www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Korku öyküleri (https://www.cakal.net/showthread.php?t=2493)

beyonce 12-03-2005 02:03 AM

Cinlerin Laneti
Dayım bu olayı bana anlattığı zaman inanın tüylerim diken diken oldu.Ve o kızcagıza gerçekten de çok acıdım.Annem 20 li yaşlardayken sevdiği bir arkadaşı varmış; Vildan.Ama Vildan diğer arkadaşları gibi gezmekten, eğlenmekten hoşlanmazmış.Çok içine kapanık biriymiş.O daha çok cinler, periler ve doğa üstü olaylara meraklıymış.Arkadaşları tarafından ne kadar uyarıldıysa da bu merakından vazgeçememiş.Ve her şey o yaz gecesi başına gelmiş Vildan'ın.Arkadaşlarının anlattığına göre o gün her zamankinden fazla meşgul olmuş cinlerle.Sık sık o"üç harflilerin" adını söylemiş.Gece olunca her zamanki gibi yatağına yatmış, uyumayı beklerken aniden çığlık atmaya başlamış.Annesi ve babası odasının kapısını açmaya ne kadar uğraştılarsa da yapamıyorlarmış.Babası koşup alt kattaki yangın söndürme aletini almış, kapının c****** geçirmiş ama o ve yangın söndürme aleti lastik top gibi geri fırlamış ve duvara çarpmışlar.Bir türlü içeri giremiyorlarmış.Vildan ise içeriden "Rahat bırakın beni.Sizinle hiçbir yere gelmeyeceğim" diye bağırıyormuş.İçeride neler olduğunu merak eden anne-babası "Kızım neyin var?Kim sana kötülük yapıyor?Kiminle konuşuyorsun?" diye sormuşlar.Vildan da; "Yardım edin, kapımın altından küçük küçük adamlar giriyorlar.Benden onlarla birlikte gitmemi istiyorlar.Gitmek istemiyorum.Kurtarın beni." diye çığlık atmış ve bunlar onun son sözleri olmuş.Kızın cesedi arka bahçede bulunmuş.Gece kendini yazlığın en üst katında bulunan odasının penceresinden atmış...

beyonce 12-03-2005 02:03 AM

hala bilmiyorum
bundan 5 sene evvel ıncırlıdekı evımızde ıdık cok uykum geldı esıme yatıcagımı soylıyerek odamıza gıttım ve derın uykuya dalmıstım bırden uyandım uzerımde ınanılmaz bır agırlık vardı yatagımdan dogruldum bırazda mıdem bulanıyordu odamızın kapısı acıktı salondakı ısıgı gorebılıyordum esıme seslendım ben o geldıgınde yatagımın ayakucunda yerde ıdım esım elımı tuttu kormamam gerektıgını soyledı su getırdı ıctım uyumam gerektıgını soyledı bırazdan bende yatıcam dedı ve tekrar salona gıttı.

sabah oldugunda esıme aksam nekadar komıktım degılmı dıye sordugumda yuzume cok anlamsız baktı nedemek ıstedıgımı anlamamıstı.gece yanıma hıc gememıs sabaha kadar calısmıs.bana ruya gordugumu soyledı ama o ruya degıldı cunkı yatarken yanıma su almamıstım oysa uyandıgım zaman bas ucumda su vardı urkmustum pekı aksam yanıma kım gelmıstı bana su kım getırmıstı ınanın bunun cevabını bılemıyorum

beyonce 12-03-2005 02:04 AM

Ölen Kardeş
Benim ailem ben doğmadan önce bir erkek çocuk doğurmuşlar.Erken doğumdan ölmüş.
Adı Ali'yimiş.Benden bir iki yaş büyük.
Ben okuldayken onu çağırdım.Bir de okulumuzun bodrum katı var.Karanlık.Simsiyah.Kimse oraya inmez.Girilmesi yasak.Bazen hizmetli ve kantinci orada dolaşır.
Bodrum katına inmek için 3 tane giriş var.Okulumuzda çok büyük.Biri kantininin arkasında.Diğeri merdivenin altında.Bu bahsettiklerim kilitli.Ama 3.cü kapı açık.
Bu kapı Okulun giriş kapısının yanında.
Ben ölen kardeşimin ruhunu çağırdım.Bodrum katına.Bir iki kez çağırdım geldi.Onunla konuştum.Ailemin durumundan bahsettim.Babam şöyle yapıyor.Ablam ÖSS'ye hazırlanıyo filan.Sonra elini bileğime getirdi.Elimi sıktı acıyodu.Benimle geleceksin dedi.Gelmeyeceğim dedim.Yaşayacak çok şeyim var dedim.Bileğimi daha beter sıktı.benimle geleceksin.Hayır bırak beni dedim.Elimi bırakıp pencereden uçup gitti.birkaç saat sonra kantinciler beni orada baygın bulmuşlar.annem babam geldi ve beni hastaneye yetiştirdiler.İşte iyileştim eve geldim.gece oldu.Ben bir ürterti hissediyorum.ensemde sıcak bir nefes hissediyorum.gerisini ne ben söylimnede siz sorun

