![]() |
Mutluluğun gökyüzündeki yıldızlar kadar bol olsun, öyle mutlu ol ki mutluluğun mutsuzların mutluluk ışığı olsun.
|
Beraber ağlamaktakı tatlılık kadar hiçbir şey kalpleri birbirine bağlamaz.
|
Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır, kıymetı ancak elden gittikten sonra anlaşılır.
|
Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin,yanlız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin,gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin ayırmaya gücü yetmesin
|
asla intikam almak için uğrasmam benim en büyük intikamım bensizliktir bensiz kaldığın hergün zaten senin bitişindir....
|
Aşk BİRken iki olabilmek değil,İKİyken bir olabilmektir.
|
Aşk, tam teslimiyet ister, kendini aşkın kollarına ya bırakırsın yada bırakmazsın. Bir yanım dışarıda kalsın dediğin noktada aşkı boğarsın, yok edersin o güzelim duyguyu. Bu yüzden hep cesurların işidir aşk...
|
Dilden çıkan sözle degil kalbinin icindeki duyguyla sevgini ifade et.
|
Aşkın tozu olsaydı şu an acıların koynunda değil aşkın kucağında olurdum.
|
Bahçelerde üzüm var kız sende gözüm var geleceksen gel artık başkasına sözüm var...
|
Halden bilene hayran olurum,gönülden sevene kurban olurum..
|
Ay geceden ürkmediği,karanlıktan kormadığı içindirki nurlandı,gül dikenle hoş geçindiği için bu kokuyu kazandı...
|
Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden? Bilmem ki,bu yanardağ ne biçim korla tutuştu? Pervane olan,kendini gizler mi alevden? Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu ...
|
Seni*her*zaman*sevebilirim *sevgimi*aşkımı* herşeyimi*kalbimede* gömebilirim* amaaa* bir yanlışın olduğu* zaman*bir*kalemde* silmeyide*bilirim*
|
Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.
|
Aşk dünyadaki en güzel şeyse neden bu güzelliği benle paylaşmıyorsun?
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.