![]() |
Sevgini Bıraktın Baş Ucuma
Bir rüzgar getirdi seni gönül bağıma Kabusları kovdun gelir gelmez dünyama Perdeleri açtın güneşi aldın içeri Sevgini bıraktın benim baş ucuma Oysa kimsesiz yapayalnızdım Çaresiz ümitsiz bir başımaydım Nereden geldiğini bile anlamadığım Sevgini bıraktın benim baş ucuma O anda anladım sevginin saflığını Güzelliklerle dolu bir kalbin vardı Kimsenin bilmediği duygularla bezenmiş Sevgini bıraktın benim baş ucuma Layık olan duyguları yaşamamıştın Sevgini hiç kimseyle paylaşmamıştın Sende beklemekle ömrünü harcamıştın Sevgini bıraktın benim baş ucuma Ey rüzgar getirdiğin sevgi saf ve temiz İzin verme insanlar değmesin o kalbe pis Birgün karşılık bulacak sevgisine tertemiz Sevgini bıraktın benim baş ucuma Nuran Kara |
Seviyorum
Söyle bana bir tanem, sen neden ağlıyorsun Kalbinde acı mı var, neden anlatmıyorsun Yoksa beni kendine, yakın mı görmüyorsun Anlıyorum seni ben, bana güvenmiyorsun Öyle düşünme canım, sana güveniyorum Sen varsan bu dünyada, inan ben yaşıyorum Aramızdaki fark bu, ben seni seviyorum Sen sitem ediyorsun, buna üzülüyorum Söylemezsen bilemem, bana olan sevgini İtiraf etmek zor mu, içinden geçenleri Ben dobra ol isterim, saklama hislerini Üzülmek istemeyen, anlatmalı derdini Sana hak veriyorum, doğruyu söylüyorsun Seni iyi bilirim, sende çok seviyorsun Ya beni istemezsen, diye çok korkuyorum Bu düşünceyi inan, günlerdir taşıyorum Boşuna üzülüyor, beni de üzüyorsun Sevmenin anlamını, bilirim biliyorsun Korkmak değil ki çözüm, ne diye korkuyorsun Al beni kollarına, hadi ne bekliyorsun Seni mutlu etmeyi, inan çok istiyorum Sen olmadığın anda, nefes alamıyorum Sen güldüğün zamanlar, ben mutlu oluyorum Duy beni sevdiceğim, seni çok seviyorum |
Seviyorum Demektir
Başımı kaldırıp gökyüzüne Bakıyorsam Orada senin boncuk gözlerini Görüyorsam Sana olan özlemimi hissedip Ağlıyorsam İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Gözyaşlarım sel olup Akıyorsa yanaktan Adın bir şarkı olmuş Dökülürse dudaktan *******i hayalin Kurtarırsa kabustan İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Yaşadığım bu şehir Bana dar geliyorsa Sesini duymak bile Artık hiç yetmiyorsa Gözlerim gece gündüz Hep seni arıyorsa İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Gözlerimin içinde Pırıltı oluyorsa Gamzelerim sayende Ortaya çıkıyorsa Kalbim birazcık olsa Mutluluk buluyorsa İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Gündüzleri sevmiyor Geceyi istiyorsam Yüzünü görebilmek Bana yeter diyorsam Sana olan aşkımı İtiraf ediyorsam İnan bana sevdiğim Seviyorum demektir Nuran Kara |
Seviyorum Seni
Sabahları severim, getirir beni sana Gece olur gezeriz, bakarız dolunaya Bakışın alır beni; götürür uzaklara Sende bulurum huzur; severim doya doya Gülmeni seviyorum içimi ısıtıyor O anlamlı bakışın, yüreğimi yakıyor Bana canım deyişin; yüzümü güldürüyor Sana olan sevgimi bütün dünya biliyor Sensiz dünya anlamsız; bunu şimdi anladım Seni gördüğüm anda; sana bağlandı canım Gözüm görmüyor artık; seni çok özlüyorum Böyle bilinsin artık; ben seni seviyorum Hayatımın anlamı; sensin artık bebeğim Seni görmesem bile; inan yine severim Bundan sonra dünyada; senin yanındır yerim Seni çok seveceğim, sana yemin ederim Nuran Kara |
Sevmelisin Beni