beyonce 12-03-2005 02:06 AM

ölü tamirci
Bir Ölüden Yardım: 17 Ağustos depreminde ve sonrasında meydana gelen bir çok olayı televizyon ve gazetelerden tanık olmuşsunuzdur. Ben de televizyonda seyrettiğim bir olayı size anlatmak istiyorum. Depremden sonra bir çok insan evsiz kalmış ,ailesini yitirmiş ve yardıma muhtaç hale gelmişti işte böyle bir durumda hayır severler hemen bölgelerdekilerin yardımına koşmuştu. İstanbul'da oturan orta halli bir ailenin çocuğu olan Mustafa babasının arkadaşının yardım göndermek istediğini bölgedeki insanların her türlü yardıma muhtaç olduğunu duyunca ve de babasının yoğun ısrarlarına dayanamayınca arabasının bakıma vermekten vazgeçip hemen yola koyulmak üzere hazırlıklara başladı fakat bilmediği bir şey vardı arabasının çok önemli bir kusuru vardı ve bu kusur onu ölüme bile ???ürebilirdi. İnsanlara yardım etmek için arabayı bakıma sokmadan gittiği için bu arızayı öğrenememişti. Ve yola çıktı hiç durmadan gidiyor ve içinde insanlara yardım etme hazzını hissediyordu. Yolda arıza gittikçe arttı fakat arıza arabanın tekerlerinde olduğu ve çok hissedilir olmadığı için farkına varamadı. Hava karamak üzereydi lastiğinin kabaklaştığının farkına vardı hemen indi arabasının arkasına gitti ve yedek lastiği aradı daha fazla yük alabilmek için çıkardığını hatırladı ve kahroldu kim bilir kaç insan bu yardımı dört gözle bekliyordu. Birden yolda tamirci elbisesi giymiş bir adamın geldiğini gördü ve de elinde bir lastiğin olduğunu adam az ileride lastiği patlamış birine ???ürdüğünü söyledi. Mustafa ona derdini anlattı adam istersen bu lastiğini sana verebilirim ben daha sonra yine getiririm dedi . Ve tamirci arabaya lastiği taktı arabanın tekerlerindeki hayati derecede önemli arızayı da görüp onardı. Mustafa isterse onu gideceği yere kadar bırakabileceğini söyleyecekti ki arkasını döndüğünde adamın olmadığını gördü hayretler için yola devam etti yaklaşık 5 dakika gitti veya gitmedi bir kazanın olduğunu ve içinden çıkarılan cesedin kendisine yardım eden kişi olduğunu gördü çevredeki adamlara sordu ve kazanın yaklaşık 1saat kadar önce gerçekleştiğini öğrendi adeta nutku tutulmuş kul sıkışmış ve Hızır yetişmişti

beyonce 12-03-2005 02:07 AM

karabasan görenlere
Sleep Paralaysis: Uyku uyusuklugu (veya felci); Derin uyku ve uyku uyusuklugunun anormal bir seklidir.Hasta birkac dakika hareket edemez. Umumiyetle uykuya dalarken veya uykudan kalkarken bu uykulu hali ile birtakim sesler duydugunu veya sekiller gordugunu sanir kestirme yaparken veya uykuya baslarken .Bu durum baska sebeplerle de ortaya cikabilir.Ses duyma ve sekil gormeler ayni anda olabilir.

Karabasan olayini uyku felci olarak niteleyen yorumlardan bazilari.

Bu anlattiginiz olayin bilimsel adi Rapid Eye Movement dir.(REM) Insanin uykusu birkac evreden olusur .REM doneminde hizli goz hareketleri vardir ve beyin aktivasyonu durur. Ama bazi insanlarda beyin a ktivasyonu zaman zaman ya da surekli durmaz . Vucudu kontrol edemezsiniz ama bilincli ya da bilincsiz cevreyi gorebilirsiniz. Bu korkutucu bir durum cocukluktan beri karabasan karabasan diye anlatilan hikayeler bilincaltinda daha da buyuk korkular yaratiyor.Bir daha yasarsaniz bilinciniz yerinizde ise bu bir saglik problemi ve uyanmaliyim diye dusunun ve odaklanin.Uyanacaksiniz.Umarim bir daha karabasmaz.

