![]() |
****...Üfür Uçtum Tut Kaçtım...****
Ahlak bekçiliğine Soyunan çokta Ahlaklı olan yok Örtememiş Çıplaklığını Giyindiğin Düşünebilsen Zeytinyağının Suya galibiyetini Aynaya ne gerek Görmek için Hafifliğini |
****...Ver Kaç...****
Tarzını geliştirmeye çalış biraz Alışmış olabilirsin ama doyurmuyor Nereye kadar böyle hep ver kaç hep ver kaç Senden beklentimiz golleri saydırman atman Tuttuğun takımla oynadığın takım Arasında dağlar kadar ovalarda var Yakışmıyor performansına inişlerle çıkışlar Düşüyorsun ofsayta bari kalkta penaltı kazan |
****...Yaşamın Devamı...****
Hayat muhteşemdi devamında Başında ki nahoş anılarda Takılı kalmayınca huzurlu Yaşamı bulduk birbirimizde Devamını getirebilmekti Yapabilmekti yaşamı şevkle Yönetebilmek asıl mesele Bırakmak hayatı bize gebe |
****...Zeytinyağlı...****
Hafta sonu, sorgu sual Tamam, ağır aksak selam Alıp, roman yazacağım Odamızda, zeytinyağlı! .. Güreşelim arkadaşım! .. Yenilen doyana kadar... Doyan yenilene kadar... Bakalım kim tuş olacak? ! . Hukuki boşluğumuzda, Taştan sızma zeytinyağı Sürünerek oynayalım! .. Koyulmuşken yolumuza... Zeytin gözler hasret fora! .. Sürüyorken yokuşlara Savaşır gibi sevişe, Sevişir gibi savaşa! .. Güreşine tutuşalım Avuçlar tam kayıyorken, Yıpranmadan yorulalım Hayatına akıyorken... İtiş kakış didişmeler Tükenmez, ömür tükenir! .. Silkinmesen bir türlü, Silksen uzayacak ömrü! .. Yalanlarına inanan İnanmayan benimle, sen Kadar olamaz hiç kimse, Sonrasından öncesinde! .. |
****..Aç aÇ..****
Sabahlar olmasın Hazır değilim Uyanmaya Soyunamadan Kuyruk o kadar Uzamış ki Hayat var En ön sırada Ortalardasın Boşa umutlanma Razı değilsen Gözümü açmaya |
****..Basın..****
Her sabah hürriyettir, Radikal güneşlere... Tercümanı, milliyettir Vatanın, posta posta! .. Özgür gündemimizle Evrenselleşeceğiz, bir gün! .. Ortadoğu takviminin, Gözcüsüyüz bulvarlarında! .. O zaman ki akşam olmaz Bugünden, yeniçağda... Türkiye'dir starı dünyanın, Cumhuriyet le, yeni şafakta! .. |
****..BüYü..****
Daha dün farkettim büyüdüğümü... Anlamamışken büyütüldüğümü! .. Büyülenmiş bakışların büyüsüymüş, Büyütülen ömrün bütünlüğü! .. Daha dün anladım büyünü, Farketmemişken çürüdüğümü! .. Çürüyorken büyümüşüm, Faydayla zararın döngüsünde! .. Daha dün öğrendim büyüdüğümü! .. Unutmuşken büyüklüğünü... |
****..er KEK..****
Her kek lezzetlidir, yemesini bilene! .. Her kekte, görünüşe bakılmaz, değerini verense! .. Her kekin iyisi, sünger gibi olmalı! .. Her kekini istediğinde, hali hazırda bulmalı... Her kekten asgari talepler ortak, Her kek yediğinde doymalısın muhakkak! .. Her kek ile çıkamazsın yola ama, Her kekte asla doyurmaz tadına... Her kek yapımında kullanırsın yumurta! .. Çırparken çırpın ki, kolay gelsin kıvama! .. Her kek böyledir, diyenlere aldanma! .. Her kek çeşit çeşit, mutluluğu arayana... |
****..Horoz Pusu Olmuş..****
Horoz pusu olmuş! .. Aklınca, yatanı uyandırıyor... Kümesine davet edecek, İlgisi var! .. Takip ediyor! .. Hoşuna gidiyor! .. İstiyor ama; Edebiyatın, en az kullanılmış şairiyim Lütfen, taciz etmeyin diye Ağırdan satıyor... Halbuki, basılmışta dağıtılmış piyasaya! .. Alan alabildiğini almış, algılayabildiği kadarıyla Tatmin oldum numarası yapıyor... Kapasitesince konsomasyon da! Parayı veren mi, alan mı Tercihini özgürce kullanıyor? ! . Çözülmesi gereken sorun ise, Işığımı hissedin bir an önce, Karanlıklarınız aydınlansın... |
****..İmam Bayıldı..****
Patlıcan misali tuzlu suya Bastım kendimi, acımı alsın diye... Kendi kabuğumu kendim soydum, Yeni bir yolum olsun diye... Nar misali kızardım da Kan şurubunu içtim, kızılcık şerbetim! .. Domatesleri rendeledim soğanı da, Ağlıyamıyorum, gözyaşım aksa da kurtulsa! .. Bu kadar dizeyi benim için biri, Bir araya getirse idi, hemen Döner verirdim beklemezdim, Açardım sonuna kadar kalbimi! .. Aklımı fikrimi ortadan ikiye böldün... Çare bulamadım, ikisini de ayırdım! Fırına verdim, imam bayıldı! .. Ayıldı, teneşire yatırdı... Beni teneşir pakladı da Senin, aklını kim yıkadı? .. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.