![]() |
bencede sagopa..
|
CeZa hepsini yıkar da geçer . alın cEEEEEZA NIN SİTESİ
reklam yasak |
sagopa lolipop yalıyarak para kazanmadı, cezada eskiden fena değildi, isyankardı. bakın mesela tekbir ihtimal var şarkısı çok güzel, amerikan karşıtıydı. ama yerli plaka klibine bakıyosunuz tam bi amerikan tarzı klip,yani gerçekleri yansıtmıyo saçma sapan jeepin önünde gezinip duruyor. hele şu söz : KİMSE BİLMEZ AMA CEZA NEFRETTENDE ESKİDİR kimse bilmiyorsa nası oluyo bu o zaman bende diyim ki kimse bilmez ama geçen sene beşiktaş süper lig şampiyonu oldu :D bu sizce mantıklı mı? şu söze bakarmısınız ? BİR ŞAFAKTIM ASKERİN DUVARDA YIRTTIĞI BİR TAKVİM YAPRAĞINDA GERİ KALAN UMUT RAKAMLAR OLDUM forza sagoooooooo
|
sagopaaaaaa
|
bence sagopa kajmer
|
Kolera Ve Sagopa Kajmer MÜkemmel
|
oylarınıza saygı duyuyorum bn kendi düşüncelrimi sölüorum bnm kafamdaki rapçi has rapci ceza dır gerisi palavra doğru diosn dostum bn sagopanın şarkılarını dinlemedim dinlememde sagopa kendisinin hayvan olduğunu bile vurgulamıs baytar arıo milletin ağzında bu baytar şarksı bn her duyduğumda milletten diorum kendini hayvan ettin milleti ne karsıtrıon hoş sölüosn realist yaklasım diosn doğru eklemeyi unutmusum siz cezanın rapliklerini eliştirceğinize pop kültüründeki sagopa beyin nakaratlarını bi inceleyin hep aynı hep aynı tin tin gidio dostum sen milletin rapden bi bk anlamadığını sölemden önce kendi rap düşünceni bi süzgeçten geçir inş. doğru adam dinlersin bu sagopa diyenlerin %90 ıda kesin adam aşk şlarkısı yapıo die dinliolar başka değil sagopanın sesiyle cezanınkini eslestirmeye çalısmıs arkadaş iğrenç dio o adam türkiyenin en ii rap sesine sahip ve en hızlı söyleyen adamlardan biri kendinizi slowa değil gerçekçi ve cezanın akımına bırakın derim saygı duyuyorum
|
Sagopa Kajmer Tabİkİde
|
ceza...
|
sagopa Rap De Tek Lİder
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.