Baharın ilk ışıklarıyla gelmelisin Yeni yeşeren ağaçların altında Sevmelisin beni Sevdiğini o kadar içten söylemelisin ki Kıskanmalı güneş Sevgimizin büyüklüğünü Yaz sıcaklığında aşık olmalısın bana El ele yürümeliyiz Sonsuz denen sahilde Sıcaktan ayaklarımız yanmalı kumsalda Vuran dalgalar eşliğinde Aşkımızı itiraf etmeliyiz Sonbahar gelince kapıya Benimle birlikte olmalısın Ağaçlar yapraklarını dökmeye başlarken Biz sevdamızı dolu dolu yaşıyor olmalıyız Sevgimiz dökülen yapraklara inat Daha çok büyümeli ve kuvvetlenmeli Kış geldiğinde Coşmalısın benimle Toprak kış uykusuna yattığında En yüksek doruklarına ulaşmalı sevgimiz Geriye dönüp baktığımızda Mutlu olmalıyız Ellerimiz sımsıkı kenetlenmiş Yüzümüzde tebessüm olmalı Sevmeliyiz Birbirimizi yıllar geçsede Eksilmemeli... Her geçen gün çoğalmalı Vazgeçilmez olmalı Bizim sevgimiz İmrendirmeli ve örnek olmalı Bizi mutlu gören dostlar Yanımızda olmalı Düşmanlarımızsa SADECE KISKANMALI! ... Nuran Kara |
Son Hece
Çok uzakta sevdiğim var göremiyorum Gözünden akan yaşları silemiyorum Sayılı gün bitecekmi bilemiyorum Özlediğimi söylemek onu üzüyor Beni üzmemek için yalan söylüyor İyiyim merak etme diyor Gözler görüyor Az kaldı bebeğim biraz metin ol Geldiğinde olacak bu NUR sana köle kul Ne olur aşkım az daha sabırlı ol Bende özledim hayatım seni delice Geleceğim demiştim ya sana o gece Gelemezsem bilki söylediğim son hece Seni düşledim durdum her an her gece Nuran Kara |
Sulu Göz
Karşımda duruyorsun gözyaşı döküyorsun Söyle bana sulu göz sen neden ağlıyorsun Birde geçmiş karşıma çok dertliyim diyorsun Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Hayat sanma ki sana acımasız davranır Yeri gelir tüm dünya gözyaşına bulanır Bazen kalabalıkta bile yalnız kalınır Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Güzel şeyler düşün ki hayatın güzel olsun Gülümsemek güzeldir inan mutlu olursun Bırak sen ağlamayı üzüntüler son bulsun Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Derdini söylemeyen inan mutlu olamaz Üzgün başlarsan güne bir türlü akşam olmaz Güneş bile kederli odayı aydınlatmaz Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Sevmeyi dene sen de çevrende sevilirsin Gülmeyi öğrenirsen güldürmeyi bilirsin Beni biraz dinlersen sen başarabilirsin Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Kederle üzüntüyle bir türlü hayat geçmez Biraz topla kendini inan bir şeye değmez Giden varsa hayatta bil ki geriye gelmez Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Sevmeyi sevilmeyi sen de hak ediyorsun Kara düşüncelerde söyle ne buluyorsun Farkında değilsin sen inan yok oluyorsun Derdini söyle bana haydi durma sulu göz Nuran Kara |
Sonbahar Ve Sen
Sonbahar geldi, Sardı etrafı keder Yapraklar terki diyar eğliyor Birer birer, Benim âşık yüreğim; Yazları bir başka sever Kış mevsimi acımaz ki Sevinçlerimi hep ezer İlk defa seviyor Yüreğim sonbaharı Sana kavuşturacak ya İşte bu yüzden farklı Dökülen yapraklarda Benim gözyaşım saklı Seni getirecek bana Sonbahar ne yapsa haklı… Anladım ayları saymak Günlerden daha kolaymış Senin olmadığın zaman Benim için bir olaymış Keşke benim deli gönlüm Canı önceden bulsaymış Düşünmeden ayrılığı Onu sımsıkı sarsaymış Bir kez sevmiş gönül vermiş Hiç durmadan onu ister Gece gündüz sıkılmadan Geleceği günü bekler Ondan haber alamazsa Düşünmekten kalbi tekler Aşkını görmek uğruna Günleri günlere ekler Sabahlar olmak bilmiyor ******* hiç bitmiyor ki... Seven bu deli yüreğim Başkasını görmüyor ki... Millet ağzıyla kuş tutsa Dönüp bir kez bakmıyor ki... Seninle yatıp kalkıyor Sevginden vazgeçmiyor ki... Nuran Kara |
Unutamam ki
