![]() |
O Günleri Ben Yaşadım
Gönlümde doluyken sevda Sürgünleri ben yaşadım Başımda her türlü bela İhaneti ben yaşadım Ellerim kanda revanda Göksüm siperdi meydanda Haykırdım yedi cihanda Yiğitliyi ben yaşadım Kurduk nice barikatlar Kan gölü idi sokaklar İhanet etti korkaklar İşkenceyi ben yaşadım Nice tuzaklar kurdular Darbeler yaptı ordular Bizi zincire vurdular Mahpuslarda ben yaşadım Aylar geçti sorgularda Ten çürüdü sargılarda Urganlarda sehpalarda İdamları ben yaşadım Ben yaşadım ben yaşadım Zindanlarda ben yaşadım Ben yaşadım ben yaşadım O günleri ben yaşadım 1993 Esaret bağında gül olacağıma Özgürlük dağında diken olurum Cebbar Korkmaz |
Onlar Silemedi Seni Gönlümden
Duygularım yorgun düştü zamana Yıllar silemedi seni gönlümden Hasretin bağrımda döndü tufana Seller silemedi seni gönlümden Bilemezsin sensiz ben neler çektim Tohum yapıp seni kalbime ektim Gittiğin yollara yıllarca baktım Yollar silemedi seni gönlümden Saçlarımda aklar gönlümde hüzün Hala yüreğimde resmetmiş yüzün Kalbimde çıradır koyduğun közün Korlar silemedi seni gönlümden Zevalime bakıp gülüp geçtiler Acı söz söyleyip yaram deştiler Benim için onlar birer taştılar Kullar silemedi seni gönlümden Gördüğüm kullardan seni sorardım Ölmeden görmekti bir kez muradım Binlerce güzelde seni aradım Onlar silemedi seni gönlümden Cebbar Korkmaz |
Onun Yüzünden
Gezdiğim sokaklar güldü halime Allah seni inandırsın onun yüzünden Bir sevda ararken düştüm zulüm e Allah seni inandırsın onun yüzünden Başıma gelmedik zulüm kalmadı El atıp tutacak dalım kalmadı Aşığım demeye dilim varmadı Allah seni inandırsın onun yüzünden Saklandım bir nefes duman ardına Şişelerde dost aradım derdime Yabancı olmuşum kendi kendime Allah seni inandırsın onun yüzünden Bu sevdayla kaybolurum yiterim Çayır çimen olsam yanar tüterim İçmemişim sarhoşlardan beterim Allah seni inandırsın onun yüzünden Cebbar Korkmaz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.