![]() |
Her şey bitti...
Ben demedim mi kaybediyorsun, Gönlümü,sevgimi,aşkımı bilemedin, Kaybettin ısrar etme dönmem sana, Unutuldun,unuttum artık arama beni, Büyük fırtınalı geçen aşkımız durdu, Sen bilmedin,aşkımızın büyüklüğünü, Dalgalar sahile vurmuyor bak artık, Çok sabırlar ettim sen etmedin, Öldüm dirildim,avutma beni artık. Gönül bahçeme senin ismini yazmıştım, Şiirlerimle seni hep hecelemiştim, Hayat bu işte ayrılığımıza sen üzül artık. Ellerim üşüyor,sanki dışarsı buz gibi, Senin yokluluğuna alışmak çok zor ama, Sen istemedin mi, Yalanlarına artık katlanamam. Hayatım da yeni baharlar, Yeni umutlar yok, Yeni aşklar,sevgililer bana haram olsun, Sevmiyorum,sevemiyorum seni, Unutmak istiyorum. Dışarıda yağmur o kadar güzel yağıyor, Tüm ıslaklıklar aşkımızı silip süpürüyor, Kar lapa lapa yağıyor, Örtüyor bizim aşkımızı, Sevmiyorum seni artık, Her yer karla kaplı. Ben unuttum seni,sende unut beni. |
Hırsız var..
Duyduk duymadık demeyin, Saf duygularımı kalbimi çalan, Aramızda dolaşan hırsız var. Olmaz dedim sinsice sokuldun, İçten kemirdin birşey bırakmadın, Hiç birşey görmez oldum, İşte insanlar burada hırsız var. Benden ne istedin be zalim, Neyim var neyim yok çaldın, Soydun sovana çevirdin, Saçlarıma bak aklar düştü, Tam yokluluğuna alışmışken, Bir görünüyor bir arıyorsun, Sanki bilerek dalganı geçiyorsun, Hakim bey kalbimi çalan, Aramızda dolaşan hırsız var. |
Hor görme garibi..
İlk bahar geldiğinde, Kuzular doğarlar, Anneleri otlamaya gider, Özlemle annelerini beklerler, Akşama kadar meleşirler, Anneleri geldiğinde, Ta uzaklardan, Koşuşmaya başlarlar. Annelerinin sesini duyan, Kuzucuklar daha içli melerler, Sevgi ve hasretle, Annelerini bir bir ararlar, Koklaşırlar hangisi benim annem, İnsanın içini burkan, Yüreğini yakan melemeler, Annesini bulduklarında, Her biri nazlanır,sürtünürler, Annelerini bulan yavrucuklar, Koyulur annesini emmeye, Memeleri şapur şapur emerler, Ya annesi olmıyan kuzucuklar, Yalnız kalır dekmelenirler. Karnı doyan kuzucuklar, Başlar hoplamaya,zıplamaya, Ya karnı doymayanlar, Benim annem nerde diye, Acı acı melerler, Ama anne memesi emmiyenler, Biberonla karınlarını doyururlar, Anne baba sevgisi olmayanlara, Ne olur dostlar,insanlar, Bir tekme de biz vurmayalım, Bu günün yarınları da var.. |
İğne deliği...
Bir ışık girdi, Zifiri karanlık hayatıma, Kendine has,saf dünyasına, Öyle bir girdi ki, Tüm dünyası aydınlandı, Ufku açıldı,garibim, Rengarenk,sanki cennet, Cennet için de o, Şelalenin berraklığında, Geceyi aydınlatan ay gibi, Göz kırpan binlerce yıldız, Gündüzü aydınlatan güneş, Yağan yağmur,kar güzelliği, Yedirenk veren gök kuşağı, Denize vuran yakamoz, Bulut yumuşaklığında pamuk, Masmavi deniz gözlerin, Gül kırmızısı dudaklarınla, Dünyamı,hayatımı değiştiren, Işığımsın,girdin iğne deliğinden... |
İkimiz kalırız..
Sakın arkamdan ağlama, Yıldızlara bak gülümse, O bir yıldıza göz kırp, O anlar kayar gider, Anlarım ki birtanem, Benim için ağlıyor. Sen hiç ağlama, Görmiyeyim o gözyaşlarını, Akar akar göl olur, Olur cehennem ateşi, Sen hiç ağlama gülüm, Dayanamam o göz yaşlarına, O her bir inci tanesi, Göz yaşların ikimiz için, Olmasın ayrılık damlası, Sakın sakın ağlama, Gül gül kara gözlüm, Her şey olup biter gider, Su durulur,güneş açar, Sen ve ben ikimiz kalırız… |
İkinci bir bahar…
Benden ne köy ne kasaba olur, Yaşım kemale,olgunluğa gelmiş, Saçım,sakalım beyazlamış, Nerde o gençlik o hareketlilik, Emekli olmuş,koskoca bir çınar, Bir,iki,üç,elli roman hayatım, Her şey kader,kısmet ve şans, Bende öyle bir hayat yaşadım, Kalbim boş gönlüm boş, Yaşamaksa ikinci bir baharı, Gerçek sevgiyi,güzel bir aşkı, Ellerimi sımsıcacık tutacak, Kalbimi doldurabilecek bir aşk, Aşk beni ben aşkı bulabilecek miyim.. |
İlk aşk...
