![]() |
Gün Biterken
Gün başlarken, Yine seni düşünerek uyanıyorum. Umutlarım hayellerim ve, Aklımda yine sen varsın. Günümün içerisinde, Çok şeyler düşlüyorum seninle ilgili. Bir yaşamsın sen, Su ile hava kadar gerekli. Bir değersin sen, Yaşamak kadar özel. Bir anlamsın sen, Her çiçek gibi. Bir güzelliksin sen, Tarifsiz kelimeler gibi. Sen hep bendesin. Bitmezsin eskimezsin gitmezsin. Gün başlarken, Benimle yaşarsın. Gün Biterken, Benimle kalırsın. Sen hep benimle aynısın. Gün Biterken gün batımı olur ya? Hüzün çöker sensizliğime, Avuçlarıma düşer bir kaç damla yaş.... |
Günahkar...
Bu dünyayı boş mu? Sandın, Anlamsız kimsesiz mi? Sandın, Amaçı var iyi insan olmak, Herşey gelip geçecek. En son hayatını karahterin belirliyecek, Sen kalbimde ebedii sevgi sürgünüsün, ALDATTIN. Sen gözlerimde gecici yalan dünyasın, AĞLATTIN. Ama kanmam artık şeytanlıklarına, Bekliyorum Beni Gerçek Seveni.... Sen sevgi kanununda yalancı, Sevda sahtekarısın. Suçlusun masum yüreğimde, Temiz duygularımın katilisin. Sen gerçek sevenlerin sevgi yoksulu, Sen iyi insanların düşmanı kötüsün. ALLAH yakar seni cehenneminde. Sen meleklerin utandığı kul. Güzel sevgiler kayıtlarında sevdan sabıkalı, Gerçek sevgiler arasında kara lekenle tanınacaksın, GÜNAHKAR...... |
Güne Sordum Seni
Bir gül bahçesini dolaşsam, Çiçeklerden bile güzelsin. Bir gökkuşağını izlesem, Ondan bile özelsin. Seni hayatın içinde bir yere koysam, Seni tüm insanlığın yüreğinde, Sevgi kılardım. Bense seni, Kendi hayatımın içinde, Bir umut yaptım. Ve seni günüme soruyorum. Seni oluşturuyor yarınlarım..... |
Günü Yaşarken
Sabah her uyandığımda, Bir umutla uyanıyorum. Penceremin tüllerini açıyorum, Sımsıcak güneş ısıtıyor içimi sen gibi. Yediğim ekmek içtiğim çay, Ettiğim bu küçük kahvaltı, Sana daha sağlıklı olabilmek için. Koşuyorum yürüyorum, Nefes alıp veriyorum, Sözler şiirler yazıyorum, Bir melodide seni düşünüyorum. Sana herşeyden daha çok değer verdiğim içim. Gün bitmek üzere, Güneş kızıllaşıyor. Bir yerden gün batımını izliyorum, Haykırışlarımı duymaz akşam üstü. Karanlık örter sevgi umutlarımı. *******i, Sana bir yıldız düşer gözlerimden. Düşündüğümde, Koskoca bütün bir günü, Aslında ben yaşamıyorum. Günü Yaşarken, Seni Yüreğimde Yaşatıyorum.... |
Haber Ver
Bir selam saldım sana yar, Aldın mı? Mesajımı. Seni davet ediyorum yüreğime ısrarla, Çalmadın hala kapılarımı..... Bekle demekle olmuyor, Bir karar ALLAH aşkına. Nedir bu ciddiyetsizlik, Nedir bu boş verme..... Bambaşka ceza verir boşuna ümitlendirme, Bekliyorum senden bir müjdeli haber. Geleceğin vakit gönül sarayıma, Dökeceğim yollarına kırmızı güller...... |
Hadi Vur Bana
Hayatımda çok sevdiğim, Bir adam var. Yüreğim deli divane, Sana aşık. Kollarınla beni kucaklaman, Tam bir sarmaşık. Bazen, Öyle masum hareketlerin var'ki, İçindeki ölmeyen çoçuk, Hala yaşıyor. Senin adına seviniyorum. Bazen çok romantik oluyorsun. Aman Allahım, Bu o sevdiğim adamdan, Daha fazlası diyorum. Beni bu halinle çok şaşırtıyorsun. Bazen, Ellerinde çiçeklerle, Bana geliyorsun ya? Hiç ummadığım kadar, Beni mutlu ediyor, Kalbimi çok fena çalıyorsun. Bazen sessiz bir fırtınasın. Çılgınca esip duruyor, Beni çok korkutuyorsun. Bazen, Beni ve duygularımı, Çok kötü yakıyorsun. Yüreğimi parçalıyor, Küllerimi toplayamıyorsun. Gücüm yetene kadar, Sevdiğim adama sarılmaya