![]() |
Ezelim de varmışsın
Hayatımın son demin de Bana en güzelini yaşattın aşkın Sana hatıram olsun Dilin den düşmesin şarkım Bilseydim böyle şad olacaktım Daha önceleri arar bulurdum seni Mümkünmü artık unutmak seni Ezelim de varmışsın meğer Bun dan böyle benimsin Benimsin ebedi Gözlerin bakışın Boyun posun duruşun Hayali dohunuşun Beni benden alıyor Kara kara sevdalara salıyor Mümkün mü unutmak seni Bundan böyle asla Asla unutmam seni |
Gelecek sefer
Ben çırak olayım Sende ol usta Sen buğday ben ekmek Ben toprak sen çiçek Sen pınardan akan su ol Bende arık Sen bir asa ol Ben ayaktaki çarık Sen gün ol güneş ol Karanlığa eş ol Ben doğmamış sen ölmemiş Sen yolcu ol bende yol Sana rehber olayım Sen cepken ol bende kol Sen yazı ol ben defter Sen süngü olben nefer Sen ruh ol bende ten Bir daha gelecek sefer |
Geleyim mi aşkım İstanbul'um
Sevdiğim oraya bahar geldi mi Bayram girdi araya Kurbanlık koçlar süslendi mi Nasılsın bu aralar Görmedim nice aylar Dağlar yeşerdi mi Baharlar açtı mı Trafiği boşver Çocuklar şen mi Yağmurlar yağıyor Ortalık nem mi Güya ısınıyormuş sular Yoksa yine deprem mi Korkutma beni aşkım Seni seviyorum Sana muhtacım Bekle beni geliyorum (16 Mart 2000 Ankara) |
Göklerde
Ufuk hep gülümserdi Tebessümünü kapıda bıraktı gitti Ufku açıktı gönlüyse gani Uuk şimdi neredesin hani Niye bir gece ansızın Bırakıp gittin ne oldu yani Ufuk kapıda anası mutfakta Ananın yüreği titrerdi Baktıkça oğluna Onasıl bir yiğitti nasıl bir erdi Ansızın gitti pek erkendi Tanrısına pek erken erdi Demeki sabır ana oğlum nerde O şimdi rabbiyle görünmeyen bir yerde O şimdi çok mutludur göklerde |
Gülene kadar
Başımın üstünde bir taht olsada Taşısam seni sonsuza kadar İstersen gir gönlüme orada yaşa Saklarım seni ölene kadar Kederle büzme dudaklarını Komiklik yaprım sen gülene kadar Sen bana bakma sakın Hiç bir şeye darılma Güneş gibi doğmuşken Şu kara bahtıma Dizinin dibinde yaşarım ölene kadar Benim gözüm benim gönlüm sede yar |
Güller de ağlar
Seni sordum güllere O da bizdendir dediler Ve şarkısöylediler Gül koymuşlar adımızı Kim güldürdü bahtımızı Bazı beyaz en çok ta kırmızı Bini değil biri makbul Çiçekler için de gül Pembe beyaz ve sarı Sunulduk hep sevgiliye Har olduk mevsimimiz geçince Rengi de kokusu da Gülü gülden ayımaz Gül bülbülsüz bülbül gülsüz olamaz Siz gülleri hep güler bilirsiniz Güller de ağlar *******i çiğ yağar üstümüze Dikenimiz batar acıtır biraz Şenlendiririz bahçelerinizi Kocaman bir yaz Rengimiz kalbimizi Kanatan diken dendir Her çiçek güzeldir ama Aşk sembolü güldendir |
Gülümse İstanbul
Gülümse İstanbul gülümse biraz Al gökkuşağına verdiğin renkleri geri Giyin kuşan bu yaz Arın eksoz dumanlarından Çıkan zehirli gazdan Mavin daha mavi Yeşilin daha yeşil Olsun neolursun İstanbul gülümse biraz Kızkulesinin gizleri dökülsün suya Dalsın İstanbullu uykuya Denizlerde sefa yapsın feraceli tazeler Çamlıcada eski aşklar yaşansın Çıksın günışığına lavanta kokan mektuplar O eski sandıklardan Bir selam getirsin tanıdıklardan Dolaşsın atıyla o romandaki zabit Sevdiğinin yolunda Bu son randevudur İstanbul Durma sevgiline git |
Güneş giriyor pencerem den içeri
Sen bana gelirken Güller gülüyor,güneş giriyor Pencerem den içeri Pırıl pırıl oluyor kedimin tüyleri Ateş gibiparlıyor gözleri Kokulu bir meltem Uçuruyor perdeleri mi Komşu kızları koşuyor Pencerelere Perdenin atkasın dan Bizi izliyorlar Sen adımını attığın an da Kapıdan ben ah ah bilsen Yani kalbim duracak gibi oluyor Doğru dürüst göremiyorum seni Alevin kucaklıyor beni O alevde yanıp kül oluyorum Sonra aşk oluyor sonra da Vazoda kırmızı bir gül 14-Şubat-2002 sevgililer günü Sarıkamış Kars |
Hakkını helal et anne
Ben doğunca sarıp sarmalamışsın Dualarla büyütmüşsün Kolay değilmiş tabii Tanrıdan güç almışsın El bebeğin gül bebeğin Alın terin emeğin Gün olmuş çocuğun Gün olmuş arkadaşın Olmuşum anneciğim Ne iyiki ben senden Senin gibi bir anneden Doğmuşum anneciğim Şimdi ben de bir anne Hem babaanne hem anneanne Oldum ya Ellerim açık Tanrıya Şükürler ediyorum Seni çok özlüyorum Yaşadığın sürede Hep bizi mutlu ettin Canım annem bir tanem Niye erkenden gittin Biliyorum çok acı çektin Teşşekkür ediyorum anne Riyasız sevgin için Harcadığın ömrüne Yarım kalan uykularına Her türlü fedakarlığına Teşşekkür ederim annem Hakkını helal et |
Hangisi doğru
Sebepler birikince Sen de çekip gidince Yangın yerine döner Ardın da bıraktığın yer Sanmaki kapanır Açılan yaralar Yıkılır viran olur buralar Bu kavga nın sebebi Bir günlük öfke değil İstiyorsan hemen şimdi Bütün maziyi sil Becerebilirsen gitte unut İstemiyorsan boz yeminini İstediğin eli tut Sanmaki birkaç günde Olanlar unutulur Sanma bunda n sonra Başkalarıyla mutlu olunur Kalbimden çıkarsam da Silinmez hayalin gözlerim den Kıssa da hisse var derler ya Anla artık sözlerimden Yen şu öfkenide Harcama bir öfkeye herşeyi Bana göre doğru Sana göre yanlış Söyle aşkım hangisi doğru |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.