Siz hiç aşık oldunuz mu? Aşkı bana tarif edermisiniz, Ben yaşadığım,beklediğim, İlk aşkımı arıyorum. Aşkınızla sarmaş dolaş gezdiniz mi, Birbirinize şarkılar söylediniz mi, Onun gözlerinde aşkı gördünüz mü, Onun çarpan kalbini dinlediniz mi, Ona ben seni çok seviyorum, Ben sana deliler gibi aşığım, Dediniz mi? Körebe,ip atlamaca, Seksek atlamaca oynadınız mı, Siz onun dizlerinde uyudunuz mu, Onun kokusuyla cennette dolaştınız mı, Siz ona,ben sana aşığım dediniz mi, Hiç seni çok seviyorum diye bağırdınız mı, Onunla hiç siz gülüştünüz mü, Ağlamalarında göz yaşlarını sildiniz mi, Acılarına ortak oldunuz mu, Siz onunla ağlarken,güldünüz mü, Siz hiç aşık oldunuz mu? .... |
İlk aşkım o yasemin...
Bırakın beni yalnız kalayım, Tüm kalbimle sevdiğimle olayım, Bakmayın bu garip halime, Ben bir sevda ateşine yanmışım, O yanımda olmasa da o benim, Biliyorum beklemek çare değil, Ama bilmezsiniz ona olan aşkımı, İçim içimi kavursada bakmayınız, Gömmedim ben onu mezara. Onu nasıl sevdiğimi bir bilseniz, Gönlüm içim kalbim yanıyor, Bakmayınız size öyle baktığıma, Sizi görmüyor,gözlerim seraptayım, Öyle yalnız gezdiğimede bakmayınız, Yaseminimle kolkola bak dolaşıyorum, Gülmeyiniz bu halime çok mutluyum, Olmasa da yanımda kalbim hep onunla, Gece rüyalarımda,elleri ellerimde, Bakınız yıldızlara orda görüyorum onu, Kulaklarım çınlıyor bakın anıyor beni, Görmüyorsunuz değilmi bakın şiirlerime, O bir sevda o benim büyük aşkım, Ölmedi o yaseminim hep benimle... |
İstemiyor,istiyorum..
Ben mi acayibim bilemiyorum, Herhalde duygularım böyle, Ben öyle birini sevmek, Ona sırılsıklam aşık olmak, Al işte ömür boyu kadınım, Diyebileceğim bayanı arıyorum. Hiç öyle biri de çıkmadı, Çıktı da ben mi göremedim, Çok cin fikirli, Gözleri oraya buraya dönen, Ne bileyim herşeyi ben bilirim, Veya,çok şık öyle görünen, Aşkım dese de inanmıyorum. Ben şunu mu arıyorum, Gayet masumane bir yüz, Gözleri sanki ağlamış, Buğulu içten bakan gözler, Ben hissetmeliyim neler çekmiş, Oda aradığını bulamamış, Dünyaya ağlıyormuşcasına bakan, Ona baktığımda ağlıyabileceğim, Çok mutlu ve mesut, Olabileceğim o kadını, İstiyorum.. |
İstemiyorum...
Saygısızlığın sevgisizliğime dönüşüyor, Bir gün gerçeği kendime itiraf edeceğim. Bu gün şiir yazmak istemiyorum, İstemiyorum hayatla yüzleşmeyi, Ne dışarda kedinin inlemesi, Ne sessiz,ıpıssız oda, Ne de gecenin karanlığı, Beni ilgilendiriyor. İstemiyorum, İstemiyorum canım, Ellerim, Düşüncelerim, Kalemim, Şiir yazmak istemiyor... |
İsyanım benim...
Ne derler kader ve alın yazısı, Nedense sevenler birbirlerine, İsteseler istemeselerde kavuşamazlar, Ben onu o beni büyük aşkla seviyorsa, Aradaki neden nedir,niçin ayrılıklar var. Kavuşamamak,mutlu insanlar gibi, Bende sevdiceğimle aşkımla olamıyorum, Onun sıcaklığını,sıcaklığımızı duyamıyoruz, Ne biçim anlımıza yazılan kader bu, Ben onu aşkımı dağlar kadar çok, Denizler,gökyüzü ve sonsuz sevgimle, Biliyorum sevdiceğimde beni seviyor. Olmuyor bir türlü ne hikmetse olmuyor, Elele,sarmaş dolaş,yanağına bir öpücük, Yüzüne,yüzüme seni çok seviyorum, Sen benim aşkım sonsuzluğumsun, Evimin prensesi,gülü,cennetimsin, Diyemiyorum ve diyemiyorsa sevgilim, Dedik ya baştan,kader ve alın yazısı... |
İsyanım...