Üç gün dile kolay; Daha çok yeni Unutmak imkânsız Sizleri... Hele gezip gördüğüm Yerleri... Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Hissettiğim duyguları Anlar mısınız Benimle birlikte Ağlar mısınız Özleyince beni Arar mısınız Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Siz hiç karşılıksız Sevildiniz mi? Garip hüzünlere Yenildiniz mi? Ayrılalı az olmuşken Özlediniz mi? Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Uyumadım diye Uyumadınız Ağlamama zaten Kıyamadınız Hasta oldum Başımdan ayrılmadınız Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Şimdi yollardayım Çok uzun yolum İlk defa bağlandı Elimle kolum Değişti sayenizde Huyumla suyum Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Can dediniz bana Canınız oldum Gerçek dostluk nedir? Orada buldum Çok kısa sürede Mutluluk doldum Ömrüm yettikçe sizi Unutamam ki... Nuran Kara |
Unutmadık
Gülmeni severdim birde bana sarılmanı Beni anlamanı severdim; kendimi anlatmayı Zamanı paylaşmanı severdim doğruyu anlatmanı Yanında şımarmayı severdim birde seni kızdırmayı Sen hep vardın uzakta da olsan Hissederdim varlığını ben her zaman Zarar görmemi hiç istemezdin Koruyucu bir tavır sergiler, beni engellerdin Kızardın bana hata yaptığım zamanlarda Çabuk affederdin küs duramazdın bana Bir şey olmamış gibi devam ederdik sonra Şaşırırdım çoğu zaman ben senin bu tavrına Benim yanıma geldiğinde bir başkası olurdun Ben senden yüz bulunca çocuk gibi olurdum Hayatıma sen renk getiriyorsun canım diyordun Bende senin yanında gerçek beni bulurdum Bir gün mesafeler girdi araya engel olamadık Sert esen rüzgarlar ayırdı; birbirimizi bulamadık Gül oldu sıkıntı çektik, gün oldu çok yıprandık Ama asla o günleri ne sen, ne ben unutmadık Nuran Kara |
Uykucu
Uykudan başka birşey bilmezsin Seversin ama söylemezsin Duygulara karşılıkta vermezsin Uykucu sen varya sen bir alemsin... Kalbinin götürdüğü yere gidersin Sevgi nerede hemen orada bitersin Karşılık vermekte istemezsin Uykucu sen varya sen bir alemsin... İnsanları çok seversin değer verirsin En büyük kazığı da onlardan yersin Bir türlü akıllanmaz yine seversin Uykucu sen varya sen bir alemsin... Uyumam artık dersin yine uyursun Sonra da uyanır pişman olursun Her kalpte hemencik bir yer bulursun Uykucu sen varya sen bir alemsin... Nuran Kara |
Üzgünüm
Güneşin doğuşunu seyrettim buralarda Daha gün ağarmadı sanırım oralarda Salı bu saatlerde olacağım yollarda Anılarımı aldım gidiyorum üzgünüm Burası gerçekten de masal gibi bir belde Yabancılık çekmiyor insan bu güzel yerde Yeşilin tüm renkleri çare olur her derde Anılarımı aldım gidiyorum üzgünüm Gerçekten yolu uzak ama pişman olmadım Gezip gördüğüm yerde vefasızlık bulmadım Gece gündüz dolaştım inanın yorulmadım Ona yadigar kaldı hayallerim üzgünüm Buradan gidiyorum hüzün var gözlerimde Güzel günler geçirdim yalan yok sözlerimde Cesurca yaşadığım duygular yüreğimde Gözümdeki yaşlarla gidiyorum üzgünüm Nuran Kara |
Vazgeçilmezimsin
Yüzün güldüğü zaman sanırdım güneş açmış Karanlık dünyamıza birden bir ışık saçmış Tüm kötü düşünceler kuş olmuş sanki kaçmış Canım sen benim için vazgeçilmez birisin Sabah uyandığımda mutluluktan uçarım Küçük bir fırsat bulsam sana doğru kaçarım Yüzümdeki huzuru ben etrafa saçarım Canım sen benim için vazgeçilmez birisin Düşünürüm seni ben gece gündüz sürekli Rüyalarıma sordum uyumak artık zevkli Bu dünyada herkese böyle bir yar gerekli Canım sen benim için vazgeçilmez birisin Gözlerimden bir damla yaşım artık akmıyor Seni gördüm göreli başkasına bakmıyor Saçıma papatyadan başka çiçek takmıyor Canım sen benim için vazgeçilmez birisin Nuran Kara |
Vatan İçin