çalışıyorum. Bazen öfken, Sevginden büyük oluyor. Sana dayanamıyorum. Bir de bana vuruyorsun ya? Bir yerimin acıdığından değil, Çok sevilesi şu narin, Kadın halimden utanıyorum. Bana verdiğin o güzel, Çiçekleri düşün. Çiçekler bile benden daha şanslılar. Çünkü onlar, Kendilerine zarar verildiğinde, Dikenleri acıtır. Oysaki benim, Sana uygulayacak, Hangi savunma mekanizmam var'ki, Bütün güzel mutluluklarımızı unutup, Bana her şiddet uyguladığında, Seni adam gibi sevipte, Senin beni adam gibi sevmediğinde, Gözlerimdeki pişman duygularımdan, Sadece, Gözyaşlarım akıyor sana. Hadi Vur Bana. Benden akan o gözyazlarım bile, Bu sevgi dolu çiçeği, Yaşatmaya yetmeyecek. Hadi Yine Vur Bana....... |
Hadi Yine Üz Beni
Vücudumda çok sevdiğim bir yer var, Kalbim sadece o herşeyden daha önemli. Her nefeste senin için yaşar ve ölür, Bu yaşıma kadar, Yaşamaya geç kaldım diye düşünürken, Yaşamaktan vazgeçtim. Taki kader seni karşıma çıkarana kadar. Çünkü şimdi seni çok sevmek için yaşıyorum. Ben çok duygu doluyum. Çok sevmek,vazgeçmemek,unutmamak benim işim. Acılarım ekmeğim,gözyaşlarım suyum,umudlarım duamdır. Sevgimi hak edene canımı veririm. Hadi Üz Beni..... Sevgim en ufak incildiğinde çok üzülüyorum. Benim sevdiğim gibi, İnsanların aynı şekilde beni sevmesini bekliyorum. Değer verilmediğimi hissetdiğimde ölüyorum. Farkındaysan hep ben affediyorum. Kırmıyorum kırılıyorum paramparçayım. Yaşayan sen ölen benim. Hayatında asla kalp kırma. Hiç bir zaman o anın öncesine dönemezsin, Çünkü o kalp kırılmıştır. Senin herşeyime verdiğin acıya rağmen, Seni seveceğim ama, Tertemiz sevildiğini gördükçe kendinden utanacaksın. Affetmeyeceğim seni. Hadi Yine Üz Beni.... |
Hala Bakirim
Yıllar yılı, Doğduğum gibiyim. Evlenmeden olmaz, Hala Bakir' im. Bu kendi bedenimin sahibiyim. Arzu dolu duygularımda, Ben günaha tövbeliyim. Bir kalp büyütüyorum sevgi kolu, Bir beyin taşıyorum içi akıl dolu, Bir ömür yaşatıyorum sonu cennet yolu. Bir gün kendimi taşıyamazsam, Bir kere bile zinaya alışırsam, Olduğum yere yığılırsam, Hemen orda canıma al Allahım. Beni günahlar içinde, Nur-suz siyahlar içinde, Şeytanla beraber ateşler içinde, Beni utandığın kullarınla Azaril'e verme Allahım. İşlemediğim günahlar için bile, Tövbe. Unutmayın Ey Kullar: Günahtan kaç şeytana düşman ol, İradene hakim vicdanına esir ol. İnananlarla inanmayanlar arasında, Boşuna yaşanmadı savaşlar. Kaybedenlerden değil kazananlardan ol. Seven sevdiğine, Ruhen ve bedenen ait olmalıdır, Hala Bakirim........ |
Halime Üzülüp Ağlardım
Ah Yaradanım, Siz beni çamurdan yarattınız. İki göz iki kulak ve bir kalp verdiniz. Ne mutlu bana Elhamdülüllah Müslümanım...... Ah Efendimiz. Siz bana sevgi sundunuz. ALLAH'ı KUR-ANI ve İnsanları sevin dediniz. Ne çok gözyaşı bana Salavatı Şerif yolunuzdayım....... İki gözüm iki kulağım ve kalbim taş olsa. Sevgiden sürgün kötülüğe mahküm cehenneme mühürlü, Ve ben insanca yaşamayıp ölseydim, Halime Üzülüp Ağlardım...... |
Hanımefendi
Gel desem benimle sevda yolunda, Gelmezsin. Yürü desem benimle hayat yolunda, Yürümezsin. Dön desem yüreğime sevgi yolunda, Sevmezsin. Gör desem halimi acılar yolunda, Paylaşmazsın. Duy desem sesimi feryat yolunda, Anlamazsın. Ortak ol desem canıma ömür yolunda, Bedenimde yaşamazsın. Gözlerimde yaş oldun yağmura karıştın, Dilimde söz oldun yalana karıştın, Yüzümde açan gül oldun kuruyan yaprağa karıştın, Sen bende bir başkaydın sıradan insanlara karıştın, Bilirim Hanımefendi Kefene Sarıldın... |