Benim insanca,özgürce yaşamaya, Sevmeye,sevilmeye,bir gülücüğe, Öpmeye,öpülmeye,aranmaya, Hiç hakkım yokmu,isyanım buna. Güzel beraberliğe ve aşka, Yalana,dolana,kandırılmaya, Mecburmuyum sorarım sizlere, Bu yaşamaya,hayata isyanım var. Seni çok seviyorum demeye, Bir buket kırmızı gül vermeye, Beraber gezip dolaşmaya, Yaşamaya,yaşıyamamaya isyanım var. Birbirimizin arkasından konuşulmasına, Kötü gözlerin nankör bakışlarına, Sahte tuzaklara,yalan aşklara, Ne gerek var isyanım hep bunlara. |
İyi uyu...
Mum ışığında romantik, Güzel bir akşam yemeği, Kucağımda yatağıma götürüp, İyi *******,iyi uykular, Son kez rica ettim, Öyle iyi rahat uyu ki, Tenin,kokun yapışsın, Okadar rüya gör ki, Yatağımda ebedi kalsın, Nasıl olsa gidiyorsun, Ben yatağımda uyurken, Mis gibi kokunu, Belki benimde göreceğim, Renkli rüyalarını görürüm, İyi uykular,iyi uyu aşkım.. |
İyisin ki...
Anlamaların,hoşgörülüğün, Dinlemelerinle,fikirlerinle, Öğüt veren kelimelerinle, Billur gibi sesinle, Ahhh o gülüşünle, Birde ani kızmalarınla, Sen daha da güzelsin. Hep alçak gönüllülüğünle, İnsanları sevginle, Yaklaşımlarınla ilginle, Dostluluğunla,arkadaşlılığınla, Sen o kadar iyisinki. |
Kabul edermisin..
Panjurlar kapatılmış, Pencereler iyice çekilmiş, Kasvetli gökten azıcık, Işık sızmıyor içeriye. Masanın üzerinde lambalar, Avizede yanan mumlar, Kristal şamdanlar, Odayı aydınlatıyor. Üzerine çiçekler iliştirilmiş, Beyaz satenden elbisenle, Sırmalı geniş yeleğinle, Vişne çürüğü renkli pantolunla, Nasıl şirin öyle güzelsin. Göğsünün arasında kırmızı gül, Başbaşa akşam yemeği, Hafiften çalan müzik, Dünyanın en güzel sen kadını, Odayı saran mis gibi kokun, Malikanede sen ve ben. Bize hizmet edecekler, Özenle hazırlanmış yemekler, Neden mi hepsi bunlar, Evlenme teklifi edeceğimde ondan.. |
Kaçamak mı aşk mı..
Harika bir hafta sonu, Cumartesi ve pazar, Ama bitti bugün pazartesi, Neden zaman durmuyor ki, Durdurulamıyor, Bitmek zorundamıydı, Yeni bir gün istemiyorum, Hep hafta sonları olsa, O ve sadece ben ikimiz, Başbaşa cennetteymiş gibi, İlk defa beni öptü, Ve ilk defa sarıldı, Gözlerinin içinde kayboldum, Herşey ama herşey çok güzeldi, Ve bitti o gitti, O ilk heyecan kayboldu, Kalbim tik tak tik atıyor, Birdaki hafta sonuna kadar, Gelirmi bilmiyorum ki.. |
Kadın isterse...
Seni ister vezir, İster rezil eder, Kafasına yeterki koysun, Benim bugün doğum günüm, Ayrılığımızın tam tamına, Koca dokuz yılı olmuş, Hala beni af etmedi, Ne kadar isterdim, Eskisi gibi hediyelerini, Kendi elleriyle yaptığı, Yaş ve kuru pastalarını, Bana sarılıp öpmesini, Odanın lambalarını kapatıp, Mum ışığında o ve ben, Sımsıkıca dans etmeyi, Kokusunu içime çekip, Ciğerlerimin çoştuğunu hissetmeyi, Hayatım,sevgili kocacığım, Doğum günün kutlu olsun, Demesini çok çok isterdim. Şimdi kadehimi,cigaramla, Ben yalnız duman arasındayım. Kendim ettim kendim buldum, Serap ta görsem, Rüyalarımı da süslese, Sadece hayal,o yok yanımda. Siz siz olun aptal kocalar, Avucunuzdaki mis kokulu gülü, Soldurmayın hep koklayın, Okşayın güzel sözlerle şımartın, Çünki onlar ona layıklar. İşten eve yorgun geldiğinde, En güzel şıklığıyle karşılanmıyormusun, Hoş geldin aşkım,kocacığım demiyor mu, Yemeğin sımsıcacık değil mi, Yorgunluk kahven,çayını içmiyormusun, Başbaşa içiyorsun değil mi. Sen istediğinde, Beraber olmuyormusun, Onun koynunda uyumak, Sıcaklığını hep hissetmek, Biz erkeklere mutluluk vermiyor mu, Ne acılarla doğurup, Sana çocuklar vermiyor mu, Sen mi onların bakımını yapıyorsun, Sen mi emziriyorsun, *******i uykusuz kalıyorsun, Yalan mı dostum, Hep o kadının yapıyor, Ama velakin biz erkeğiz, Biz istediğimizi yaparız, Aldatır başka güller koklarız, Koklarızda sonumuz ayrılık olur. Derbeder acıların adamı oluruz, Ne deseler ne yapsalar hakkıdır, Biz erkeklere onların yaptıkları, Kafanı taşlara vursan, Hergün ayyaş dolaşsan, Ağlasan kime ne çare, Giden gitmiş,çöplük sana kalmış, Sür eşşeğini çöle, Çölde sıcak oda orda yürümez, En iyisi sen öl be hemşerim, O aldatmadi ki,masum kadın, Kadın isterse herşey olur, Doğum günün mutsuz onsuz olur. Yine de benden sana, Doğum günün kutlu olsun... |
Kadınım...