Buna benzer bir durum yasayan bir yakinim olmustu. Kendisi inler cinler oldugu icin kimselere soyleyememis.Aslinda bu cok ciddi norolojik bir durummus.Ozellikle uykudan uyanma asamasinda beynin uyanmamasi ya da kismi acilmasi gibi bir durum.

Yasadiklarinin bir aciklamasi var .Karabasanin iki temel nedeni var.1-Kan dolasimindaki duzensizsizlikler 2-Psikolojik gerginlikler. Sanirim seninki 2 nolu maddi....psikolojik olarak huzursuz oldugun donemlerde uyku evresinde sinirlerindeki elektriklenme nedeni ile beyin sinirlere hukmedemez hale geliyor. Yani bir araba dusun ama direksiyonu calismiyor.Bunun nedeni dedigim gibi psikolojik.

Uyku ile gelen ve halk arasinda karabasasan diye tabir edilen olay aslinda hic te sanildigi gibi uhrevi bir olay degil.Tamamen psikolojik olarak yasanan bu olaya bilim ,Uyku Felci seklinde bir aciklama getiriyor.Ben de sizin kadar olmasa da bu olayi yasadim ve inanin hic korkmadan gecmesini bekledim.Arada bir bana da gelirler ancak bilincli oldugum icin en ufak bir korkum olmaz.

Yasadigin olayi uzun sure ben de yasamistim . Hic uyumuyordum neredeyse butun gece oturuyordum olayi yasamamak icin. Neyseki ailem durumu farketti ve beni bir psikiyatriste goturdu. Bunun bilimsel olarak cok basit bir aciklamasi varmis cok basit aciklamak gerekirse 'uykudan uyandigin anda beyin uyaniyor ama vucut uyanmiyor' Ikisi arasinda bir baglanti var vucut bu sinyali alip gerceklestiremiyor hemen . Bu genellden stresten yorgunluktan vs.olarak aciklaniyor . Herseyin bilimsel bir aciklamasi oldugunu unutmamak, gerekirse bir uzmana danismak lazim yoksa paranormal olaylara takili kalmak insani akil hastahanesine goturur sadece

Benzer olaylari 4-5 yil boyunca yasadim.O zamanlar cinlere ve perilere fazla ilgi gostermistik. Hala da nadiren de olsa yoklama oluyor.Eski bir Avrupa sampiyonu guresci bu durumun sebebini acikladi .(Adamin sporcu gecmisi bu tur fiziksel durumlar hakkinda fazla bilgisi olamasina sebep ) Dedi ki o bilge sporcu ; insanin gece yatis pozisyonu onemli sirt ustu yatarsan vucuttaki kan dolasimi cok kisa suren bir an ayni seviyede kalir veya durur , bu anda vucut bahsedilen sikintilari yasar. Ama sen bu durumdayken bi ufak hareket yapsan-bir parmak oynatsan mesela-kan yeniden vucutta dolasmaya baslar ve sikinti dagilir.Kendim icin bu durum dedigim gibi cikti, ben ne zaman sirt ustu duz yatsam karabasan olayi oluyor.(Bugun bile) ama yan yatinca vucudun sekli ayni kalmadigi icin olmuyor.

Korkma o senin yastiga basini koyma seklinden kaynaklaniyor.Eger basini duzgun bir sekilde koyarsan kan basinci normal olur .Yani beynine gereginden fazla kan gitmez boylece karabasan gormezsin.

........ben bir eczacilik ogrencisi olarak bunun beyin cortexine gerekli uyarilarin gitmemesinden ileri gelebilecegini dusunuyorum. Yani extremite dedigimiz kol, bacak vb organlarin harekinten sorumlu kaslara yeterli uyarilma gitmiyor uyanma emri tam verilemiyor olabilir.Bu da beyin bolumleri arasinda uyumsuzluga neden oluyor ama boyle dusunecek olursak , goz kapaklarim nasil kipirdiyor, nasil goruyorum, isigi ya da odanin kapisini. Sonucta goz kapaklari da hukumle calisan kaslar en sonunda aileme anlattim en kisa zamanda norologa gidecegimizi sölediler

beyonce 12-03-2005 02:07 AM

bir tane daha...

