor artık bir günüm bir günle tutmuyor yazık şişeler kadehler yetmiyor artık bir imza bir şahit bittim işte.. Bahadır Karaağaçlı |
Bir Sen Kaldın
çoktan terk etmiş bu şehir beni içten içe çökertmiş bir sen kaldın avucumda bir sen kaldın! inatla direndiğim bu acımasız hayatta.. Bahadır Karaağaçlı |
Bir Sevda Daha
bir sevda evet bir sevda daha sigara dumanında geriye efkarını bırakan bir sevda daha usulca dudaklarımdan aralanan her gitmelerde asitli bir tortu boğazdan ciğere şimdi derin bir nefes bırakmamacasına .......geliyorum bekle .......tekrar ölmemecesine Bahadır Karaağaçlı |
Bir Yıldız Ağlıyor
dün geceydi gökyüzü ılgıt ılgıt kanıyordu bir yıldız içten içe ağlayıp duruyordu matemi dünyaya evrene sığmıyordu yağmur olup gözyaşları elime damlıyordu açtım ellerimi yalvardım Allah(c.c) ıma gösterme ayrılıklar bu aciz kullarına yalnızlık sana mahsus yalnız sana aşikar hasretle deneme bizi bu yalan dünyada Bahadır Karaağaçlı |
Birde Bana Sor..
yine sensiz bu caddeler yine sessiz! izdiham var *******de sokaklar çıkmazında sensizliğin yine sapasardı düşünceler isyanım d.g.m'lik bu kadar kolaymış meğer gidişin suskunluğumu bir de bana sor bir de bana sor durgunluğumu... Bahadır Karaağaçlı |
Bitmedimi(bak bu hasret cana yetti)
bitmedimi bak bu hasret cana yetti heryanım gün gün eksildi .. aşılmaz dağmısın? bükülmez dalmı? parça parça eridim .. biliyorum sende haklısın herkesi kendim sanmışım dinlemediğim sözünden inan çok pişmanım .. yüreğimden kervanlar geçer bir anka kuşu düşten döner fırata gözyaşım düşer eylül eylül yapraklarım kışa döner Bahadır Karaağaçlı |
Biz Biz İçin Yaratıldık..Şimdi Anladın mı?
her zaman kalbimdesin..hepte sen olmadın mı? ben yolunu kaybetmiş derviş iken sen kutup yıldızım olmadın mı? kalbim buzdan dağ iken aşkın dünyamı eritmedimi? yıpratmadı beni sensiz geçirdiğim bir gün bile gün 24 saat hep seni düşündüm hep seni yaşadım..yorulmadım bir an dahi gülüşün öyle yer etmişti ki kalbime sensiz geçirdiğim gün bile bu kente hüzün yağmuru yağmadı. gülüşün öyle kazınmıştı ki gözlerime senden vazgeçmem mümkün olmadı gecem oldun gündüzüm oldun varım yoğum oldun sen hep oldun.. ben yoktum sen vardın taa en baştan dünya var olduğundan bu yana ben hep seni aradım seni yazdım bütün kağıtlara seni çizdim gökyüzüne. azaltmadı seni içimden hiçbirşey katlana katlana daha da büyüdü aşkın ve bu dünyaya sığmadı aşkımız ve Allah(c.c) 'a yalvardım ahirettede kaderim o olsun diye ve kaderimiz o gecede kesişmedimi? ben yolunu kaybetmiş bir derviştim sen kutup yıldızım biz biz için yaratıldık şimdi anladın mı? Bahadır Karaağaçlı |
Bize Düşen Payı Aldık Kaderden
kayıp gitti elimizden istemesekte yollarımız ayrıldı dilemesekte bize düşen payı aldık kaderden yolun açık olsun git güle güle bir mazi yaşandı silemeyiz ki yılların önüne geçemeyiz ki hayata sil baştan dönemeyiz ki bize düşen payı aldık kaderden Bahadır Karaağaçlı |
Boşverelim Herşeye
boşverelim her şeye sonumuz her film bitişi gibi güleç olmayacak ya, ya böyle odaklandık mutlu olmaya ya da hüzünleşen ortamlara bünyemiz alışık değil. bir araya getirilmiş sanki kırık parçalarla bizi saran o sevda lokman hekim deva bulsa olamayız eskisi gibi! hadi tekrar başa saralım derken kandırmaktan öteye gidemeyiz birbirimizi. boşverelim yaşamaya hayaller mi kaldı kurulacak? Sultan Süleyman'a yar olmayan dünya sanki bize kalacak. Mecnun değilim çöllerde arayım seni, Ferhat misali dağları delemem ki, kora düşen İbrahim'im, sevdan zapteyledi yüreğimi. cemalin aydınlık olsa dönemem sana, sanma inkar ederim yollarıma pusu kursalar gel boş verelim hayata yaşamaya ki aşksız yaşamaktansa... Bahadır Karaağaçlı |
Bu Gece Değil
gözlerimi kan bürüdü yine çakılırken saatin geçmek bilmeyen ürpertisine, bak şimdi, içimi bir sıkıntı kapladı belki de dönmeyeceksin endişesiyle kendimi yargıladım anlamsız bakarken kapının eşiğine. sessiz oldu gidişin ardında hiç şahit bırakmadan dağınık yüreğimi toparlayamadan, atmıştın değersiz bir eşya gibi kuytulara son nefeslik bir çayı yudumlayamanın mağdurluğuydu ve bir daha olmayacaksın korkusuydu içime dolan içimde bir şeyler kanatan, gitmemeliydin bu gece daha anlatacak çok şeyimiz vardı oysa sarılırken gecenin yalnızlığına, bak yine yanıldım aldanırken gözlerindeki masumluğa, sebepsiz oldu gidişin bir cinayeti gizler gibi ardında hiçbir iz bırakmadan kanıtları karanlığa gömer gibi namluyu kalbime dayar gibi... Bahadır Karaağaçlı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.