İpekten yapılmış eşarbın ben olayım, Seni sarmalamış seni ısıtmış olayım, Gül suyuyla yıkanmış gül kokan aşkım, Beni baştan yaratan sevgilim benim. Deniz suyu kadar şeffaf nur yüzlüm, Ay kadar parlak,temiz ruhlu kadınım, Kadife kadar yumuşak,kara gözlüm, Mücevher kadar değerli sımsıcak kalplim, Seni okadar çok seviyorum, Okadar çok kıskanıyorum ki, Kalbim senin için atıyor, Sarıl bana birtanem,kadınım. İlk günden beri heyecanla seni seviyorum, Benim kadınım,ruhumu dinlendiren sıcağım, İnci taneleri kadar güzel gözlü kardelenim, Yıllanmış şarap gibi ince selvi boylum, İnce kırmızı dudaklı,gamzeli kadınım. Kıvır kıvır yürüyüşüne hayran olduğum tonbulum, Dünyanın en mutlu insanıyım ben seninle, Sar kollarını sarıl bana biricik kadınım... |
Kadınımsın sen...
Evimin gülü,hayat arkadaşım, Hep kokularını,güzelliğini veren, Dikenleri batmıyan sevdiceğim. Gök kuşağı kadar özel ve güzel, Yıldızlar ay ışığı kadar parlak, Evimin nuru,hayatımın pusulası, Sen kadınım,herşeyim özelim, Gözlerimi kırpıştıran yakamozum, Tek aşkım,kırmızı gülüm biricik kadınım... |
Kal ne olursun..
Hani güneş batar ya, İçimizi ürperten, Korkuç bir karanlık, Tüm ortalığı kaplar, Ama güneş, Ertesi günü yeniden doğar, Doğarken de bütün, Karanlıkları yok eder, Dünyayı aydınlatıp, İçimizi sımsıcacık ısıtır, Sen de güneş gibi, Yarın sabah, Yeniden doğup, Duygu ve düşüncelerini, Kaplıyan karanlıkları, Üzerine kümelenen, O kara bulutları, Ruhundaki tüm olumsuz, Bütün duyguları, Eminim yok edeceksin. Biz insanlar değilmidir, Mutlu olmak,sevmek,sevilmek, Hatta sevgiyi paylaşmak, İçin gelmedik mi dünyaya, Hatalarımızla zamanı öldürmek, Sahip olduğumuz değerleri, Zamanı,sağlığı,zekayı, En iyi verimli şekilde, Kullanmak için değil mi? Lütfen güzel dostum, Uzat bana,hayata ellerini, Kalk ne olursun, Sende tüm insanlar gibi, Güzel kokan bahçeye gel, Göreceksin çiçeklerin hepsi, Sana gülümsiyecek, İnsanlar seni sevecek, Sende kendini seveceksin, Dünya seni bekliyor, Kalk ne olursun, Uzat bana ellerini… |
Kalbim taşıyor..
İçim kıpır kıpır, Ben istemeden, İstem dışı gelişen, Sana olan sevgim, Aşka dönüşüyor. Ben sevemem, Aşık olmam diyordum, Gözlerim seni arıyor, Tanıdıkça içime giriyor, Güzel duygularım var, Elini tuttuğum daki heyecan, İçimde birşeyler fokurduyor, Kalbim taşıyor, Aşk adına, Fırtınalar kopuyor, Aşkım, Birtanem, Benimle evlenirmisin.. |
Kalbine bir girebilsem..
