![]() |
seni...
seni gördüğüm zaman kalbim kütküt attı seni çok seviyorum liselim benim |
unutMak koLay mı??...
Unutmak kolay mı seni? Kahverengi gözlerinle içimi yakan bakışlarını Seviyorum derken titreyen dudaklarını Unutmak kolay mı? Beraber olduğumuz anlarda Yazın kavuran sıcaklarında içimi serinletmeni Kışın üşüdüğüm zamanlarda içimi ısıtmanı Unutmak kolay mı? Yaşadıklarımı bir kalemde silip unutmak kolay mı? Sahilde ilk defa seni seviyorum dediğimi ve dediğini unutmak kolay mı? Yanımda sen yokken senin akan gözyaşlarımı El ele tutuştuğumuzdaki hissettiklerimi Senin göğüsünde yat |
bugün yeni bir gün..........
Bugün yeni bir gün.. Ve ben seni unuttum.. Unuttum ama neden hala seni görünce elim ayağıma dolaşıyor.. unuttum ama neden hala bir umutla gözlerinin içine bakıyorum.. unuttum ama neden hala seni seviyorum.. Bilmiyorum;artık hiçbir şey bilmiyorum; ben seni unutamıyorum.. Seni sevmiyorum diyemiyorum.. yapamıyorum.Sensiz yapamıyorum.. içimde fırtınalar kopuyor.. gemiler batıyor yüreğimde. sensizlik kanıma işliyor.. savaşıyorum kendimle.. savaşıyorum sensizliğimle.. Ve gözlerimi acıyor |
bugün yeni bir gün..........
Bugün yeni bir gün.. Ve ben seni unuttum.. Unuttum ama neden hala seni görünce elim ayağıma dolaşıyor.. unuttum ama neden hala bir umutla gözlerinin içine bakıyorum.. unuttum ama neden hala seni seviyorum.. Bilmiyorum;artık hiçbir şey bilmiyorum; ben seni unutamıyorum.. Seni sevmiyorum diyemiyorum.. yapamıyorum.Sensiz yapamıyorum.. içimde fırtınalar kopuyor.. gemiler batıyor yüreğimde. sensizlik kanıma işliyor.. savaşıyorum kendimle.. savaşıyorum sensizliğimle.. Ve gözlerimi acıyor |
hAiN hIrSıZ......
görmeseydim gözlerini duymasaydım eşsiz itiraflarını çaldın beni benliğimden bır hain hırsız misali kayan bir yıldız gibi ayrıldı yollarımız unuttum sanma ... yaptığın hainlikleri çektin gittin çaldığın benliğimi sonsuza denk karanlığa hapsettin ve beni boyle yaktın gittin hain HıRsIz..... |
gİdİyOrUm...^^...
gidiyorum... gözlerimi hayata kapatıp, aşkımı kalbime saklayıp gözyaşlarımı gözlerime hapsedip gidiyorum.. nereye kadar boyle gider bilmiyorum ama yinede gidiyorum sana bakan gözlerim bir daha kimseyi görmüyecek senin saklandığın gönlüm almıyacak yanına kimseyi sen gittikten sonra değişecek tek şey olacak senin için sakladığım gözyaşlarım ardından dökülecek çünkü hayat benden hep gözyaşı bekliyecek İŞTE BUNUN İÇİN gİdİyOrUm..'' |
yağmur......
gökyüzü bulutlanmıştı yine ağolamak üzereydi tıpkı benim gibi çiselemeye başlamıştı ağır ağır doyumsuz oluyordu altında yürümek yağdıkça düşüncelerim dağılıyordu ağır ağır ıslanmak hoşuma gidiyordu ne güzeldi gökyüzü birşeyler anlatıyordu oda dertlerini unutmak için ağlıyordu arınıyordu günahlarından dertlerinden uzaklaştırmak istiyordu beni herşeyden alıp götürmek istiyordu birşeyleri benden ağla gökyüzü ağla buda olsun senden |
sevgiye dair...
sana son bir sözüm var birini sevme konusunda kendini kandırma birçok insanın buna sahip olma şans yok seninde yoktu belki ama şimdi var aşkın sevginin var olmadığını söyleyecek birçok insan olacaktır çünkü buna sahip değiller ve kıskanacaklardır ama sen buna sahip olduğunu unutma yarın ölecek olsan bile şanslısın çünkü sen birini sevecek ve sevileceksin |
^^ölüm^^...
ölüm adı bile insanları ürkütüyor dimi nekadar soğuk, ölmek güzel bir duygu ölen için. Çünkü bu dünyanın pisliklerinden kurtuluyor insan. Ama ya geride kalanlar cenabı allah yardım etsin onlara. Ölüm; baba olamamak birdaha sevememek sevilmemek güzelliklerin tadına varamamak. Sen toprağın altında diğerleri üstünde ne garip birşey dimi ansızın toprağa gömülmek yarını görememek. Güneşin birdaha ama birdaha sıcaklığını hissetmemek. Ölüm birde sevdiğinin elinden olursa onu hiç sorma arkadaş düşmanı |
elveda...
bir son yaklaşıyor yavaş yavaş ya çekip gider bu dağlarda yada sonsuz bir ortamda yaşamaya mahkum kalır.. yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmedim... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.