Kırmızıyı seviyorum bayrağımın rengi Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış Ne acılar var onda ne göz yaşları Sevipte ayrılanların yakarışları Kimisi evli idi kimisi nişanlı Vatan için Hürriyet için verdiler canlarını Onlar birer şehit oldu aileleri yandı Yarınlar güzel olmalıydı bizim olmalıydı Başkalarının himayesi altında değil Halkımız özgür olmalıydı Anneler üzülmemeliydi Ağlamamalıydı Cennet onların ayaklarının altındaydı Belki evlatları olmayacaktı yanlarında İçleri hüzünlü yürekleri hasret dolacaktı ama Vatan artık emin ellerde olacaktı Başımıza ne gelecek korkusu yaşamayacaklardı Gözlerinde yaş yüreklerinde telaş olmayacaktı Rahat uyumalılardı yataklarında analar bacılar Zorluklar içinde yetiştirip evlatlarını vatan için Hürriyet için gönderdiler askere Gelip gelmeyecekleri meçhul bir yoldu gittikleri Vedalaştılar istasyonlarda terminallerde Kıyamazlardı onlara; Gözlerinden sakınırlardı evlatlarını Evlat bu sevilmez mi sevilir Yeri gelir VATAN için canlar feda edilir Nuran Kara |
Vefasıza
Güller kıskanırdı güzelliğini Pembeye çalan bir yanağın vardı Kokusu güzeldi ılık teninin Kor gibi görünen dudağın vardı Gözlerin güzeldi boncuk misali Arada onlardan yaşlar akardı Herkes deli olur mecnun misali Bakışınla sanki güneş doğardı Sevgiye hasretti minicik kalbi Sanki hırpalanmış bir hali vardı Özlemiş yüreği gerçek sevgiyi Dünyadan gidecek gibi bir hali vardı Kalbini kaptırmıştı bir vefasıza Onun için canını bile verirdi Aklı uçup gitmiş bir imkansıza Bu dünyada onun için yaşarım derdi Düşünmezdi gerçek sevgi ne demek Ben seviyorum ya bu yeter derdi Yaşıyorsan eğer sevilmek gerek Oda beni gerçekten seviyor derdi Nuran Kara |
Yalan
Geriye dönüyorum Yalan şehrime İnsanları yalan Sevmeleri yalan Nasıl inanacağım Sahte gülüşlerine İnsanları yalan Sevmeler hep yalan Dürüst olanları Mutlaka vardır Ama çoğunluğu Cidden yalandır Sarf edilen sözler Yalandır gözler İnsanları yalan Sevmeler yalan Doğruyu ararsan Belki bulursun Bulduğun da kaçırma Mutlu olursun Kapılırsan sahteye Yalan olursun İnsanları yalan Sevmeler yalan Bir düşerse yolun Yalan şehrime Ne olur dikkat et Sende kendine Kaptırma kendini Yalan sevgiye İnsanları yalan Sevmeler yalan Yalandan ağlayıp Üzülenler var Dünyayı dar ederler İnsana dar Bahar gelmiş kalbe Birden yağar kar Üzülsende artık Söyle ne çıkar İnsanları yalan Sevmeler yalan Yalanı bulursan Vur suratına Yalancı sevenden Olma sen asla Hayatın yalansa Çıkma karşıma Bıkmışım yalandan Dokunma bana Yalan bu şehir Koca bir yalan İnsanları yalan Sevmeler yalan Nuran Kara |
Yarına Kaldı
Bugün gelecektin bekledim seni Kalbim başka çarptı sabahtan beri Gelmedin ya inan çok üzdü beni Döndüm durdum canım sürekli geri Akşam oldu işte ama yoksun sen Yine ümitlerim yarına kaldı Yüreği teselli edemem ki ben Gözlerim şimdiden hayale daldı Hayaller kurmuştum kavuşacaktım Pes etmeden baktım telefonlara Sensiz günlerimle barışacaktım İsyan ettim durdum inan yollara Aklıma geldi hep gülen gözlerin Senin gülüşlerin yadigâr kaldı Duymak istediğim tatlı sözlerin Yerini de artık bir hüzün aldı Yüreğim acıyor yanımda yoksun Üzüntü ve keder ruhumu sardı Sen benim kalbime saplanan oksun İçime işledi canımı yardı Hayalin benimle gezdi sürekli Sevgimi gönderdim onunla kaldı Bu dünyada bana aşkın gerekli Canım kavuşmamız yarına kaldı Nuran Kara |
Yemin Ettim
Seninle o gece tutmuştuk dilek Beyazlık okşadı sanki bir melek Gülünden geçer mi bu deli yürek Seni beklemeye yemin etmişim Sabır taşı olsa durmaz çatlardı Yüreğim sıkışır ruhum patlardı Sevdalar uçuşur hasret atlardı Seni beklemeye yemin etmişim Sabret biraz sabret aşkım gelecek Benim kıymetimi o can bilecek Ağlayan gözlerim artık gülecek Onu beklemeye yemin etmişim Engeller çok zordu sabredip aştım Yavaş yavaş sessiz şükür ulaştım Sevdayı kokladım köpürüp taştım Seni beklemeye yemin etmişim Nuran Kara |
