![]() |
Bahar Dalım
Bahar dalım Güz çiçeğin Sana muhtaç Duyuyor musun? Şimdi sen Nerelerde Kiminle Yaşıyorsun? Seni ben Hala Eskisi gibi Eskisi kadar Seviyorum Biliyor musun? Ziya Kara |
Bal Dudaklım
Eli pamuk, dili tatlı, bal dudaklım! Senden sonra kimsede bulamadığım Akıttığın balı arıyor dudağım. Ben sana hala aşığım bal dudaklım! Yüzü nur, gözleri billur, bal dudaklım! Teninin kokusu gitmedi tenimden Aşkına mahkum oldum senin yüzünden Azat olmak da istemiyorum bal dudaklım! Ziya Kara |
Bana Ben Kaldım
Gözlerim buğulu Başım bulutlu Unuttuğumu unuttuğum Aklıma takılınca; Unuttum gitti! Bana ben kaldım Yeniden yine Her zaman olduğu gibi... Ziya Kara |
Bana Senden Miras Kaldı
Icığını cıcığını çıkardığım Deli dolu yaşamımda İstihareye yatmak Tövbe, istiğfar etmek Bana senden miras kaldı! Senden sonra istim üzerinde Akibetim meçhul bir şekilde Sonumun sonunun ne olacağını Bin bir merak içinde beklemek Bana senden miras kaldı! Ziya Kara |
Başaramıyorsam
Ne olursa olsun başaramıyorsam Nasıl olursa olsun beceremiyorsam Pes ederim Olur biter. Sonrasındaki yokluğumda Bir yılda bir gün Hatırlansam yeter Ki; ben de yaşamıştım diyebileyim. 14.05.2006 Ziya Kara |
Battı Batacak
Ayrıldık diye seni unutmak, Aklımın ucundan bile geçmedi. Anı değilsin ki; seni anayım Sana ölümüne sevdalıyım! Gerçeksin, varsın ve sen yaşıyorsun Olan bana oldu, ben sensiz kaldım. Sığınabileceğim bir liman yok Denizimde gemi battı batacak. Ziya Kara |
Bayrama Hazırlık
Bayrama hazırlık var bütün evlerde. Bende kıpırtı yok, bana her gün bayram... Sakın ha; deli olduğumu sanmayın, Aklım başımda; düşüncelerim alt üst! 16.10.2006 Ziya Kara |
Bazen
Sana güvendim; yüreğimi açtım. Hatıralarımı bir bir paylaştım. Günler oldu; *******i aç yattım. Seni içimde yaşadım, yaşattım. Ben, bazen böyle ağlamaklı olur; İşte o an! Rabbime sığınırım. Bilirim ki; yalnız o beni anlar, Dertlerim diner, huzur bulurum... Aradığım, özlediğim, beklediğim, Tam karşıma çıktı dediğim an; Senden aldığım kötü bir haberle, Dünya, adeta başıma yıkıldı! Ben, bazen böyle ağlamaklı olur; İşte o an! Rabbime sığınırım. Bilirim ki; yalnız o beni anlar, Dertlerim diner, huzur bulurum... Ziya Kara |
Bebeğim
Seninle yeniden doğdum bebeğim En az da kendim kadar seveceğim Hasretim özlemim bitti bebeğim Ağlamana dayanamaz yüreğim. Henüz mini miniciksin bebeğim Seni ninnilerle büyüteceğim İnsan olmak kolay değil bebeğim Ben de bir insan yetiştireceğim. Sütüm sana helel olsun bebeğim Üzmezsen beni ben de diyeceğim El bebek gül bebeksin sen bebeğim Sana dürüstlüğü öğreteceğim. Zamanla sen büyüsen de bebeğim Ben bebeğim olarak seveceğim Sana bir de nasihatım var bebeğim Sevgiye saflığa sembol ol bebeğim. 07.08.1997 Ziya Kara |
Bedeli Bu mu?
Hayat vermenin, Üzerine titremenin, Yemeden yedirmenin, Giymeden giydirmenin, Yaşamadan yaşatmanın, Karşılığı olarak; Bütün bunları, Ben mi istedim? demek! Hiçe saymak, Kırmak, incitmek, Acı çektirmek mi? Karşılık beklemeksizin, Yıllarca ödünsüz verilen, Sevginin, sevmenin, Bedeli bu mu? Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.