Sen bana bir adım yaklaşsan, Ben sana yıldız hızıyle gelirim. Yollarına güller,rengarenk çiçekler, Dökerim, Ah şu kalbine bir girebilsem. Sen bana birkere gülsen, ben sana kalbimi açarım, Tut tut şu ellerimi birtanem, Bırakma, Ah şu kalbine bir girebilsem. Sen birkerecik seviyorum desen, Ben sana güle oynaya gelir, Ömür boyu sıcağın olurdum, Fırsat ver, Ah şu kalbine bir girebilsem. |
Kalp...
Kalp kalbe yakındır derler, Sen zaten kalbimin içerisindesin. Kalbimin yarısı sensin, Diğer yarısı benim. İki kalbin çarpmasında, Sen ve benim aşkımız var. Aşkı bana tarif et deseler, Sadece sen ve ben derim. Kalpler asla yalan söylemez, Yalan olmıyan sana olan tutkum, Tutkumdan olan sevgim. Sevgimden de büyük aşkım, Aşkımsın benim umudum, Umudumsun çünki benimsin. İsmine kalbime öyle yazdım ki, Kalbim senin isminle atıyor, Dinle bak dinle duyuyormusun, Seni öyle seviyorum ki, Kalbin teklediğinde bilki, Ben hayatta yokum birtanem. |
Kandırdım galiba…
Güzel bir tesadüftü, Seni sevmek ve tanımak, İlişkimiz nede güzel başlamış, Evlenmeye karar vermiştik, Ama kandırdım galiba. Sevmiştim hemde çok sevmiştim, Keşke baştan söyleseydim, Zenginim dedim, Şık şık giysiler, Arkadaşımın dı o güzel araba, Ama kandırdım galiba. İnan ki kalpten sevdim, Doğru olan aşık olmam, Ünüversite mezunu da değilim, Bir fabrikada işçi, Ama kandırdım galiba. Söylesem mi söylemesem mi, Bitmesin bu sevgi aşk, Biliyorum içini çok acıtacak, Eninde sonunda öğreneceksin, Ama kandırdım galiba. Biliyorum kızacak, Belki de çok ağlıyacaksın, Hatta nefret edeceksin, Bu son mektubu bıraktığımda, Sence her şey bitecek, İstemeden, Ama kandırdım galiba… |
Kar taneleri…
Ne güzel yağıyor lapa lapa, Her biri inci tanesi, Işıl ışıl aynı gözlerin gibi, Hiç üşümüyorum dışarıda, Yüzüme vuruyor kar taneleri. Kollarımı açmış kucaklıyorum, Serap misali,her birinde, Seni görüyorum, Süzüle süzüle iniyor, Avuçlarıma doluyor, Üşütmüyor kar taneleri. Ne güzellik veriyor, Her bir ağaçlara, Onları da sarmalıyor, Ressamın çizdiği tablo misali, Manzara bu kış bir güzel, Lapa lapa yağıyor, Dışarıda kar taneleri. |
Kara gözlüm..
Yağmur yağar yeşerir toprak, Su verir solar gül yüzlüm. Gün ışığında ışıldar dalgalar, Yakamozda uyur kara gözlüm. Uzat uzat ver ellerini, Sarıl gir koynuma, Isıt şu bedenimi. Şarkılar,türküler söyliyelim, Uçur beni enginlere kara gözlüm. Aşkı yaşamak aşık olmak, Fedakarlık ister nur yüzlüm, Sabrın sonu selamettir derler, Bir yastıkta kocayalım, Benim kara gözlüm. Alını ak,gönlü pek al yazmam, Bir gülüşün kalpleri eritir, Beyazım,kadınım,hamsi gözlüm, Sana aşığım,aşığım, Kara gözlüm.. |
Kardelenim,berivanım...
Bir çiçektir berivan, Zor bulunur dağ çiçeğim. Soğuğu sever karlar üzerindedir, Hep dik yamaçlarda uçurumlardadır, Ona ulaşamazsınız erişilmezdir, Beyazlar içerisinde bir çiçektir. Benim sevdiceğim aşkım kardelenim, Dağ çiçeğim herşeyim. Ah bir kardelenimi tanısanız, Sevgilimdir,aşkımdır,berivanım. Öyle soğuklarda olduğuna bakmayın, Kalbi sevgi doludur, Onun aşkı benim ona sevgimle kaplıdır, Berivanım,kardelenim,aşk çiçeğim. Koparılamaz uçurumlardadır, Onu benden başkası koklayamaz, Koparamaz,hissedemez,anlıyamaz, Dağ çiçeğim aşkım kardelenim. Berivanım,sevgi dolu çiçeğim, Kardelenim,kar çiçeğim,berivanım, Benim herşeyim.. |
Kavuşamamak...
