![]() |
Dost Bulamadım
Çok Çaresiz Kaldım Yanlız Başıma Bana yardım Edecek Dost Bulamadım Acılar İçinde Kıvrandığımda Derdime Çare Olacak Dost Bulamadım Sahteymiş Demekki Bütün Sevgiler Dost Bildiklerim Tek Tek Çekip Gittiler Halin Nedir Deyipte Teselli Verecek Şöyle Candan Bir Dost Bulamadım Elvan Sarım |
Dön desende dönmeyeceğim
Sustum konuşmuyorum artık Şikayetin bu ise eğer Yıllarca boşuna sevmişim meğer Bir umut sulayıp versende değer Artık dön desende dönmeyeceğim Bu şehri terk edeceğim sırf senin için Sokak lambalarının loş ışığında Ben sabah ederken, sen yatağında Karmaşık duygularla savaşıyorken Artık dön desende dönmeyeceğim Unutmaya çalışıp bütün geçmişi Şu köşe şu masa şuda mendilin İki yıldır konmaz yağı kandilin İplerini kesip gece sandalın Bilinmeze doğru bir yol alarak gidiyorum Artık dön desende dönmeyeceğim Elvan Sarım |
Dursun bu kardeş kanı
Aklımızı kullanıp oyuna gelmeyelim Kardeş kanı dökerek vatanı bölmeyelim Dursun bu kardeş kanı dağlanmasın yürekler Kimsenin canı yanmasın ağlamasın anneler Bu güzel cennet vatan giderse hep ileri Aydınlık olur yarınlar vurmaz kardeş kardeşi Dursun bu kardeş kanı ölmesin ana babalar Boynu bükük kalmasın ağlamasın çocuklar Elvan Sarım |
Ey İstanbul
Yedi Tepe Üstüne Kurlmuş Bir Cevhersin Sen İstanbul Peygamber Efendimizin Müjdesi Fatihin Hediyesisin Ey İstanbul Tarih Kokar Her Bir Yerin Kalplerdedir Senin Sevgin Asya İle Avrupanın Köprüsüsün Sen İstanbul Dünya Alem Gıpta Eder Hayranlıkla Seni İzler Tarihler Hep Seni Söyler Cennet Sensin Ey İstanbul Sana Gelen Gitmez İnan Huzur Bulur Sende İnsan Benim Canım Türkiyemin İncisisin Sen İstanbul Elvan Sarım |
Ey türkoğlu türk
Ey türkoğlu türk Sen osmanlı torunusun Yedi düveli birden Titretensin İman dolusun cesursun Yüreklisin Sen bu mukaddes vatanın için Canını feda edecek Cesur bir nefersin Söyle sana kimlerin gücü yeter Kimler senin karşına çıkmaya Cesaret eder söyle Sende bu iman dolu yürekle Sende bu cesaret varken Kim bu cennet vatana Yan gözle bakmaya Bir çılgınlık yapmaya Söyle kim cesaret eder Sen yedi düveli titreten Çok büyük bir güçsün Sen osmanlının torunu Türkoğlu türksün Elvan Sarım |
Gelmedin Diye
Gökyüzü Karardı Yağmur Yağıyor Sevgilim Söz Verip Gelmedin Diye Saatler Durmuş Geçmek Bilmiyor Sevgilim Söz Verip Gelmedin Diye Oysa Söz Vermiştin Gelirim Diye Saatlerce Beklettin Beni Boş Yere Yaşıyorum Sensiz Perişan Halde Sevgilim Söz Verip Gelmedin Diye Mutluluk Bana Uzak Bir Yerde Hep Seni Aradım Gezdiğim Yerde Mecnun Ettin Beni Düşürdün Çöle Sevgilim Söz Verip Gelmedin Diye Elvan Sarım |
Gençliğim
Sahibi olduğum en değerli şey Ellerimden kayıp gitti Tutamadım Beni bırakıp gitme dedim Hoyratça harcadığım gençliğime Bir türlü söz dinletemedim Sinsi sinsi yüzüme gülerek Artık benim gitmem gerek dedi Sen benim kıymetimi bilemedin Sahip çıkamadın boşa harcadın deyip Beni terk edip gitti Boşa harcadığım gençliğim Elvan Sarım |
Gençliğim Soldu Bu Genç Yaşımda
Doğarken Kara Yazılmış Bu Alınyazım Binbir Türlü Dert Var Benim Başımda Derdimi Anlatmaya Yetmiyor Sözüm Gençliğim Soldu Bu Genç Yaşımda Herkesin Yüzü Güldü Ben Gülemedim Herkes Yazı Gördü Ben Göremedim Mutluluk Nedir Ben Bilemedim Gençliğim Soldu Bu Genç Yaşımda Vefasızlık Riya Almış Yürümüş Kim Dost Kim Düşman Ben Bilemedim Yaşarken Bedenim Canda Çürümüş Gençliğim Soldu Bu Genç Yaşımda Elvan Sarım |
Gir Kalbime
Benim Gibi Sende Sevmek İstersen Mutluluğu Benimle Bulmak İstersen Bir Ömür Birlikte Olmak İstersen Gir Kalbime Haydi Göster Kendini Gir Kalbime Haydi Göster Sevgini Gir Kalbime Haydi Anlat Kendini Gir Kalbime Haydi Göster Kendini Gir Kalbime Haydi Tutukla Beni Sen Yakıp Kavurdun Aşkınla Beni Unutturdun Bana Kötü Günleri Artık Sevemem Senden Başka Kimseyi Gir Kalbime Haydi Göster Kendini Elvan Sarım |
Gittin
Bir Hayal Misali,Bir Düş Misali Sevdalı Kalbimi Çalıpta Gittin Dönüşü Olmayan Yollar Misali Beni Hasretine Sarıpta Gittin Seviyorum Diyen Bakışlarından Buseler Verdiğin Gül Yanağından Yaşadığım Bu Aşk Masalından Bin Hasrete Bin Özlem Veripte Gittin Elvan Sarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.