Hassaten sözler
Muhitime sizin gibisi gelmedi, Sizi hiç kimseyle mukayese yapamam. Muvakkat insanların destekçisi degilim, Müşrit bir kişiliğiniz var.... Utku kadar kıymetlisiniz, Kellifelli hanımefendiliğiniz çok hoş. Güzide bir tatlılığınız var, Hiç bir zaman habis olamazsınız siz.... Hayatımda bir hah'sınız, Sizden daha hallicesini bulamam ben. Harikulade gerçek sıcaklığınız beni büyülüyor, Romantik hassas sevgi dolusunuz siz.... Hayatın bana süprizi bu, Hayatımda bana sunalan, En büyük armağan sizi tanımak. Alabildiğine sizinle olacağım.... |
Hatamsın
Sen benim için bir anlamdın, Sen bende bir başkaydın. Seni herşeyden ayrı tutardım, Senden hayel kırıklığına uğradım.... Gözlerinden düşen bir yaştım, Şimdi ise ellerimden düşen bir gülsün, Hiç beklemezdim hiç aklıma gelmemişti, Beni bir gün ilcilteceğin.... Kendime kızgınım üzülüyorum çok üzgünüm, Darmadağın oldum Benim Bir Hatamsın. Sana öyle çok kırgın kızgınım'ki, Kendimi güneş gibi hissediyorum.... Dokunduğum yada gördüğüm herşeyi, Yakıp yıkıp kül edesim geliyor. Birgün beni anlarsında ağlarsın, Kırılan kalbimi bir araya getiripte toplayamazsın, Sen Benim Bir Hatamsın.... |
Hatıralar
Sen hiç hesapta yokken geliveren, Sen ummadığım bir anda yanımda bitiveren. Bu yalan hayatın içinden çıkaveren sevdiğim. Seninle yaşananlar hep bende. Benimle her zaman yaşanır. Seninle gezinilen her yerler, Bir daha Hatırlanır. Seninle mazide izler bırakılır. Sadece zaman durmaz yerinde. Biz seninle seven olduğumuz müddetçe, Zamanın hiç bir önemi yok. Vazgeçilmez bu sevdadan, Unutulmaz'ki seninle bu Hatıralar. Herşeyim seni soluyor, Ben sevginin anlamını bilirim. Hatıralarımız peşimizden geliyor, Yarınlarım seni bana soruyor. Seninle geçmiş ve bugün yaşandı, Yarına yenilerini bekliyorum. Seninle yaşlanıp ölmek istiyor, Hatıralarım...... |
Hatıraların
Sen benden bir gün ayrılsan, Elbette sonsuz üzüleceğim. Belkide kendime hiç gelemem, Senden kendime dönemem. Yüreğimin sende kalmasından, Onur Duyarım.... Ne baharlar gelecek, Renk renk çiçekler açacak. Ne güzel yazlar geçecek, Cıvıl cıvıl kuşlar dönecek. Ne sonbaharlar hüzün verecek, Biten her sevda bir kez daha dökülecek. Yalnızlık bir o kadar sert esecek, Her zaman her yerde, Yaşattığın Hatıraların Yaşanacak..... Seni çok derinden sevdim, Bir gün senden önce ölürsem, Son nefesimde son gözyaşım süzülecek, Buğulu gözlerime yüzün raksedecek, Seninle geçen her bir dakikaya biteceğim, Yaşamak için ümit edeceğim. Sen yanımda olmasanda bu o kadar önemli değil. Çünkü bileceksin, Ömrüme Ömür Kattığın Hatıralarınla Öleceğim.... |
Hatırın Var
Nerde dolaşırsın, Kimlerle konuşursun. Sana birşey soruyorum, Nasılsın dostum. Benden uzaklardasın, Nasıl yaşarsın. Ağlar mı? Gözlerin, Yoksa güler mi? Dudakların. Biz seninle eski dostuz, Hatırın Var bende meraklanıyorum. Kendine çok iyi bak, Bana her zaman lazımsın. Sana birşey olmasın, Üzülmesin benim canım. Seni çok severim bunu biliyorsun, Bende Hatırın Var Canım Dostum..... |
Hatırlarım Vazgeçmem
Unuturmuyum? O ilk bakışı. Biter mi? Hiç, O ilk heyecan. Hep aynı olacağım, Değişmem Birtanem...... Vazgeçermiyim? O andan sonra. Sevgim durur mu? Hiç, O ilk duygudan sonra. Ben hep seveceğim seni, Bitmez Birtanem..... |