Yeter Ki Gel Bana
Duydum ki çok kızmışsın benden nefret etmişsin Anladım ki sen beni birazcık sevmemişsin Bu kadar zaman geçmiş bir haber vermemişsin Birde geçmiş karşıdan bana sitem etmişsin Yalan mı söylemişim bir telefon açmadın Seni özledim durdum arayıp da sormadın Haber aldım gelmişsin yanıma uğramadın Sonunda anladım ki sen hiç benim olmadın Aşkım sen tutmuş bana haksızlık ediyorsun Seni sevmediğimi düşünüp kızıyorsun Bir dön de bak aynaya çok ayıp ediyorsun Seni seven bu kalbi görmek istemiyorsun Haksızlık etmiyorum sadece söylüyorum Bilmez misin ki canım ben seni seviyorum Seni kendimden fazla düşünüp özlüyorum Senden karşılık bulmak çok zormuş görüyorum Hatalıyım sevdiğim bunu ben biliyorum Yanında bulunmayı senden çok istiyorum Kabul et ne olursun senden af diliyorum Bir şans daha verirsen bu akşam geliyorum Sen yeter ki gel bana sana kapım açıktır Gelirsen göreceksin kalbim hala aşıktır Nefes aldığın süre bu can var olacaktır Kalbim attıkça benim hep senin olacaktır Nuran Kara |
Yine Bitti Gece
Bir ses bekledim senden Telefonu hiç düşürmedim elimden Belki ararsın diye bekledim İnat etti çalmadı işte Bilseydi özlemimi Çalarmıydı acaba Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden *******i hep açıktı Yüreğimin camları Gelirsen duyayım Sesini diye Kapatmaya kıyamadım Onları Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden Rüyalarıma gel diye Kov yanımdan korkularımı Sensizlik acıtıyor artık Canımı Kollarım öksüz yine Sar beni al yanlızlığımı Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden Uzaktayım ama Hep yanındayım deyişini Sessiz adımlarla Bana gelişini Saçlarımda Ellerinin gezinişini Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden Yeter üzülme Geliyorum sözüne İhtiyacım var İçten gülüşüne Hasret bu can Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden Gelmeyeceğini bile bile Beklemek bilsen Ne kadar zor İçimde büyüdü Yarattığın kor Beni ararsan eğer Sevenlere sor İçimdeki kor Ateş oldu Yanıyor Nuran Kara |
Yüreğime Sor
Gidişin hep aklımda bitmeyecek sanmıştım Ayrılık saatinde alev almış yanmıştım Çabuk geçer demiştin bende sana kanmıştım Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Otobüste giderken bana el sallamıştın Gözümde akan yaşla beni uğurlamıştın İstemediğim halde sen beni yollamıştın Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Hasretlik olduğunda gözler onu ararmış Rüyada bile olsa cananını sararmış Mis kokan saçlarını rüyalarda tararmış Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Sabır kalbim diyerek başladığım günleri Unutamam ben asla sensiz geçen dünleri Bırakacağım artık anlamsız hüzünleri Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Mutluluğumsun benim seninle güleceğim Ömrüm yettiği süre tek seni bileceğim Yüreğim huzur dolu yanına geleceğim Sayılı gün geçti de birde yüreğime sor Nuran Kara |
Yosun Tutmuş Gözlerim
Bir sabah uyandığımda yanımda olmalısın Mis kokan altın saçlarını okşamalıyım Taze bahar yeli olup nefesime dolmalısın Sıcaklığını hissedip sana dokunmalıyım Yastığım ağlamaktan ıslanmamış olmalı Bir öpücük almalı gamzeli yanaklarım Mutluluk çığ olup yüreğime dolmalı Sevgi sözcükleri duymalı o anda kulaklarım Sanki hiç gitmemiş gibi gelmelisin bana İçimde kopan fırtınaları dindirmelisin Yüzüme bakarak gülmelisin bana Büyüyen sevgini kalbime bildirmelisin Ağlamaktan yosun tutmuş gözlerim Susmalı ve kalbim çiçek bahçesi olmalı Sevgisini haykırmalı dünyaya sözlerim İşte o an gelecek mutlulukla dolmalı Nuran Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.