![]() |
Buluttaki Resimler
BULUTTAKİ RESİMLER Derinlere dalarak düşlerken seni Efkarım alev gibi sardı başımı Bulutlara saklanmış resimlerini Seyrettim doya doya senden izinsiz. O canlı bakışların bir nakış gibi İşlerken yüreğime yara misali Göz kırparak güldüler gökte yıldızlar Eridim kollarında senden izinsiz. Aya ışık gönderip seni izledim Zaman oldu okşadım ipek saçını Aşktan şarkı okudum yakamozlarla Sana ninni söyledim senden izinsiz. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Bütün Ankara Duysun
Bütün Ankara duysun Şahidim olsun bu kent Gökteki yıldızlar Ve korkunç karanlık; Seviyorum seni. Bütün Ankara duysun Neon lambalar sönsün bu gece şerefimize, Kadehler kırılsın, kahkahalar çınlasın kulaklara, Şans bu kez bizimle olsun. Aşkımı fısıldayacağım bu gece kulağına, gel Seviyorum seni, Bütün Ankara duysun. Uzat ellerini ellerime Şahitleri tüm semtleri olsun istersen. Her ağaç, her taş, avuç avuç topraklar Birbirimizi sevdiğimizi duysunlar Haydi koş, sana açılan kucağıma Aşkımızı bütün Ankara duysun. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Can Kafes İçinde
CAN KAFES İÇİNDE Gönlünü hoş tut bu gün kalbim sendedir Can, kafes içinde bana bendedir Çıkmak bilmez bu can çırpınır durur Can kafes içinde sana bendedir Hatıralar ardıma dizildi bir bir Öyle uzakta durma gel içime gir Ne acılar çekerim halimi bir sor Hayata bağlar beni aşklar dündedir. Umutları yitirmem daha çok gün var Hasrete dayanırım gelmesen de yar Bağrımdaki ateşten kızgın mı ki kor Ateşimi söndüren çare sendedir. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Canımı Alır
Ne zaman bir telefon çalsa Sen sanırım Yüreğimi bir telaş alır Açtığımda telefonu Duyamazsam sesini İçimi saran o heyecan Bir hıçkırık olur Boğazıma tıkanır. Ne zaman kapı vurulsa Sen sanırım Yükselir ateşim İçim yanar. Gelen sen değilsen Yığılır kalırım oracığa Gözlerim sulanır. Bu telaş bu heyecan Kangren olur da Canımı alır. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Canımın İçi
Çölde açan gonca bir gül gibisin Penceremde uçuşan tül gibisin Yüreğimde tutsak bülbül gibisin Aşkım, sevdam, canımın içisin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Cehennem
CEHENNEM Çok çektirdin sen bana böyle acıyı Sanma ki sormayacak Tanrı hesabım Nasıl kırdın kalbimi tattım sancıyı Niye böyle zalimsin yok mu kitabın. Adını koymuşlar ayrılık diye Aslı cehennemdir yakar kavurur Gün olur tufan gibi eser savur Deli gibi sevmişsen vurur gazabın. Bu ayrılık dediğin çaresiz derttir Yıllar boyu süremez diye düşünme Ah’ı yerde kalmıyor böyle sevdanın Parmağı yok gözünü oysun Allah’ım İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Çaresizlik
Sen çaresizliğin ne olduğunu bilir misin? Gelip de kapıya kadar Zile dokunamadığın oldu mu hiç? Ya da aramak isteyip de Arayamadığın Sesini duyamadığın, Görmek isteyip göremediğin, dokunamadığın. Sen çaresizliği yaşadın mı hiç? Birdenbire içini bir umut kaplayıp Ve aniden karardı mı hiç? Her zaman yangın yeri mi, Bir fırtına koptu mu yüreğinde? Gözlerin parlayıp söndü mü çaresizce? Gün ışığında Karanlıklara gömüldün mü? Benim düşündüğüm gibi Sen seni düşündün mü hiç? İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Çık Aklımdan Ne Olur
Seni aklımdan bir an bile atamıyorum, Düşüncemden uzakta asla tutamıyorum. Hayalin hep benimle, sende boğuluyorum, Bir an için de olsa çık aklımdan ne olur. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Çık Aklımdan Vefasız
Beynimi bir kurt gibi kemirip durdun, Acılarım üstüne bin acı koydun, Bir an için de olsa uzaklaş benden Çık aklımdan vefasız, beynimi oydun. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Çok mu Gördün
çok mu gördün yüzüme bir anlık tebessümü, Hicrana boğdun beni, doyurdun hasretine, Yaktın benim canımı, güldürmedin yüzümü, Ah’ımdan başka senin, bir şey geçmez eline. Bu kadar büyük aşka layık mıdır bu zulüm, Bir gün sen de çekersin, bu kadar olma zalim, İbret olmalı sana, yanıp kavrulan halim, Hırpalayıp durmasın, sahip ol da diline. Varsa biraz insafın, yüreğime kulak ver, Bırakıp gitmek kolay, hüner sevebilmekte. Tattın mı hiç bilmem ki, aşkın ne olduğunu, Diliyorum senin de ateş düşsün içine. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.