Hayat Ağaçı
Birbirimizi çok deli seviyoruz, Sevdiğimle ben. Birbirimize çok aşığız, Bensiz o onsuz ben ölemeyiz. Bir yılda dört mevsimi, Beraber yaşıyoruz. Kış Geliyor, Sokaklarda birbirimize sarılıp yürüyoruz. Sevgimizle alev alev yanıp ısınıyoruz. Bahar Geliyor, Hala ilk günki gibi taze taze, Güllerle sevgileşiyoruz. Yaz Geliyor, Deniz kumsal ve biz eğleniyoruz. Sevgimizde tatil yok devam ediyoruz. Sonbahar Geliyor, Yapraklar kuruyor yalan her sevda, Her sonbaharda solup dökülüyor. Ömür bitiyor, Seninle ben yaşlanıyorum. Ömür çok uzun bir yol iken, Biz sonumuza kadar yürüyeceğiz. Hiç bir yıl durmadık büyüyeceğiz. En büyük Hayat Ağaçı sevdalarıyız. Birbirimize sımsıkı sarılıp gidiyoruz. Gözyaşlarımız son kez daha akdığında, Aslında biz beraber, Ölüme Gülümsüyoruz......... |
Hayat Arkadaşım
Sahipli duygularımda düşünüyorum seni. Sevgine ve hayellerimize yoğunlaşıyorum. Durdurak bilmeden, Herşeyimle seni istiyorum. Sımsıkı sarılıyorum boynuna. Sevgim çıldırıyor her defasında, Özlemine. Sen merak etme ayrılık, Düşmansın sevgime biliyorum. Sevileni sana bırakmam. Sevdiğim, Senden biran ayrı kalsam, Resmin ellerimde. Öpücükler konduruyorum dudaklarına. Anılarda geziniyorum, Bağrıma basıyorum seni. Sevdana duyduğum hayranlıksa sınırsız. Seninle öyle, Hayat dolu mutluyum'ki, Bunu hangi kelime anlatabilir'ki. Sende beni çok sevdikçe, Bu yüreğim sana ağlıyor. Aşık olmak gözde değil, Sözde değil'ki. Bedende hiç değil. Beni anlayabildiğinde, Seni özgürce sevebiliyorum. Ve beni her yaşadığında, Olabildiğince senin oluyorum. Farkını hisset güçlü ol karşımda. Seni sevilesi herşeyden, Bir başka seviyorum, Yüreğim ve aklım senden geçmez. Hayatımın her evresini sen oluşturduğun için. Seni hiç kaybetmek istemiyorum, Bu gözyaşlarım senindir. Ömrüm boyunca, Benim Değerimsin Hayat Arkadaşım........ |
Hayat Hanım
Sana olan güzel sevgimde Uzun bir yol var hayalimde. Yol boyunca yolun kenarında, Ağaçlar uzunca. Biz ikimiz seninle, Önce bir elimizi birleştiriyoruz. Sonrasında parmaklarımız parmaklarımızla, Ellerimizi sımsıkı tutuyoruz. Yol boyunca birlikte yürüyoruz ama, Yol bitmiyor. O uzun ağaçlardan yapraklar düşüyor, Dans ediyor havada rüzgarla. Hafiften yağmur çiğseliyor üstümüze. Biz Sonbahar'dayız...... Yol hala devam ediyor, Biz yürüyoruz. Yine ellerimiz ellerimizde. Sadece mevsim değişti. Bu sefer havada, Rüzgarla dans eden yapraklar yerine, Fırtınayla düşen kar taneleri var. Bazen kar taneleri oynaya oynaya, Bazende yıldız kayar gibi, Geliyor düşüyor üstümüze. Biz Kışta'yız...... Yolu neşe içinde devam ediyoruz yürümeye. Ellerimiz daha'da sıkı, El eleyiz seninle. Sonbaharda yere düşen yapraklar, Kışın diken gibi gözüken dallarda, Bu defa tekrardan yeşeriyor tomurcuklar çiçekler. O yürüdüğümüz yolda kuş sesleri duyuyoruz, Cıvıl cıvıl. Üstümüzde dolaşıyorlar rengarenk kelebekler. Ve güneş bize gülümsüyor, Uzun bir aradan sonra. Biz İlkbahar'dayız...... Biz seninle devam ediyoruz yürümeye. Bıkmadan inatla kararlı yürümekteyiz. Hala el ele tutuşuyoruz daha güçlüyüz. İlkbahar'da bize gülümseyen güneş, Bizi yakıyor. Sanki çöldeymişiz gibi, Kavırıyor ateşi aldırmıyoruz. Gündüzün yakıveren güneşin yerine, Gecemizde cırcır böceğinin sesini, Ateş böceğinin ışığını görüyoruz. Biz Yaz'dayız....... Yol bitmiyor, Yürümekten