![]() |
Gerek Kalmadı
Fahriye'ye oynadım son kozumu Severken çok kaçırmışım dozunu Gelipte öldürmeden son arzumu, Sormasına gerek kalmadı gayrı. Son arzumu sorup, güzel ağzını, Yormasına gerek kalmadı gayrı... Nasıl Hüsam'ı yaşattı bir sözün ? Öyle öldürdü bu elveda sızın Her gece gelip karşımda ansızın, Durmasına gerek kalmadı gayrı.... |
Git Gayrı
Yollarımız burada ayrılıyor Ağlama, hakkını helal et gayrı... Kalmadı, zamanımız daralıyor Üzülme, ardına bakma git gayrı... Selam olsun sana ey yalnızlığım Merhaba benim zifr-i karanlığım Başladı bu gün sizle akranlığım Sevinçler, neş'eler bana zıt gayrı... Hüsam'ım kimin yanına giderim ? Peşimi hiç bırakır mı kederim ? O sahile, o kırlara ne derim ? Attığım adımlar bile dert gayrı... |
Gömerler
İnsanlar bir düşmüş görsün Hemen ardından söğerler... O düşmüş bir varın versin, Gider önünde çömerler... Derd ölümden merhem alır Ne malın ne mülkün kalır Her ad bir gün merhum olur Kara toprağa gömerler... Hüsam, Hakk'tan geri durma ! Dilini boşuna yorma ! Malın istemeye varma ! Sarı yaprağa dönerler... |
Gittiler
"Dönmesin gidenler, dönmesin geri ! Kalmadı ne kurduğum hayallerin, Ne de elimdeki namelerin hiçbir değeri..." Hiç sevilmemişleri, ilk ben sevdim Aşk dilencileriydi, garibandılar. Hepsini zengin ettim, Hepsine bir servet verdim. Sonra gittiler...... Böcekleri, bülbülleri susturup, Beni hayata küstürüp gittiler. Nisan Aylarının rahmetiyle gelenler Hazan mevsimlerinin zahmetiyle gittiler. Deli fırtınalar estirip, Bağrıma taşları bastırıp ta gittiler..... |
Gözün İnsanlık Görsün
Yazarım, çizerim, hasta gezerim Kendime padişah, dosta vezirim Benden ne istersen iste güzelim Vereyim de gözün insanlık görsün... |
Güldür Beni
Sanadır sevdiğim sözüm ! Gel uykumdan kaldır beni. Şu feleğe geçmez nazım, Çok ağlattı, güldür beni. Suna boyun cenge durdu Bakışların pençe vurdu Al da gönlümdeki yurdu, Yad illere sürdür beni. Aladır gözün, aladır Sevdan başıma beladır Her dem çektiğim çiledir, Derman eyle, güldür beni. Hüsam'ım, yetsin çektiğim Sellere döndü döktüğüm Eyy dizlerinde çöktüğüm !, Ya sev, ya da öldür beni. |
Günahlarım Dile Geliyor
Ne zaman bir mutluluk hayal etsem, Ummadığım yerden çile geliyor... Sevgiliye destursuz sual etsem, Cevabım silleler ile geliyor... Anladım, bu dünya sınanmam için Görene, görmeden inanmam için Ne yazık, uykudan uyanmam için, Başıma mutlaka bela geliyor... Pişmanlıklar, yüreğime dolunca Keşkelerle, hüzünlere dalınca Yalnızlıkla, bir başıma kalınca, Bütün günahlarım dile geliyor... Şişeyi, kadehleri kırdım bu gün Nefsimi, yerden yere vurdum bu gün Secdeye, ak günümde vardım bu gün Herkes bilsin. Hüsam yola geliyor...... |
Haşhaş Diyarı
Sözüm tatlı,muhabbetim tatlıdır Lokum diyarındandır benim aslım. En güzel aşklar sinemde saklıdır Kaymak diyarındandır benim aslım. Yağmur oldum kor ateşler söndürdüm Şeytan'ı bile bir söze kandırdım Nice güzelin başını döndürdüm Haşhaş diyarındandır benim aslım. İnsanları tanıdım hayret ettim Vefasız olmamaya gayret ettim Hüsam'ı bu arzuya hasret ettim Afyon diyarındandır benim aslım.. |
Hasretim Or Fahriye'm
Hüsam'ım Fahriye'me güvenir idim Her önüme gelene övünür idim Bir tatlı kelamına sevinir idim, Hasretim oy, Şimdi acı sözlerine....... Hasretim oy, Cilve ile nazlarına..... Hasretim ben, Eşkıya ela gözlerine hasretim.... |
Hasretin Yenemedi Sevgimi
Al kınalı yazmanda saçlarını kokladım Ele diyemedim, hep içimde sakladım Sensiz gülmeyi ben, bana yasakladım Gözyaşlarım yenemedi sevgimi...... Ne kelepçeler kırdım kollarımda... Ne tel örgüler yıktım etrafımda... Esaretin dikenli yollarında, Hasretin yenemedi sevgimi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.