![]() |
Kısacık
bir umutsaa yaşamak ve özlem duymak kanıtıysa sevdaların bir buse yolluyorum sana özlemlerine ilaç yarınlarına umut sen istersen beni yine unut. |
Kızmayacağım
uzaklara kızıyorum zamanla geçer kanamaz yaran diyenlere de.. kendime de kızıyorum bu taş kaldırımlarda boşa sabahlıyorum gelen geçen herkes bana bakarken acıyarak iyice büzüşüp kalıyorum. anlatamıyorum derdimi ben dilenci değilim ben dilenci değilim paranızı değil sizi değil sevdiğimi geri istiyorum diyemiyorum... günler değil haftalar değil aylar değil yıllar geçti... zaman dediğin nedir ki alası bitti her şey bitti ama sen bitmedin içimde. ve bitmeyeceksin bu gidişle.. ben yine kızacağım uzayıp giden yollara zamanla geçer diyenlere de... ama sana kızmaycağım. sana kızmayacağım... |
Korkuyorum
Kendi yalnızlığımda boğulur oldum ben Oysa o kadar kalabalık ki buralar… Arıyorum insanları Buluyorum da. Ama kayboluyorlar sonunda Bu kalabalıkta Ve ben anlam veremiyorum buna Herkes birilerini bekliyor Ama kimse aradığını bulamıyor Neden? Bomboş bir kalabalık Etrafımızı acımasızca kaplayan Tıpkı bir yağmur bulutu Ama dağılmayacak bu bulut İşte ben en çok Hep bu yalnızlığa Kimsesizliğe Esir olmaktan korkuyorum… |
Nerde
Hayatın imbiğinden süzüldüm iyice Tortularım kaldı geriye Dönüp bakmadım hiç onlara Anılarım akıp gitti benimle birlikte Karıştı nehirlere Ama ben Kavuşamadım denizime… |
Öylesine
Hain bir akşamın Korku dolu suskunluğu oldu beni sana yaklaştıran Bir yeminle mühürlenen kalbim, Senin sevdanın beşiğinde Başladı yeşermeye yeniden... Üşüyordum... Ta ki koynuma alıp yüreğini, Bİr yorgan gibi sarınıp ruhuba düşlere dalana kadar... Ve şimdi baharı bekleyen bir papatyanın saflığı ile, Susuyorum seninle gelecek aydınlıklarıma... |
Papatya Gibi
Hain bir akşamın, Korku dolu suskunluğu oldu beni sana yaklaştıran. Bir yeminle mühürlü kalbim, Senin sevdanın beşiğinde , Başladı yeşermeye yeniden. Üşüyordum Taa ki koynuma alıp yüreğini, Bir yorgan misali sarınıp ruhuna ; Giderken düşler alemine. Ve şimdi, Baharı bekleyen bir papatyanın saflığı bekliyorum, Susuyorum seninle gelecek aydınlıklarıma |
Papatyamın Hayali
hayalleri vardır papatyaların da ama bilmezsiniz siz neymiş diye sormayın boşa söylemem sevgi dolu eller tarafından koparılıp da güzel vazolarda ağırlanmak istediklerini sararıp kuruyunca da defter kitap arasında saklanmak istediklerini söylemem... |
Sana
Sana yazdığım ilk şiir bu Belki sondur da Bilemem… Ama senin için ilk ağlayışım değil bu Son da olmayacak Biliyorum… İçimde bir tane daha sen var Senin bile bilmediğin bir Sen Ne kadar şaşırırsın tanışsan onunla... Ama sen başkasını ağırlıyorsun şimdi kalbinde Yer yok bana şu an Kabullenmeye çalışıyorum bu durumu Başarabilir miyim bilmiyorum Bilmiyorum Bilmiyorum… Tek bildiğim Galiba ben seni sevmeye başlıyorum… |
SANA...
Estin bir anda ,üşüdüm rüzgarında Kendimi yabancı ettin bana Resmini asıp duvarıma sana bakarken Ellerimi ellerinde hayal ederken Mazi oluyoruz artık zaman böyle akıp giderken… |
Şehrime
Özlemek insana mahsus En güzel duygulardan biri Özlemek pekiştirmez mi Sevgiyi? Özledim ben şehrimi Işıklarını Kalabalığını Karmaşasını özledim Kendine has duruşunu Kıskanmayı özledim Ben şehrimi özledim… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.