usanmadık vazgeçmedik. Yarım bırakamazdık. Yolun mutlaka bitecek ümidiyle, Dört mevsimi yıllarca yaşadık seninle. Ellerimiz ellerimizle tanışalı, Çok uzun zaman olmuştu. Çok samimiydi, Ellerimizin parmaklarımızın içindeki, Hareketleri. Ellerimiz ellerimizden ayrılamazdı. Ayrılmadı. Ve biz seninle, Daha her yıl daha kaç mevsimi, Daha yaşayacağız birlikte, Ellerimiz ellerimizde. O yürüyüpte bitmeyen yol, İkimizin ömrüydü. Sen ve Ben. Her zaman birlikte el ele, Sevgiyle hayatımız boyunca, Her engeli aşarak, Yaşayıp nefes alıp vermeye devam, Edeceğiz. Dört mevsim gibi, Tüm güzelliklerin güzelliğini, Birlikte paylaşıp çok mutlu, Kalacağız. Seninle birlikte yaşlanacağız. İkimizde birbirimizin yanında, Sonsuza dek olacağız. Ben Hayat Adamı, Sen Hayat Hanım....... |
Hayat Kadını
Sevda dolu yolların, Sevgi gülü idin sen. Yağmurlu günlerin, Akan gözyaşıydın sen. Her sabah umutla doğan gün ışığı, Her akşam hüzünle batan gün batımı idin sen. Hayellerine ne oldu. İçinde bu kadar, Hayat Kadınlığımı vardı? Ben kendine dikkat demeyi, Boşuna mı? Dedim. Hani nerde sevilen. Kaldırımlar senden utanır, Ucuz kahkahaların, Sokaklarda yankılanır. Kara ******* senindir, Sabahlara kadar........ |
Hayat Okullu
Anlamsız değildir var olmak, Herşeyin bir sebebidir nefes almak. Düşünen insanlar içindir yaşamak, Sevgi en gereklidir ömür bitene kadar. Zaman acımasız tükenirken geri gelmeyen, Kolay kaybetmeyi sevmeyen, Zor İnsanlardanım...... İnsan bir beden bir ruhtan olmadır, Herşeyin bir doğrusu olması gerekendir. Akıl sahibi olan sevinendir, Sevgi olmalı beden kül olana kadar. Dünya duracak zamanda kalmayacak, Doğru yaşamayı seven, Güzel İnsanlardanım...... Her insan gibi kendimden sorumluyum, Hayatı yaşarken benim hayatım, Asil bir yaşam. Özel olacağıma önemli olmalıyım, Şerefle bitirilmesi gereken, En ağır vazifem, Hayattır...... |
Hayat Yolunda İSTANBUL
Bugün gözlerimde güller açıyor, O samimi gülüşlerimde, Güneşte sımsıcak gülümsüyor bana, İstanbul boğazının mavilikleri hakim üzerimde, Bugün senin için çok mutluyum, Senin yanında kalmak, Seninle olmak büyük bir anlam, Bir istek var bende yüreğimde dolanan, Sarmaşık gibi seni sımsıkı sevgiyle sarmak, Güven doluyum sana karşı, Karşında suskun olmak zorunda olsamda, Dillerim ve sözlerim, Mantığımla beraber kelimeler üretemeyip, Seni en güzel ve özel sözlerle anlatamasalarda, Gözlerim üzerinde tüm samimiyetimle, Seni seyrediyorum İSTANBUL. Ben susuyorsam önünde çaresiz sevgi bağlılığımdan, Sana karşı herşeyim öylesine uçsuz buçaksız'ki, Mutlaka güzelliğinle yaşarken yaşanmalısın, Hayat Yolunda İSTANBUL... |
Hayata Dair (2)
Ah Be Hayat, Ne yaşattığın belli nede öldürdüğün. Ne güldürdüğün belli nede ağlattığın. Ne teselli verdin umutsuzluğa. Ne karanlıksın nede aydınlık. Ey Hayat Sen Nesin? Bazen bir denizsin çoşkun, Bazı zaman bakmışım duruldun. Bazen sularında insanları boğdun, Bazen bir dağsın kocaman. Bazı zaman umutsun yukarlara tırmanan. Ve bazen insanları yere düşürdün. Bazen gökyüzüsün masum. Bazı zaman hayeller kurdurdun. Ve Bazen Yıldızsın İnsanlara Çok Uzaksın....... Ey Hayat, Haykıra haykıra sana sesleniyorum. Duyuyormusun beni. Seni tanıyamadım çok zamandır. Ama hiç karamsar değilim. Ne olursan ol, Seni doğru yaşamaya çok mecburum Hayat. Çünkü Biliyorum'ki Ebedi Değilsin....... |
Hayata Dair....
