![]() |
Sakın
Sakın ha Duymak istemem Düşer de kalkamam Gözlerim kulaklarımı izler Tıkandım boş bakmaktan Seda almaz oldum tellerden Haber versene güloş Uçuracağımız güvercinlerle Dövüyor beni şu dört duvar Kuşatmış yıllardan hasret Yollamasın feryadı gurbet Sakın ha taşıyamam Daha çok koşacağız güloş Mumlar yakıp Barışa şarkılar yazacağız Unutmuş olamazsın Dilek haberim olsun Hadi haber ver Sakın sakın ha Ümit Fatma Uçar |
Sakla Yüreğinde
Sarmalama beni anne Bırak toprağın kucağına mateme çekme yüreğini Ser yüreğimi de yıldızlara otur bak Kokla beni annem bahar rüzgarlarında Çiselerim belki de yağmurun ardından topraktan okşa saçımı Ağlama annem fırtınalar dindiğinde sevgini dik beni emanet ettiğin yere Benim için çelenkler yap gönder güneşe Renkleri cıvıl cıvıl olsun yüreğimdeki gibi Şarkımızı haykır azgın sulara Bakma ardından sellerin Göremezsin Otur dere başına Gör beraklığında beni bir avuç suda serinlet yüreğini Menekşelerde kokla beni anne Git sor şelaleye hayallerimi İşlesin yüreğine incilerle üzülme çiz resmimi inciler içinde kalbine sev sakla dursun seninle öylece İşte ben oradayım Sakla beni anne Sakla yüreğinde Ümit Fatma Uçar |
Sallar Başını
Dağlar sallar bana başını Dumanları sarar başıma Yalvarsamda Bakmaz göz yaşıma Yel savurdukça Yeni dumanlar sarar başıma Kül olup savrulsam Rahatlar mı acaba Ümit Fatma Uçar |
Sanem
Babam derdi ki Ağzımda tadım Sevdamda yüreğimsin Anacım,ağacım,toprağım Sen yoksan ben nasıl varım Emekçim dişim tırnağım Sana nasıl eğilmezki başım Uğratır mıyım seni hüzünlere Kederin batar gözlerime Bacam aynam yastığım Sanı duyulmayan hatun Gün gelir yaşlanırsın Yaşlıydı diyecekler ölen Bilmeyecek seni alem Gönül tahtımda sanem Ümit Fatma Uçar |
Sanma
Sanma hayat durudur Mevsimler ondan kuruludur Baharın genelde ucu görünür Yazın da nazı yük devirir Hazana varınca sarartır savurur Kışın insafı yok arkadan vurur Mevsimlerin sonu kuyudur Ondan malumatım yoktur Ümit Fatma Uçar |
Sapan
Gözlerini koydu spana Sözcükleri bindi hançere Hızlı devir döndü nevri Parçalıyordu önüne geleni Günü devirdi geceye Çekil dedim menzile Uyulmaz ki sefile Aldım parçaları elinden Bırakırmıyım meydanı gafile Kuşandım kendimi Ümit Fatma Uçar |
Sara
Beladaysa başı, yüreğin tutar sarası Çeşit,çeşit belası En meşhuru karası Vardır biraz da alası Onun da yoktur faydası Ümit Fatma Uçar |
Saraylım
Sarayların unutulmaz sultanı Ebrunun bitmeyen aşkı Minyatürün cananı Sürmüşsün,sürüştürmüşsün allığı Yakıştırmışsın yeşil papuçları Rujun fazla kaçmış Hani farların nerede Yürürken bir endamla Dans edersin meltemin kollarında Ebruyu kıskandırmışsın Ressamın tablosunda Lale Sultan Ümit Fatma Uçar |
Sarhoş Canavar
Tuzağı kurulmuştu önceden Bilseydim verir miydim Bir çift, iki yoldaşımı Sarhoş canavarın ellerine Bir dünyaydı tepeme yıkılan Az ötede yıkılmıştı tüm dağlar Beyaz mitsubişhin üstüne Canlarım yoktular içinde Bir isyandı feryattı içimden kopan Nasıl yaşamamışcasına yok olur Gözlerimin önünde iki saniyede iki can Geride bırakılan üç tazecik fidan Gözyaşları dinmeyen iki anam O günü tekrar yaşadım an be an Sizi unutmak ne mümkün Güzel,şirin dostlar Ümit Fatma Uçar |
Savrul
Sesizlik oturmuş içime Sığdıramıyorum konuk evine Doydum ziyadesiyle asaletine Savrul sesizlik asaletinle Savrul poyrazlara Çığlık ol sesinde rüzgarların Soluk ol duyulsun ritmin Varsın devrilsin parçalarım Yarım dönsün sabahlarım Ağlasın ardımdan sesizliğim Savrul sesizliğim Bulaşmasın bir daha matemin Ümit Fatma Uçar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.