çok kötü gün
karneleri aldıktan sonraki gün sitede arkadaşlarla buluşup internet kafeye gittik,o gün çok ters şeyler oldu oturduğum bilgisayar birden kapandı ve açılmamıştı internet kafeci bilgisayarcı çağırıcakyı numaramı aldı bozulmuşsa parasını alcaktı sonra akşam sitede arkadaşlarla gece oturuyorduk babam bi arkadaşıyla buluşmuştu ve geri geldiği vakit ben aşağıdaydım ve bisikletimde aşağıdaydı babam arabayla bisikletimi hurdaya çevirdi (bisiklet yolun ortasındaydı) araba mahvoldu ve babam bana çok kızdı sonra gece arkadaşlarla sitedin köşesindeydik tek işık kaynağı da bozulmuştu bütün gün yaşadıklarımdan dolatı ağlıyordum.Arkadaşlar teselli etmeye çalışıyorlardı ertesi gün sabahı evde kimse yoktu cepten aradığımda kimsenin telefonu açık değildi ve kahvaltı yapmamaıştım ve çok açtım internet kafeye gittim sahibi çekap sonucu verem olduğunu ve bilgisayarın bozulduğunu söyledi.parasını istedi babam eve geldi ve abimin öldüğünü söyleyerek ağlıyordu o günlerden beri hiç sevinemedim hala öyleyim yardım edin bunu babamla yazdık durumumuz çok kötü borçlar falan babam çok içiyordu halada öyle arkadaşlarım siteden taşındı ve 1 kişi kaldı ben hergün camdan düşüyorum gibi hissederek yatakta çok ani hareketler yapıyorum size hayatta iyi şanslar ben bittim bunlar gerçek 2003 yılı teketekte çıkmıştım

beyonce 12-03-2005 02:08 AM

Ses
Bir akşam saat 9-10 civarlarında arkadaşlarımla korkunç hikayeleri birbirimize anlattıktan sonra bi arkadaşımın babası köye eşyalarını taşıyolardı az sonra bahsedeceğim bi arkadaşla adamlara yardım ettik.Onlar gittikten sonra biz dinlendik ama susamıştık.Su içmeye gidiyoduk etrafta sadece sokak lambasının ışığı vardı su içmeye gittiğimiz yer bir inşaatın zemin katıydı.Su içmeye başladık ilk arkadaşım içti sonra ben.Arkadaşım ÜÇ HARFLİLERE çok inanırdı onun aklına hemen şu geldi :"geceleyin yere su dökmek ÜÇ HARFLİLERİN (CİN) sofrasına su dökmekti ve Üç.Harf.. bu olaya çok sinirlenir su döken kişiyi çarpardı bunu bana arkadaşım anlattı bende ona "off sende bunlara çok kafayı taktın ondan mı korkuyon" dediğim sırada inşaatın arkasında garip kulak yırtıcı bir ses geldi arkadaşım ordan korkuyla uzaklaşırken ben arkama baka baka ordan uzaklaştım.
NOT:Ben bir delil veremiyecem ama bu olay
GERÇEK

beyonce 12-03-2005 02:09 AM

Öleceksin...
Bu olay 1 sene önce lgs sınavına hazırlanırken başımıza geldi.Bir gün dershane çıkışı deneme sınavı çözmek için en yakın arkadaşımla bize gelmiştik.Ben içecek birşeyler hazırlamaya mutfağa gittim.Arkadaşım da içerde çalışacağımız kitapları hazırlıyordu.Telefon çaldı we ben salona gittim telefonu açtım biri öleceksin diyordu, ama ses tanıdık gelmişti ve aldırmadım tekrar mutfağa döndüm.Ardından tekrar telefon çaldı artık sinirlenmeye başlamıştım söylenerek salona girdim, bu arada arkadaşım da telefonun susmamasına sinirlenmeye başlamıştı konsantre olamadığını söylüyorduki sesinde bi değişme oldu ve kesildi ben şaka yaptığını düşündüm ve telefonu açmaya gittim. Açtığımda yine aynı ses ölüceksin diyordu ve bende gülerek telefonu kapatım ve arkadaşımı azarlamak için odama doğru yöneldim.İçeri girdiğimde arkadaşımın kafası çalışma masasına düşmüştü bende bunu da şakanın bir parçası sanarak yanına gittim ve kafasını kaldırdım o an gördüklerim dün gibi aklımda değişik bir yüz ifadesi vardı çok korkmuşa benziyordu ve nefes almıyordu.Çok korktum ne yapmam gerektiğini bilmiyordum annemi aramak için telefona koştum ama telefon meşgul sesi veriyordu giderek telaşlanmaya başlamıştım tekrar odama arkadaşımın yanına döndüm ama odada yoktu.Defterler ve kitaplar darmadağın olmuştu korkmaya başlamıştım çığlık attım ama sesim çıkmıyordu çıldırmak üzereydim ve ter içinde yataktan kalktım ışığı yaktım ve odama bir göz gezdirdim herşey yerli yerindeydi saat 3 tü korkunç bir kabus görmüştüm ve telefon çaldı sıçradım ama sonuçta herşey bir rüyaydı diyerek telefona gittim arayan arkadaşımdı çok berbat bir rüya gördüğünü ve hala etkisinde olduğunu söyledi.Anlattığı rüya tıpkı benim gördüğüm gibiydi o anda tüylerim diken diken oldu.Bu ne anlama geliyordu?....