Bir siyah kasketim var kafamda, Eski bir siyah palto üzerimde, Bir siyah daha, Topukları kopuk ayakkabılarım. Yürüyorum bu şehrin dar sokaklarında. Umut kırıntılarım var her yerde, En çokda fırınların önündeki kaldırım taşlarında. Yalın herşeyim şu yaşamda. Her insan gibi sadece kendim özelim. Yoksul yaşamak ayıp değil'ki, Çok zenğindir bizim, Benliğimizde taşıdığımız maneviyatımız. Hayata Dair çok şeyler buldum, Çok şeyler verdiğimi düşünüyorum. İnsanlık elden ele dolaşan bir bayrak olmalı. İnsanlık ölsede ruhu kalır, Hayatın anlaşılır yanı var. Bu hayat'ta denenmek, İyi amellerle hazırlık. Hayatın amaçı değil mi? Bu, Hayat yolunda birgün, Fakirde olsa göç edip gitmek. Bedenim yoksulluktan çürüsede, Ruhum cennetlik..... |
Hayata Umud
Gözlerimin duyguları kırılıyor, Umuda karşı aglıyorum. Düşüncelerimnin duyguları yıkılıyor, Umuda karşı üzülüyorum. Tüm benligimin duyguları dügümleniyor, Umuda karşı hüzünleniyorum. Yok'ki günahım. Daha yaşım genç çözümlenemiyorum, Gençligim gidiyor karanlıga hakim gözlerim. Daha anılarım azıcık doyumsayamıyorum. Günler geçip gidiyor dagılıyor düşüncelerim. Hayel ettigim hiç bir şey olmuyor, Herşey yaşanmadan bitiyor, Olmasını istedigim hayat bu degil degişiyor, Tüm benligim itiraz etsede, Yaşanacak birşey yok. Ne kadar çaresiz olsamda, Çareliligim var. Yinede dört elle umuda sarılmak. Yapabilecegim tek şey sadece; Hayatın beni kucaklamasını beklemek, Hayata Umutlanıyorum..... |
Hayatın Gerçeği Babam
Benim küçükkende toz pembe hayellerim vardı, Hayat sonsuz değil. Her bir rüya yalan, Hayatın gerçeği Babam. Babam çoşkun denizdir, Kıyametler koparır yalanlara. Babam bir rüzgardır, Fırtınalar estirir sahte yüzlere. Bir duygudur yağmur gözlerinden akar. Bir duadır dilimde söylediğim. Babam bir kayalık dağdır, Bir depremle yıkılmaz. Ayaktadır Babam yılmaz. Sadece: Savaştığı yıllara yorgun.... |
Hayel Bey
Utanıyorum, Bu zulüm dünyadan. Unutmak istiyorum, Yaşadığım ve gördüğüm kötülükleri. Ölmek istiyorum, Ama çok günah canımada kıyamam'ki. Aman Allahım, Bu ne biçim dünya. Kurduğum o güzelim hayellerde, Kötülük yoktu. Bir cennet gibiydi bu dünya. Yaşayan en büyük değerdi sevgi....... Dünya güzel olamıyorsa, Bende ölemiyorsam, Yaşarken yok oluyorum. Artık kurduğum hayellerde, Bu dünya yok. Kötü olan bu dünya kötülüğü ile gerçekse, Bende doğru dünyamla, Hayel Bey olmayı tercih ediyorum....... |
Hayır İstemiyorum
Hayat seni çok seviyorum. Yaşamak o kadar güzel'ki gönlüm, Boşa geçsin ömrüm İstemiyorum. Daha daha çok Sevin beni. Hatırlayacak özleyecek dostlarım olsun. Bir gün öldüğümde, Hatıralarım şiirler ağlasın. Hiç tanımadığım çoçuklar gelsin, Mezarıma. En güzel çiçekler solsun, Kara toprağımda. Bir gün öldüğümde bir başıma, Yalnız Kalmak İstemiyorum........ |
Hayırsız
