![]() |
Dert Hırkası
Ağlayıp dururum, o günden beri Gündüzler bir yana tüm *******i Seni görmek için özlemle geri Keşke gelmeseydim, gelemeseydim Hani söz vermiştik, birbirimize Yuva kuracaktık, sözde biz bize Sadık kalmamanı, yeminimize Keşke görmeseydim,göremeseydim Yağıp kaplasaydı kar yollarımı Sulara verseydim anılarımı Bir gün değil, sana tüm yıllarımı Keşke vermeseydim,veremeseydim Ben garip çekerken ucuz aşkını Nasılda bulmuşsun bir başkasını Sana inanıpta dert hırkasını Keşke giymeseydim, giyemeseydim |
Döktür Güzelim Döktür
Kemerine yandım kemerine Sallanan memelerine Sen oyna ben bakayım Çözülen düğmelerine Kız sallama dur yandım Tut elimden bayıldım Kemere yandım diye Bendemi adam sayıldım Döktür güzelim döktür Ben toplarım yerlerden Döktürmeyen kızların Farkı ne nenelerden Gözlerine yandım kaşlarına Tacına taçlarına Sen oyna ben bakayım Dağılan saçlarına Kız dağıtma dur yandım Tut elimden bayıldım Saçına yandım diye Bendemi adam sayıldım Döktür güzelim döktür Ben toplarım yerlerden Döktürmeyen kızların Ne farkı var nenelerden |
emeğine sağlıkk ama bole her şiiri ayrı msg olarak yolllamasan daha ii olurr
|
Dudağında Dudak İzi Olmasın
Belki diye bekleterek avutma Sevda aştır yiyeceksen soğutma Eğer bana geleceksen unutma Dudağında dudak izi olmasın Cana, candan arıyorsan bir saha Al aşkımı ne vereyim ben daha Bu sahaya gireceksen sakın ha Yanağında yanak izi olmasın Benim kadar seveceksen ben kulu Olacaksan bu sevdaya tapulu Güller gibi buram buram kokulu Saçlarında parmak izi olmasın |
Dudak Neye Yarar Dil Neye Yarar
Benim yüreğime domdom kurşunu Girse ne yapar ki sen olmayınca Fırlatsan ne yazar havan topunu Kalbime, kalbinle sen dolmayınca Olursa vuslatım seninle olsun Kimin haddinedir sen vurmayınca Çoşmuşum akarım el nasıl dursun Sevdamın önünde sen durmayınca Ne çıkar desem ki can seni arar Aşk ile yanıma sen varmayınca Dudak neye yarar dil neye yarar Hasretle belinden kol sarmayınca |
Faziletin Batsın Dünya
Her gün aynı dert kasavet Senin olsun senin servet Hep çalıştım nerde mürvet Azametin batsın dünya Yar etmedin bana o’nu Layık gördün onsuz sonu Acıların bende tonu Kerametin batsın dünya Anlamadım ben hayını Gel canımdan al payını Ne beklersin çek yayını Adaletin batsın dünya Her işte bir hayır vardır Ben aptalı konuş kandır Hep bana mı yerin dardır Selametin batsın dünya Çok çekmişti dedemde çok Babamada demiştin yok Benide mi sanarsın tok Asaletin batsın dünya Az ötene vardırmadın El uzattım aldırmadın Hep süründüm kaldırmadın Faziletin batsın dünya |
Gardiyan
Çoşkun sular gibi akıp durulan Hizmetine ikram diye sunulan Yüreğinden vuran değil, vurulan Bir sevdanın mahkümuyum gardiyan Ovalarda, çayırlarda tay gibi Gözler ela, kaşları var yay gibi Gündüz güneş, *******i ay gibi Bir güzelin mahkümuyum gardiyan Damla damla gözyaşımla, kanımla Gülbağımda sarayımla, hanımla Yarınımla, onurumla, canımla Bir dilberin mahkümuyum gardiyan Günden güne çekilmeyen dert veren Gönlümdeki göz ferimi söndüren Hücresinde ağır ağır öldüren Bir yosmanın mahkümuyum gardiyan |
*******im Güne Hasret
Hayalinle sabahlarım *******i sen uyurken Bekliyorum yollarını Gelmiyorsun vakit varken *******im güne hasret Yalnız sabah yapılmıyor Bir yatakta bir sen bir ben Olmayınca yatılmıyor Düşünürüm çaresizce Elde kalem beynimde sen Kendi kendime sessizce Nasılda yanarım bilsen Güneş bana hiç doğmuyor Ay gecemde görülmüyor Boyun bükmüş karanfiller Güller yüzüme gülmüyor Gel derdime dermanım ol Yoksa çarem kalmayacak Hasretinle sele dönen Göz yaşlarım durmayacak |
Gel Bu Kadehleri Kıralım Gitsin
Demek ki olmuyor zorlamak ile Boşuna düşmüşüz biz dilden dile Akıllı akıllı selamet ile Gel bu kadehleri kıralım gitsin Neyleyim bu işi beceremedik Yıllardır nafile yandık didindik Bu sevda atından madem ki indik Gel bunu burada vuralım gitsin Zaman su gibidir tükenme solup Akıp gidecektir yanma kahrolup Dünya bir ağaçsa biz de kuş olup Gel başka dallara konalım gitsin |
Geleceksen Şimdi Gel
Kabrimin mermerini Ölmeden yapacağım Senin için taşlara Vefasız yazacağım Geleceksen şimdi gel Öldüğümde sakın ha Beni küle çevirdi Bu senin sevdan varya Ne yapsanda kalbimde Seni saklayacağım Senden başka kimseye Asla bakmayacağım İçimde yaşadıkça Yoksun demeyeceğim Bu aşk sonum olsada Sensiz gülmeyeceğim Delirip gezsem bile Derya deniz dağ bayır Üstüne gül koklamam Yansam da cayır cayır Hala anlamadıysan İlk sözümü unutma Ayrılsın yollarımız Beni öldür avutma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.