![]() |
Hayat benim anlamı sensin, yıldız benim dilek sensin ,bulut benim yağmur sensin ,güneş benim ışığım sensin,kor benim alev sensin,ben sendeki benim,sende bendeki sensin:ömür denilen meçhul bizimle tükensin
|
aşk vazgeçmektir Ey sevgili,Mecnun gibi aklından,Kerem gbi bedenindenvazgecmek.yemeden içmeden uykudan ve uyanıklıktan hatta vazgeçmekten bile vazgeçmektir günü gelince.VE BEN SENIN IÇN SENDEN VAZGEÇMISIM.....
|
Aşk bir çaydır,sevgi ise şeker bizim gibi garipler çayı şekersiz içer..!
|
YAŞAMAMA SEBEP TEK ŞEY KALBİNİN ATIŞI,BENDEN UZAKTADA ATSA BU BANA YETER...
|
Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim. Yalan söylerken ben hiç Seni Seviyorum demedim.
|
Seni vazgeçilmez kılan, Varlığına sebep Sonsuz sevgi, Ve sevgiye barınak Sıcacık yüreğindi.
|
Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm. Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin !!!
|
denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe ben yangını sevdim yandığım zaman böle işte
|
Sevmek öylesine bir kutsal duygudur ki;Dallarında riyakarlıklar, Tomurcuklarında günahlar taht kursa bile onu bir bahar yeli ile okşamak ve nurlandrımak gerekir.
|
Beni unut diye haber göndermişsin önce bir düşün hatırlamaya değermisin?
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.