İki sevdalı çölün tam ortasında, Bir koşuluk mesafede aç ve susuz, Kızgın güneş altında iki sevgililer, Nasıl birbirlerine kavuşsunlar ki, Arada kızgın bir çöl ve iki aşk, Gıdaları birbirlerine olan sonsuz sevgi, Ama birleşmeleri,çöl dalgaları, Sonra tekrar doğa üstü ayrılıklar, Aşkın meyvesi elele o sıcaklığı, Hissedememek,sarılamamak olmak, Kızgın alevde sadece seyre doymak, Aşklarının büyüklüğü okadar çok ki, Hafif esen rüzgarda selamlaşmak, Asla birleşmek olmasa bile,aşkları, Sevgileri kendi yeşilliklerinden belli. Hayatımızda bu değilmi sevgili dostlar, Nekadar seversek sevelim olmuyor olmuyor, İki sevenler nedense birtürlü kavuşamıyor, Arada çok değerli iki çarpan kalp, Çok büyük bir aşk fakat ayrılık var... |
Kelebek...
Neden bilmiyorum hep uçuyorum, O kadar güzel çiçeklerde sadece, Sen birtanem,kırmızı güle konuyorum. Kelebek misali senden hoşlanıyorum, Bir sürü doğada çiçek var biliyorum, Ama ben seni seviyor sana konuyorum. Onlardan çok farkın var görüyorum, Kokular saçıyor,renklerine bayılıyorum. Kırmızı,beyaz,sarı,pembe gülüm benim. Kelebek ben sadece seni seviyorum. Her seven sevgilisine kırmızı gül verir, Ben se sadece benim ol seni kıskanıyorum, Seni başkasının ellerinde istemiyorum. Bana özel kokular ver,benim ol diyorum, Kelebek işte çiçeklerden seni seviyorum. Benim ömrüm kısa biliyorum,senin uzun olsun, Birsürü kelebekler var,onlar benim, Hep her sene sana konacaklar birtanem, Sen ve ben bir bütünüz hayatım, Kelebekler ve rengarenk gülleriz. |
Kelebekler uçuşuyor..
Kalbimde kelebekler uçuşuyor, Doğanın en güzel kelebekleri, Hemde binbir çeşit rengarenk, Bir oraya bir buraya konuyorlar, Aman sakın ha ellemeyin, Bakın nekadar da güzeller, Hepsi gülüşüyor,oyunlar oynuyorlar. Çok nazikler pulları düşmesin, Yoksa kırılırlar,ölüverirler, Kalbimde kelebekler uçuşuyor. Bak bak şuna burnuma kondu, Sana da biri,birşeyler mi diyecek, Senden bana kokunu getirecek, Allahım nede güzeller, İçim çok rahat uçacak sanki, Sen yanımda kelebek gibi, Ne güzel saçların var,gözlerin, Tenin bir kelebek gibi narin, Ellerim ellerinde,nereye gidiyoruz, Kalbimde kelebekler uçuşuyor.. |
Kırılan kalp...
Oooooğğğooooooooğğğhhhoopooooğğğğoffffff, Bir düşünün hayata bir kez geliyorsunuz, Yaşadığımız bizim yaşantımız bir ömür, Eğrisiyle,doğrusuyle arzulanan hayat, Kim istemez ki çok ama çok mutlu olmayı, Sevebileceğiniz kalbinizin tek aşkını, Sizi göklere,bulutlara renkli hayata, Kuş gibi kelebek gibi hür olabilmeyi, Sadece kısa ömürde istenen bir mutluluk, Yakaladık dersiniz,inandığınız aşka, Birsürü engeller,sorunlar,olmazlar, Ozaman ilk aşkınızla olamıyorsunuz, Aradan zamanlar geçiyor,unutuyorsunuz, Yeni bir aşkı bulduk sanıyorsunuz, Mutluluk ya adı,başkasıyle evleniyorsunuz, Çocuklarınızla ve eşinizle geçen ömür, Ama o ilk aşkınızı bir türlü unutamıyorsunuz, Onda ilk aşkınızdaki heyecanı bulamıyorsunuz Kalbinizde ta derinlerde bir iz kalır. Dostluklara gerçek dostlara sarılırsınız, Onda ararsınız samimiyeti,sırdaşlığı açılırsınız, Birden arkadaş ondan yakın kardeş olursunuz, Beraber dostça geçer günler,aylar,yıllar, Kalpten inanırsınız her şeyinizle apaçık, Dost bildiğinle içten sohbetler yaparsınız, Zaten baştan yaralısınız onda arıyorsunuz, Samimiyeti,dost kardeşliği,mutlu oluverirsiniz, Herşeyinizle sonsuz güvenirsiniz istemeden, Nazikçe,kırmadan,kırılmadan,darılınmadan, Hiç bekelemiyorsunuz dost bildiğinizden, Bir gün ondan da kopacağınızı,aniden, Kırılıyor güven dolu kalbiniz birden, Hiç bir sebep yokken şaşırırcasına, Zaten yorgunsunuz yüklü kalbiniz var, Dayanamıyor önce sulanıyor yaşlı gözler, Neye yanasınız kavuşamadığınız ilk aşkınıza mı, Mutlu olabileceğim dediğiniz evliliğinize mi, Yoksa çürümüş bir kalbe,buldum dediğiniz, Evet buldum sandığınız,gerçek dostunamı, Ya o da sizi terk eder ve ederse eğer, İşte o kalp nasıl dayanır sorarım size, Gözyaşlarınız akıp akıp size gelse, İnanırmısınız bu bir gerçek dost gözyaşları, Bu kalp nezaman düzelir size soruyorum, Kırılan umutlar kırılan yaşlı kalp, Demek çok kolay basitmiş kalp kırmak, Kırın dostlar kırın kırılacak kalp olsun, Ama bir gün kırılacak kalp sizde de olacak, Sizde aynı ama aynı bugünki gibi benim gibi, Oooğğoooooğğhhhooooğğğğoffffff,anam diyeceksiniz... |
Kırmızı dudaklım...