beyonce 12-03-2005 02:09 AM

bi tane daha...

yaşlı kadın
Ben Mersin'de yaşıyorum ve bu olay birlikte kaldığım arkadaşımla benim başımdan geçti. Birgün ikimizde okuldan döndük evdeyiz. Arkadaşıma telefon geldi ve odadaki arkadaşım baktı. Oldukça yorgun ve yaşlı bir kadın sesi varmış telefonda. Ama bana ne olduğunu anlatmadı. Sadece bunu telefonu yaşlı bi kadının ettiğini söyledi. Dalga geçeceğimi zannetti. Çünkü daha önceden de başından böyle olaylar geçti bana her söylediğinde dalga geçtim.

Gece tekrar telefon çaldı biz film izlerken. Arkadaşım korktuğu için telefona ben baktım ama benimde içimde biraz korku vardı. Aynı konuşma banada geldi. Kadın şöyle söylüyordu:

"12 de dışarı çıkın yoksa ..."

Ben içeri yüzüm sararmış halde geldim. Saat 23.30'du. Yarım saat sonra üstümüzü değiştirip aşağı indik. Dışarı çıkmamızla arkadaşımın bayılması bir oldu. Sonra bi gölge gördüm. Daha sonra ölen ve benim nefret ettiğim matematik hocamın siluetini gördüm (matematik hocam 59 yaşında saçlarına yeni yeni aklar düşmüş bir kadındı). Benimle hiç konuşmadı. Sadece yukarıyı işaret etti. Yukarı çıktığımda arkadaşımın yerde yatan cesedini gördüm. Sonra bayılmışım. Sabah kalktığımda yanımda annemi ve babamı gördüm ve hemen o evden taşındım. Ve o evin arkasındada matematik hocamın yerde yatan cansız cesedini gördüm.

beyonce 12-03-2005 02:12 AM

bir tane daha...

her yer siyah
bir gün bir kız ve erkek internette tanışmışlar ve sözleşip buluşmuşlar. iki gençde birbirlerinden çok hoşlanmışlar ve çıkmaya başlamışlar. belli bir süre sonrada evlenmeye karar vermişler. çocuk gelmiş kızı istemiş. aileside vermiş. kız için herşey çok güzelmiş şimdilik. e şimdi evlencekler dolayısıyla evde lazım. gidip ev bakmışlar ve güzel bitane bulmuşlar. sıra evin döşenmesine gelmiş çocuk kıza
-sevgilim bütün evi sen döşe evi zevkine göre yap ama yatak odasını bana bırak tamammı??
kızda bunun üzerine tamam demiş. artık bekarlıklarının son gününde kız gelinlik provası yapıomuş ancak ona uygun sütyeni evden alması gerekmiş ve arkadaşıyla birlikte eve gitmişler kız arkadaşına "sen kapıda dur eğer kocam gelirse haber ver hemen çıkalım" arkadaşıda tamam demiş kız gitmiş yatak odasına girmişki birde ne görsün yer,tavan duvarlar heryer simsiyah ortada bir tabut tabutun üstüde kırmızı bir örtüyle örtülmüş meğersem çocuk satanistmiş ve grubuyla birlikte böyle biçok kız öldürmüşler amaçları onların en güzel günlerini kabusa çavirmekmiş bütün genç kızların böle akıllarını çalıp evlendikten sonra gerdek gecesine girmek üzere yatak odasına geldiklerindede kızı bıçaklıyarak öldürüyorlarmış!!!!

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:35 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.