![]() |
Sinir / im...
.................................................. .......................Sinir / im... Kimsesiz,kuytu yerler,de bile kit kanaat gecinirdik biz. Ama nedense, hep beni olur olmaz güzellikler,e sürüklerdi sonunda. Bir yigin sorular, ve sessiz cevaplarima tahammül gösterirdi, amansizligima sükutla dayanarak. Iste bu benim sinir / im,di! Herseye ragmen, yinede varligi birseyler ögrenmeme sebepti, her zaman... Yakup Icik |
Söylesin..!
Sevdaya tutulup yanmis gibisin. Sahte gülüslere kanmis gibisin. Dünyada yalniz kalmis gibisin. Mutlulugu bulan varsa söylesin! Hasret alev alev yanar sinende. Gelen pisman olur,hic dönmeyende. Sevende agliyor,sevilmeyende. Mutlulugu bulan varsa söylesin! Kimi yaprak gibi solup dökülmüs. Kimisi aglamis,kimisi gülmüs! Kimisi dünyada yasarken ölmüs. Mutlulugu bulan varsa söylesin! Yakup Icik |
Su...
Deftere yazdigim sana söyleydi; 'seni seviyorum' Zamanla silindi. Yildizin birine adini yazdim. Tesadüf ya, Kayan yildiza yazmisim. Kaydi gitti. Unutulursun diye kalbime yazdim seni. Bilmezdim ki zaman geldi, Ölüm beni aldi. Suya yazmasaydim ilk önce eger adini, Askin ve sevgin YASAMLA, Milyonlarca yil akmayacakti! Yakup Icik |
Takintilarim 1
Ne umduk,ne bulduk göremediklerimizden Oksuyor sandigimiz hayat,agartip döktü saclarimizi. Ne güller,ne cicekler kalmadi ayni ton renginde Betimizi-benzimizi sarartan asklara doymadik sevgiyle. Ne baharlar gelip gecti,kanamadik hic bir yaza Hazan dedik sararip düsdük,karsi gelen kisin yollarina. Yeri gögü Yaratan,in sonsuz nimetleriyle, Vardik yakarislarimizla gülücük eteklerine. Ne umduk,ne bulduk felek denen sarlatandan Yine,de birakmadik pesini,nefes almak bu kadar güzelken. Takili kalan gözlerimizle,en son uc noktaya Varamadan bakislarimiz,geciverdi hayat. Yakup Icik |
Takintilarim 2
Bir dilenci gibi mendil actik, ......sevmeye,sokak ortasinda. Sergiledik her cadde kaldirimlari, ......basinda askimizi. Aldiran yok asktan fakirligimize, ......sevgiden susadigimiza. El ele gezen parklarda, ......banklarda sevisen sevgililer sandigimiza! Bir satici gibi tezgah actik, ......sevgiliyiz pazar ortasinda. Tarifini yazdik,cizdik, ......renk renk askimizin,boyadik! Bedava verip dagittik, ......her sevilecek bildigimize,bakislarimizi. Sardilar sarmaladilar,geldiler zaptiyeler, ......sevgisizik sanildigimizi! Ne etsek te sevilmeye, ......bir sevgili bulsak sevmeye? Biz mi tuafiz, ......tuafliklar sanilanlarin mi tuafligi? Yoksa bu evrenlerin degil mi, ......sevilmeye sevgimiz? Sevilmeyecekmiyiz sevmelere, ......sevilmekten korkan sevgililere? Yakup Icik |
Tasvir
Hayrola güzelim Siz buralimisiniz Su bahceleri olan Mevsimlerden celenk yapilan Saraplari asma dallarinda Ikram ettiginiz yermi eviniz Inanmam Demek orasi sizin Bir sey soracagim kiz Müzik varmi müzik Gökgürültüsü esliginde Saganak yagmurlarda islanan Sevdalara akip giden gözyasi sesi Varmi he..kiz Vallahi helal olsun sana Ben melekleri cennette bilirdim Yakup Icik |
Toroslar-Aladaglar
Su toroslar,su daglar oyy oy benim yarimdi dostlar. Ak basli aladaglari, vayy vay Sevistigim kiziydi dostlar. Bir bilseniz kac gün kac gece ahh ah Koynunda yattim dostlar. Toroslar ayriligim aladaglar,i gayriligim oldu benim bu halim bir ana(toros) bir kiz(aladag) yüzünden off of amansiz nicedir dostlar! .. |
Uyuyan Güzel
Bir kadın yatıyor uzanmış yatagında Kır çiçekli perdesi az aralı,odası loş Gümüş rengi katılmıs altından saçlarına Mor *******den ışıgını süzüyor tenine,ay... Kimdi bu güzel,hangi güzelliklerin ilahesi Milimetre karelere böldüm o pak tenini Sihirli bir alem arzularımla süslendi Rüyalarına girmek istedigim bu evrende... Bir ara uyanacagı oldu bu güzel kadının Kelebek kanatlarını çırpışı gibi büyülü Sanki gözle görülmeyen bir yelpaze Ve bu yelpazeden dagılan bir hoş koku... Bu bekleyiş amansız,dayanılmaz sabır Bir mengenede yüregim sıkıldıkça sıkılıyor Dokunmak istedigim dokunulmamışlıgına Ellerim gidip geliyor,çıldırtıyor deli ediyor... Yakup Icik |
Yahyali,m
Ben yoksam eger sende yesil YAHYALI,m Pembe safagimda baslarim seninle keyifli olmaya. Ben sana sevgiyle baglanmanin doyumsuz hazziyla Kizil aksamlara varirim yanimda seninle! Ve mor ******* seninle bir sarar beni En tatli hayallerimin icinde sen varsin Karanliklar sicacik ve aydinlik seninle Ben uyurum,uyurumda rüyalarima gelir girersin her an benimlesin YAHYALI,m Ben nefes aldikca özlemim,hasretimsin Ben sende olmasam, sen hep icimdesin YAHYALI,m... Yakup Icik |
Yalanci Aynalar!
Yasim yetmis degil Yirmi bes,isim bitmis. Deli midir nedir bu aynalar? Saclarimin rengini beyaz, Yanaklarimda cizgi gösteriyor... Yakup Icik |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.