![]() |
Her GÜn AyyaŞ DolaŞan
Dost Akraba Tanimayan Yanliz Senİn İÇİn YaŞayan AŞik Bİr Serserİyİm Yerİ Yurdu Belİrsİz YaŞiyor Ama ÜmÜtsİz Meken EtmİŞ Meyhaneyİ Çaresİz Her GÜn İÇen Serserİyİm Nerde AkŞam Orda Sabah Ederİm Yar YÜzÜnden Bİr GÜn ÖlÜr Gİderİm Şansa Kadere İsyan Ederİm GÜnahker Bİr Serserİyİm Kİm Sever Bu Serserİyİ Bİr Yuva Kursa Olmaz GeleceĞİ Kİm İster BÖyle ÇaresİzlİĞİ Talİhsİz Bİr Serserİyİm |
Dilimdeki bin duada o varsa
Kadar beni sevdiğimden ayrı koyuyorsa Yalvarışım sana değil onaysa Gücenme ne olur AF ET TANRIM! Her aşkta nedense bir zalim yarattın Sevenlerin yanında beni köle bıraktın İsyanın ona değil sanaysa Gücenme ne olur AF ET TANRIM! HER GÜN İÇİP KAHREDİYORSAM Şansa kadere isyan ediyorsam Ona değil sana kızıyorsam Gücenme ne olur AF ET TANRIM! Beterin beteri var diyorlar Perişan halimi görmüyorlar Yaşamak değil ölmek istiyorsam Gücenme ne olur AF ET TANRIM! |
aşk nedir dediklerinde
hep kitaplardan ve televizyondan okuduğum ve gördüğümle tanımladım ama aşkı yaşayınca anladım meğer aşkın tanımı yokmuş bazen üzüntüsü bazen mutluluğu ve bazense imkansızlığıymış |
Yüreğimde sonsuz aşkın emaneti
Gönlüm kırgın ve yaralı Seni unuttum sanma Bu gönül sana hala sevdalı Ama bu yürek seni Aramayacak kadar DELİKANLI |
Sana bir gül versem
O gülü alırmısın acaba_? Sana canımı versem Canımı alırmısın acaba_? Sana kalbimi versem Kalbimi alırmısın acaba_? Sana ''seni seviyorum'' desem Sende beni severmisin acaba_? |
Sahil sessizdi yine dolaştıgı gece
Eski günleri özlemişti delicesine N erede bir çift görsem el ele İncinirdi yüregi istemese bile Saatlerin geçmedigi o günlerde Elinde resim, beklerdi sessizce Ve aglıyordu durmadan İ smini gördügü her yerde Yüregi dayanamadı bu hasrete O bitmiş haliyle serili verdi yere Rüzgar gibi geçmişti mazi birden Umutla gitmek istedigi, sevdigi yerine M ezara verildi cesedi büyük hüzünle Artık bitmişti her şey o günle Şok oldu sevdigi duyunca bu haberi K üçük bir not bırakmıştı ardından I slanmış gözlerle baktı yazılan şiire Mahşere dek sözvermişti SENİ SEVİYORUM AŞKIM diye.... |
Unutmakmi Önemlİ
Unutulmakmi Unutma Unutulmaktir İncİten AŞki Unutsanda Bazi Anilarini Unutmamak Lazim YaŞananlari Acitsada Kalbİnİ Derİnden,unutulmak Unutmak İstersİn Sende Bİr Daha HİÇ Hatirlamamak Baksana Ne Çabuk Unuttun Unutulmaktan ÇektİĞİn Acini Şİmdİ Otur DÜŞÜn Unutmakla ÇektİrdİĞİn Aciyi |
Sevgİ
Durgun Sessİz Bİr Denİz BoŞalmiyor Okyanuslara ÇÜnkÜ O Kİmsesİz Durduramaz Onu Med-cezİrler Bİle, Çaresİz Yİtİp Gİden AŞk Olur İÇİnde Sevgİ Hep Daİmdİr Bİlesİnİz. |
SENSİZLİK
Yine kalemimi elime Aldım.. Yüregimde sen aklımda da başkası Kim bilir sevgiler kim bilir Sevdalar nerelerde şimdi Senden ve ben uzaklarda Bizim olmadıgımız yerde Kalbim buruk Acılarım ve ben Kalmışım... Kim bilir sen nerdesin şimdi Benden uzakta Gecenin karanlıgındayım şimdi Sensiz aglamaktayımm Karanlıktayım ışıksız bir Evim şimdi yalnız ve SENSİZZZ |
Sevseydin sende birazcık beni
Çekseydin günlerce acı hasreti Tatsaydın aşk denilen o hisleri O zaman anlardın özlemek nedemek. Gece boyu ağlasaydın bomboş odanda Adımı yazsaydın buğulu camlara Dalsaydın gece boyu kederlere gama O zaman anlardın özlemek nedemek. O tel tel saçlarını bir bir yolsaydın Başını taştan taşa vursaydın Aşkını ömrümle bir tutsaydın İşte o zaman anlardın özlemek nedemek..! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.