Sen kalbimde kırık bir çam parçasısın. Derinden bir çizik attın parçaladın beni. Hiç bir şey artık durduramaz kanımı. Asla kapanmaz yaram kanaya kanaya. içimde olmanı istedim doya doya. Herşeyim tertemiz, İyi niyetli kalbimde açtı sana kapılarını. Girdin sonsuz sevgi dolu cennetime. Sevildin sayıldın. Üzüldüm ağladım. Düşünüldün gün ve *******ce. Yinede sen anlayamadın beni. Şimdi ben yalnızlığımla kaldım. Ama, Sanmaki ardından ben üzülüyorum. Ama, Sanmaki ardından ben ağlıyorum. Ama, Sanmaki,ben ölüyorum. Ben senin mutsuzluğunu gördükçe yaşıyorum. Ama sen, Benim mutluluğumu duydukça öleceksin; Hayırsız. |
Hayvan Adam
Hayır, Hayır, Binlerce kez hayır. Sen Allahın yarattığı, İnsanlardan olamazsın. Dokunma bana, Dokunma bana, Bir kere bile dokunma. Sen kadınların çok sevdiği, O erkeklerden değilsin. Hamile kadınlar tecavüzlerinle, Tüm insanlığın nefretisin. Çoçuklar yaşlarında, Senin aklın başındamı. Dünyanın böyle kanunu, Senin herşeye hakkın mı? var. Lanetler, Kurşun kurşun üstüne. Herkeze yaptıkların, Bir gün sanada gelir. İnsanların hayvanları, Neden çok sevdiklerini anlıyorum. Çünkü artık bende, Hayvan Adam' ları tanıdıkça, Gerçek hayvanları daha çok seviyorum. İnsanoğlu ya? İnsandır, Ya? İnsandır....... |
Hazan
Bu kaçıncı gönlüm bu kaçıncı Talan, Herşeye yeniden başla sil baştan, Her gelen girdi her giden gitti, Sevdaları Bitti Kendimi Tuhaf Hissettim..... Bu kaçıncı sevgim bu kaçıncı Yalan, Her sevgiliye doğru duygu içimde olan, Her gelen sevildi her giden vefasız, Sevgileri Bitti Kendimi Hüzünlü Hissettim..... Bu kaçıncı ömrüm bu kaçıncı Ziyan, Döküldü gözyaşlarım ağladım heran, Her sonbaharda hep yapraklar kurudu, Gençliğim Bitti Kendimi Yalnız Hissettim.... |
Her Güzellik Sensin
Mis kokan karanfil, Gül müsün? İnsanların içini ısıtan, Sımsıcak güneş misin? Sen nasıl insansın öyle, Alev alev, Yakan büyüleyen, Romantik komedi. Sen eşsizsin, Dünyalara bedelsin. Sen semalarda açan, Rengarenk gökkuşağı, Sen müthişsin. Yağan yağmur damlası, Aldığım nefessin. Sen herşeye değersin, Her Güzellik Sensin..... |
Herkez Şair Olamaz
Ne merhaba ne sorulur hatır, İnsan insan degilse olur katır, Katıra sormuşlar seni en çok hangi insancık döver, İnsana benzeyen eşşekler demiş... Ne şairsin şiir tadında, Ne bilgin var cahilik yolunda, Boşa geçmiş zamanların hey yıllar konuşun, Ne samansın ne alev kocaman bir hiçsin... |
Herşeyim İnatçı
Kayboldum bundan uzun zaman önce Bir sevgilinin çöl fırtınası yüreginde. Kurudum bundan uzun zaman önce Bir sevgilinin çöl sıcakları teninde. Şimdi herşeyim inatçı.... Arandı aşkım silindi Kaçtıgı yerde. Agladı aşkım dindi Gelmedigi yerde. Şimdi herşeyim inatçı.... Hey sevgilim Kalbim kaybetmez seni seviyorum. Ah sevgilim Gözlerim kurumaz sana aglıyorum. Şimdi herşeyim inatçı.... O kaybedilmek eskidendi, Kaybetmeyecegim seni benimsin, Benimsin... |
Herşeyin
Bir gözsün bende, Bana gelebilecek kötülükleri önceden görebilen. Bir duygusun bende, Beni herkezden çok sevebilen. Bir cansın, Seni yaşatıp kendim ölme pahasına, Ben kara toprak olurum uğruna. Sen herşeyin en anlamlısı, Ve en güzelisin bende..... |
Hüzne Gidiyorum
