![]() |
Sevdiginizi söylemezseniz, sevmek derdi sizi bogacaktir.
|
Iyiligi yalniz iyiler anlar kötülügü herkes. (HAYALET)
|
Sevmek bir baskasinin hayatini yasamaktir. (HAYALET)
|
seni seviyorum demek.. sevgili için gerktiginde ölüme giderken bile gülümseyebilmektir... seni seviyorum demek korkmaktir; yitirmekten , inciltmekten, kormaktir... peki sen bana SENI SEVIYORUM. diyebilirmisin canisi ben SENI ÇOOOOOK SEVIYORUM!!!!!!
|
Gözlerinin rengi önemli degil yeter ki görebilsin.
|
Karamsar olmak zor degil zor olan çilgin bir firtinadan sonra gökkusagi gibi gülümseye bilmektir.
|
Gökten yeryüzüne inen melekler gibi Gözlerin günes yüzün ay gibi. Kaslarin yay sözlerin keskin kiliç gibi bulutlar arasinda cakan simsekler gibi Baharda açan çiçekler gibi gönlüne sevinçler neseler dolsun. Mutluluga giden tüm yollar senin olsun..
|
Canimdaki her nefes nefesine eklensin içimdeki her nefes hayalinlen demlensin. Birak bu gönlüm varliginla renklensin. Sen benim gönlümde yasadikca özelsin...
|
Seni görmek için deli oluyorum. Sesini duydugumda bile titriyorum. Canini, canim yaptim. Seninle dogup seninle batiyorum. SeNi ÇOOOk seviyorum...
|
Bir gün karanlikta aglarsan gözyaslarin yagmur gibi yagiyorsa mutluluktan olsun.Göz yaslarini birak aksin sel gibi aksin ki göz yaslarin senin aydinligin olsun...
|
sen+ben=biziz sen-ben=hiciz sen/ben=bolunmeliyiz sen*ben=zaten carpilmisiz
|
Bazen bitmek bilmeyen dertler yagmur olur üstümüze yagar. ama rengarenk gökkusagi da yagmurdan sonra çikar...
|
Bir an buruk bir aci saplanirsa yüregine, gözlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi çinlarsa bil ki bir yerlerde özlemissindir
|
Seni ve sensizligi düsündükçe, esen rüzgarlarin ardindan yagan yagmurlar gibi sana ve sensizlige aglamak istiyorum.
|
Seker çikolataya demiski biz çok tatliyiz,çikolata da sekere demiski sen bize tatli diyosun bu mesaji okuyani gördünmü...
|
Nerden bileceksin her gece silahimin sarjörüne mermi diye seni koyup defalarca yüregime siktigimi nerden bileceksin
|
Seven; sevdigine sevdigini söylemezse; sevilen sevildigini nerden bilsin!..
|
Birini görmek için deli oluyorsan, sesini duydugunda bile titriyorsan, onun hayatini kendi hayatin yapiyorsan, onunla dogup onunla batiyorsan; bu sevgi degilde nedir?
|
Sevgi yagmurlarinin altinda semsiyesiz kalin ki, bütün sevgiler üzerinize yagsin, hayatta hep mutlu ve sevgi dolu kalin.
|
Aglamakta bazen gülmek kadar güzeldir.
|
kendime gittigini söylemek için çok ugrastim...ama hala benle olmana ragmen bastan beri yalnizim....
|
Telefon elimde harfler üzerinde, duygular kalpte, düsünceler yazida, ay gök yüzünde gök yüzünde, yildizlar daha ötede, Allah yularida, kullar asagida, ama en zoru sen orada ben burada...
|
Belki bir af vesilesi,belki bir kabul gecesi,belki birsaadet müjdesi,belki yeni bir kaderin arefesi,belki bir msj ama birçok seyin ifadesi,sevgilimsin benim!
|
Neden durmadan yagiyorsun yagmur, neyi islatmak istiyorsun? cadde islak, kaldirim islak! gözlerimi islatmak istiyorsan eger, onlar zaten islak!!!
|
Kirpiklerindeki ßir Damla Yas Süzülürse Yanaklarindan Dudaklarina ve SEN o Serinligi ßiriyle paylasmak istersen, Yüzünü Rüzgara Cevir, ßEN o Rüzgarda oLacagim.(Sevgilim)
|
Her seni seviyorum diyen, seni seven degildir, asil söylemekten çekinen seni [SEVENDIR}
|
- Seni düsünürken ya bir tebessüm yapisiyor yüregimden yüzüme , ya gözlerim dayanamiyor ölümcül hasretine baktigim hersey gördügüm hiç bir sey sana benzemiyor. Hiç bir aci hiç bir hasret seninki kadar ölümcül olamiyor..
|
sevgi karanlik bir tünelde yakilan mum isigi gibidir..size yolunuzu gösterir ama uzakta ne oldugunu söylemez
|
"seni seviyorum" diyenin sevgisinden süphe et cünkü ask sessiz sevgi dilsizdir!
|
Evlilikte basari yalniz aranan kisiyi bulmakta degil, ayni zamanda aranan kisi olmaktir.
|
Sevgi basittir, karmasik olan bizleriz. Sevgi güven verir insanlar aldatir. Sevgiye herzaman güvenilir insanlara asla!...
|
bir sen varsin yüregimde bir de sevgin bir sen varsin gözlerimde o da hiç gitmeyen hayalin. seni çok özledim annem.
|
Eger zenginligi ve parayi seviyorsan beni sevme, benden daha zenginleri var bu dünyada... Eger yüz kas güzelligi seviyorsan beni sevme benden daha güzelleri var bu dünyada... Ama aski sevmeyi seviyorsan beni sev benden baska seni daha fazla seven bulamazsan bu dünyada.....
|
Kötülerin kazanmasi için, iyilerin seyirci kalmasi yeterlidir.
|
Seni ben degil gözlerim seçti Onlar sevdi onlar begendi Sen benim degil onlarinsin Bana ne gidersen onlar aglasin
|
Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasin!..
|
En güzel deniz henüz gidilmemis olanidir,En güzel çoçuk Henüz dogmamis olanidir,En güzel gün henüz yasamadiklarimizdir,En güzel söz kelimelere dökemediklerimizdir Seni seviyorum...
|
Sevgi nedir bilmezsin,o bambaska bir duygudur .Ne yenilir nede icilir onu ancak hissedersin.sadece ve sadece ruhunlan......
|
Karamsarlik sardi yüregimi sen misin nedeni?Yoksa yagmur mu?Ask mi yüregindeki,sevdami içindeki yoksa nefret mi?Kimbilir sevdigim kimbilir
|
Bir seyi çok sevmek, insani o seye karsi kör ve sagir yapar.
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.