![]() |
Tabu/T
Yıkılsın,HAK adına olmayan binbir tabu Aha! İşte koyduğum ilk ve son noktadır bu. Reyhan Tataroğlu |
Tahiyyat
en güzel dizeler secdede dile gelir en güzel ölüm secdede beklenir... Reyhan Tataroğlu |
Tahliye
Ölüm değildir esaret,ölüm bir kurtuluş Allah razı olsun,ne güzel bir buluş... Reyhan Tataroğlu |
Takıl bana...
heyhat! bu nasıl düşünce bu nasıl akıl ya hayasızlığı bırak ya da hayaya takıl... |
Taksimat/2
böldü beşe günü sabah... öğle... ikindi... akşam... yatsı... diye gününü dikti bayrağı ortasına ikindi... yaptı düğünü şen ola... Reyhan Tataroğlu |
Takva...
Ne boynuzum, ne de kulağım Arkasından sallanan, kokuşmuş bir ulağım Reyhan Tataroğlu |
Tamamen duygusal...
dokunsalar ağlayacağım; kimsesizler,kimi sessizler başı okşanmadık yetimler hayatın kötülüklerine itilmiş bitirimler... sahipsiz gençler anlamsız sevinçler elleri öpülesi sırtlarda, başlarda gezdirilesi... kiminin babası kiminin annesi babaannesi, dedesi belkide ninesi... terk edilmişler... işsizler güçsüzler suçunu bilmeyen suçsuzlar açlar, açıklar akıllılar, kaçıklar ağlayanlar, üzülenler yalnızlıkta süzülenler sevipte sevilmeyenler sevilipte sevmeyenler mazlumlar, garipler çaresizlikten muzdaripler mutsuzlar, umutsuzlar katıksız sofralardaki tuzlar ölüler,diriler gelip giden biriler... daha neler neler... dokunmuyor gurban dokunmuyor dokunsalar ağlayacağım; hem de susmamak üzere... Reyhan Tataroğlu |
Tatar...
aldığım son mektubunda ''geldim,kapını çaldım cevap yok sessizliğini aldım ya yoktun ya vardın hem yok hem de varmış gibi davrandın neden böyle yaptın'' diyorsun lakin; kapım açıktı cevap yok kapımdan çıktı yoktum sendeydim vardım senleydim hem yok hem varmış gibiyim mi deseydim nedeni... ben böyle sevdim Reyhan Tataroğlu |
Tatilciler...
Çıkış yok alemin öbür ucuna Kader haritası tutturulmuş avucuna Reyhan Tataroğlu |
Tavan arası
sadece nefesin yetti yaşatmaya şimdi rahatça gidebilirim yatmaya sevdiğini duyunca birden tavana vurdu aklım seni seviyorum ey! adı bende saklım... Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.