Gülmeyi seviyorum, Aşk güldürmez beni, Aşkın adı gözyaşı ve ayrılık, Gözlerimden düşüyor sevda yağmurum, Hüzne Gidiyorum..... Umud etmeyi seviyorum, Umud yaşatır beni, Umud bakışlarımda ve gün ışığında, Saksımda büyüyor sevgi çiçeklerim, Hüzne Gidiyorum... Yaşamayı seviyorum, Aşksa öldürür beni, Sevgim yüreğim ve duygularımda, Sözünde duruyor sevda yeminlerim, Hüzne Gidiyorum.... |
Islak Islak
Romantik bir sevda düşlüyorum seninle, Duygu dolu olmalıyım seninle, Bir melodi bir sevgi selinde sevmeliyim seninle. Hüzünlerde aşık oluyorum sana. Bir bağlılık görüyorum gözlerimde, Senden başkası yok baktığım yerde. Bir sıcaklık yaşıyorum duygularımda. Yandım sana sevgiye davet ateşlerde. Bir çoşku bir masumluk var içimde. Bu seslenişlerim sana haykırışlarım. Damla damla doluyorsun gözlerimde. Dolu dolu taşıyorsun yüreğimden. Taşa taşa büyüyorsun içimde. Büyüğe büyüğe yağmur oluyorsun gökyüzünde. Ve her yağmurlu günde düşüyorsun yüzüme, Tutamıyorum. Seni çok sevmek istiyorum. Bir yağmur damlası kadar masumum. Ağlıyor gözlerim seni anlamlı sevişime. Senden çok hoşlanıyorum sana sıcağım. Gözyaşlarım üşütüyor beni silen yok, Sensiz Yalnız Kalıyorum Islak Islak..... |
Işık Tutuyorum
Karanlık dünya nereye gidiyorsun. Kimlerle yol alıyorsun. Dur bakalım ne yapıyorsun. Artık anlamalısın. Oğlun çok büyük bir orduya katıldı Anne. Meleklerle beraber şeytanlarla savaşıyoruz. Şeytan azapta yakındır Anne, Karanlık tek bir yer kalmaz. Merak etme her yer nurla aydınlanacak. Sen üzülme Anne. Dünyada zalimlerin zulmü varsa, Müslümanların Allahı var. Şeytanlara üstümü siper ettim, Hepiniz gelin üstüme korkmuyorum. Gözyaşlarım Allah Allah diye diye, Melekler nur' ları ile, Bense sevgi dolu kalbimle, Dünyaya Işık Tutuyorum....... |
İdda Ediyorum Var Mısın?
Sana gültanem herkez, Çok güzeldir der. Ama bende, İdda Ediyorum, Sen Herşeyden Daha Güzelsin........ Sana nurtanem herkez, Seni seviyorum der. Ama bende, İdda Ediyorum, Seni Benim Kadar Kimse Sevemez....... Sana birtanem herkez, Sevdiğim der, Ama bende, İdda Ediyorum, Sen Benim Hayatımsın........... Ve ben bir şeyi itiraf etmek istiyorum. Koca bir ömür yetmez seni sevmeye. Onun için sevdam, Sadece seni her saniye seviyor, Ve sadece seni düşünüyorum.......... Sana sarıla sarıla her yılımızı yaşayacağım. Beni nasıl sevdiysen hep öyle kalacağım. Sana olan sevgimle yaşlanacağım. Seninle son gözyaşlarımla öleceğim. İdda Ediyorum Var Mısın? |
İki-Yüzlü
Camdan bir kalbin var. Asla parçalansın istemiyorsun. Başına gelmeden birşeyi öğrenemezsin. Bir şans vermeden gerçekleri göremezsin. Haksız yere kimselere söylenemezsin. Kalbin kırılmasın diye, Sevgiye özlem duygularını gizliyorsun. Gözlerin ağlamasın diye, Sevda yalan pankartları açıyorsun. Gül gibi açan bir güzelsin diye, Her gün sevgisiz yaşıyorsun. Bir gün çok acı kuruyup gideceksin. Kimselere güvenmiyorsun. Görmüyor duymuyorsun. Ama biliyorsun, Herşeyin bir İki-Yüzü vardır. Gerçek-yalan, Seven-sevmeyen, İyi ve kötüler gibi. Her zaman kendine güvenen, Nasıl sevmesi gerektiğini bilen, Hayat dolu insanları tercih etmelisin. Herşeyin bir iki-yüzü vardır. Güzel olanları sevmelisin. İyiler mutlaka kazanır. Unutmamalısın...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.