Kırmızı dudaklı güzelim benim, O gülüşün gamze gamze oluşun, Ne şirin kahkaha atışın bir harika, Zaten güzelsin boya senin neyine. Kırmızıları sürmesende doğal olan, O dudakların nede şahena. Boyun boyuma,yaşın yaşıma uygun, Beni sevmen zaten harkulade. Bende tüm sevgim ve tüm aşkımla, Bundan sonra beraber olalım karıkoca. Seni her yönüyle olduğunla kabulüm, Yeni yaşantılara,yeni aşklara seninle. Beraberliğimiz bundan sonraki aşka, Sevgiye sonsuz inanca, Ve mutlu yarınlara. Sen ve ben ne kadar uzak ta olsak, Beraber atıyor kalplerimiz seninle. Bir harikasın, Çok dolusun aşka sevgiye, Bak hayatım, Benimle çıkıyorsun mutluluğa. Dönülmez bir yoldayız sen ve ben, Benim kırmızı dudaklım. |
Kırmızı kar yağacak...
İkimizde çabalıyor olmuyor, Sevgi var aşk var aramızda, Birtürlü benimsin diyemiyorum, Sanki başka zamanlarda, Başka yerlerde doğmuşuz biz. Taa uzaklardan kokunu alıyorum, Acı veriyor bu ayrılık bana, İstesekte beraber olamıyoruz, Yağmur yağıyor,kar yağıyor, Yıldızlar tümü göz kırpıyor, Gel gör sevsekte,aşık ta olsak, İkimiz bu dünyada ayrı insanlarız. Bir umut,bir ümit te yok ki, Ne derler çıkmaz ayın 15 de, Şubat ayının olmıyacak 30 da, Nezaman biliyormusun aşkım, Kırmızı kar yağacak belki, Ozaman beraber olacağız... |
Kırmızı mendil..
İki on bir beş yıl önce, Hatıranı hala saklıyorum, Kokun,sıcaklığın var elimde, Onca yıl görüşemedik nerdesin, Sağmı,mutlu,mutsuzmusun, Biliyormusun hala bekarım, Saklıyormusun kol saatimi, Dünya bukadar büyük mü, Buluşturmadı bir tesadüf, Okadar muhtacım ki sana, Sensiz olmuyor,geçmiyor zaman, Kokluyorum kırmızı mendilini, Onsekizindeki gibi güzelmisin, Şimdi görsem tanırmıyım seni, Değiştim tanıyabilirmisin beni, Haykırsan duyarmısın sesimi, Mendilinde görüyorum resmini.. |
Kıskanırım...
Nasıl severim kıskanırım ben seni, Sevme beni seni sevdiğim kadar sevme, Bir bilseydin seni okadar sevdiğimi, Tutma istemiyorum başkasının elini, Anla artık anla sevemezsin beni. Kalbimdeki o yerini sevgini aşkını, Görsene,görbeni sana olan tutkunluğumu, Anlıyamazsın kalbimdeki o yerini. Sevme beni artık,sen bilemezsin, Dünyamdaki,hülyamdaki aşkımı. Kırılan kalbimi yerine getiremezsin, Herkezden kıskanırım ben seni, Çıkma,gezme,dolaşma birileriyle, Kırılan yüreğimi bir daha parçalama. Uçan kuştan,esen rüzgardan, Mutlu bir çift görsem seni, Bağrıma bastığımdan beri kıskanırım, Dur,dur bekle orda kal, Sana olan aşkım,sevgimle, Severim kıskanırım ben seni.... |
Kızlarım...
