![]() |
Geliyor Gece
Akşam oldu Yollar karanlık Işıklar bize yardımcı Keşke hep akşam olsa Her çirkin güzel olur akşam olunca Gün seni sana bırakmaz Gece hatırlatır hep sevildiğini YA da hiç istemeden kaybettiklerini Olmasa da seversin düşünüp hepsini Gün sana ummadıklarını Gece ise senin olanları verir Nerde olduğunu ne olduğunu gece anlarsın Gün varsın yalan söylesin Bir tek dostun gece kalsın ******* olmasaydı düşünür müydüm ben hiç seni Akşam oldu şimdi geliyor gece İçimde çocuksu bir sevinç Seni düşüneceğim diye. |
Gerçekler Kısadır
Gitmen gerekiyor biliyorum Sebebini söylersin eminim Ama gerek yok anlatma Gerçekler kısadır En son bakışlara geleceğiz nasıl olsa. |
Git Yiğidim
O gözlerin hiç ıslanmasın Benden ayrıldın diye alınmadı elinden yaşama hakkın Bende melek değildim hani Kaybederdim kendimi senin yanında Ama sen bilirdin içimi Git yiğidim,iyi dileklerimi serdim yoluna Çok sonra anlayacaksın nasıl olsa. |
Gözümü Kamaştırıyor Sevgin
Bu akıl almaz iyi niyetin nedendir Kendime bakıyorum birde sana Unutma bu kadar iyi niyet acı getirir sonunda Ne mutlu sana Bir boş vermişlik var acıya suratında Yürüyecek yolun var daha Bu kadar iyi olma bana Hatta umursama bile beni Umursama ki ben sana döneyim,sende döneyim Ne yapsam vazgeçmiyorsun Ne desem duymazdan geliyor çıtırtıyı bile duyan kulakların Eminsin bir şey den ama ne olduğunu öğrenemedim Ben böyle hiç sevmedim Sevildim hep ama sen başkasın O gülen yüzünü soldurmak istemem Ben seni haketmiyorum Ne yazık ki senin kadar iyi olamıyorum Üzgünüm Bir şeyler eksik bende sana karşı Ne kadar iyi olsan da olmuyor Eziliyorum bu yükün altında Hatta beni yoruyor Ne olur daha fazla iyi olma bana. |
Güven Kendine
Güven kendine Her zaman yaptığını yap Ismarlama hayatlar yaşama Sen istemeden gelmesin hiçbirşey Sıkıldın mı git Ama derdini anlatmaya kalkma Ne kadar anlarım dese de herkes Hiçbirşeyini anlayamazlar unutma İçine ağla ve kendine çoğunlukla Fırtına bile senin fırtınan olsun Sele kapılma başkalarının yağmurlarıyla. |
Hala Bildiğin Gibiyim
Hala bildiğin gibiyim Ne ağlamalarım bitti ne de iyi niyetim Hala sevdim mi deli deli Küstüm mü terkedecek kadar yürekli Hala dayanamam yolda gördüm mü muhtaç birilerini Seni silmedim bilirim geçmişim geleceğim Söylensem de hala pişmanlığım geçici benim Hala bildiğin gibiyim ya da aynı ben Sende ki gizliliğim. |
Hangi Bitiş Güzel ki
Zordur bitti demek Anlaşılmayı beklersin Duvarlar örersin araya Ve hiç olmadığın kadar acımasızdırsın artık Dilin öyle sözler söyler ki Şaşırır kalırsın Resimler alınır ve hatta yırtılır mümkünse Ve en güzel anlar çıkarılır akıldan Nefret edilen olursun bir anda Bir tek sen cevap alamazsın sorulara. |
Helal Sana
Helal sana Nasıl da bırakıp gittin beni Planlı mıydı yoksa doğaçlama mı düşündün her şeyi Seni zorla tutan yoktu ki paşam Böyle bir drama gerekli miydi |
Hep Yanımda Olmalısın
İnatçılığımı bilirdin Nuh deyip peygamber demeyen bendim Ağlarken hiç unutmadım Ve o gece kapımda beklerken beni Sende ağlamaktan utanmadın Sen de ben olmuştun O an seninle bir gurur duydum Saklamadan kendini verdin elime Açtım kapıyı,girdin içeri benimle Sanki bana dünyayı verdin Ben seni o gün daha bir sevdim Sana sarıldım Ve dedim ki içimden Dünyanın herşeyine başlarım Gözyaşların kadar gerçekti sarılışın Ve aşka gülenlere cevaptı çaresiz bakışların İşte bu yüzden aşkım Hep yanımda olmalısın |
Kafam Karışıyor
Gün bitti Gece davet ediyor beni Sabah bir yandan gel artık diyor Sigaram paket paket içilmeyi bekliyo Sevdiğim yanımda yok ama seviyorum diyor Elimde olanla olmayan aynı Kafam karışıyor. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.