Benim eşimin bizim kızlarımız onlar, Dünya tatlıları güzellikleri, Şımarıklıkları, Dünyaya gelişlerini hatırlıyorum da, O kadar şirin tatlı bir melektiler onlar, İkiside artist makbulem,elifim dir onlar. Şimdi kocaman kızlar oldular şımarıklar, Annesinin ve benim boyumuzu geçtiler, Küçükten belliydiler büyüdüler, Her biri öğretmen oldular, Makbulem kimya,elifim türkçe, Türkiyeme yeni beyinler sunacaklar, Daha çok çalışacaklar, Daha yolun başındalar, Hayatı dolu dolu yaşadılar, Yaşıyacaklar, Birer sır küpleri onlar, Asla taviz vermezler, İkiside gerçek samimi kardeştirler, Annesini,babasını çok severler,sayarlar, Aslında herkesi severler, Saygılıdırlar onlar, Onlarda evlenecekler, Yuvalarını kuracaklar, Bana eşime torunlar verecekler. Her zaman, Kızlarımla gururlar duydum duyduk, Beni asla hiç bir konuda mahçup etmediler, Makbuşum tam bir artisttir süsü çok sever, Boyanırda boyanır kendine yakıştırır, Her ikiside dobradır,merttir,harbidir, Makbuşumun kaşları,o kirpikleri, Simsiyah ütülü saçları. Hele hele elifim,profosördür inatmı inat, Bir şeye kafasını takmaya görsün hemen yapar, Oda ablasından geri kalmaz artistmi artist, O sever takıları,kolyeleri,zincirleri,kokuları, Resmidir asla şaşmaz kararlarından. Onlar güllerimdir,karanfillerdir,çiçektirler, Yapmıyacağım şeyleri bana hemen yaptırırlar, İsteklerini hiç geri çevirmedim yaptım, Onlar benim eşimin,biricik kızlarımızdır, O kadar seviyorumki, Onlarla gururlar duyuyorum, Benim eşimin birircik şekerleri, İşte onlar, Makbulem ve elifim kızlarımızdır.. |
Kör gözlerim…
Fırtınalar kopuyor içimde, Sen yoksun gülüm yanımda, Kölen,esirin olmuş yüreğim, Boşa gitmesin bunca sene, Aç ellerini,kuçakla kalbinle, Şarkılar söyliyelim ebediyete, Yıllardan beri söyliyorum, Gönlüme kurdun bir yuva, Ayrılık hiç yakışmıyor, Seviyorum seni ölümüne. Ruhum ruhuna girsin, Sırılsıklam aşıkım sana, Dey bir ellerinle, Açılsın gözlerim, Kavuşsun sevenler birbirine.. |
Kör kuyu..
Duygularımla beni ittin, Susuz,ziviri,kör kuyuya, Üzerime hiç açılmaksızın, Ağırlığınca bir kapak, Şimdi bensiz yalnız, Koskoca bir dünya, Gönlünce eğlen sorumsuzca, Ben kör bir kuyuda sensiz. Kendimi alıştırıyorum, Karanlık dünyam da, Ne var ki hala kokun var, Gözlerin ışıldatıyor burayı. Hep rüyadayım, Seni görüyor özlüyorum, Ben sana birşey yapmadım, Ama ittin sen beni, Bu kör kuyuya.. |
Kraliçem ol...
Arasıra daldığım aşıkane hayallerim, Hep seni görür seni yaşarım. Çiçek açmış çok nazik bir fidansın, Sarı bir gül,parlak bir güneş, Sen gülsün,sana gülmek yakışıyor, Yaz geldi bahar oldu açıl kokun gelsin, Sırma saçlı,mavi gözlü,güneş yüzlü perim, O güzel yüzünden etrafa dağılan nurun, İlk aşıkane bayıltıcı bakışların, Kor dudaklarındaki gülümseyişlerin, Pırlanta değerindeki sohbetlerin, Ahh sevdiceğim ne ilahi güzelliğin var, Yüreğimi sevda pençesine kaptırdım, Seni hep hayalimin parkında görüyorum, Kararan bahtıma ışık olan aşkın, Ey dünya tatlısı güzel pembe gülüm, Ben seni bırakırmıyım iyi düşün, Olma sokak süpürgesi,kadın kadıncığım ol, Yüreğimde kanlı yaralar açma, Sonra bu yaralar ebediyete kadar sürer, Okadar güzel vicudunuzun, İçindeki yürek nasıl taş olur, Gel aşkım evimin kraliçesi ol... |
Kurşun yarası…
Bir sevda masalı seni sevmek, Altın kafesteki kalbimin aşkı. Akşamdan kalma sabah yıldızım, Başına baş tacı yaptığım, Adı güzel kendi güzel aşkım. Kalbime zincirler vurma, O gülüşüne canım feda, Dalga dalga yoğunlaşan sevdam, Aşkına kurban,verem olduğum, Çılgınlar gibi sevmek beraberce, Adı güzel kendi güzel aşkım. Senin için yanan şu kalbim, Derya kadar güzel kara gözlüm, Bir kurşun yarası olan sevgim, Yedi renk veren gökkuşağım, Sevgi selinde seni yaşamak, Gece karanlığının en parlak yıldızı, Adı güzel kendi güzel aşkım. Biliyorsun asla beraber olamayız, Kader oyunu bu,alın yazısı, Ben istemezmiydim sana gelmeyi, Yanlış zamanlarda doğmuş kalplerimiz, Adı güzel kendi güzel aşkım… |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.