![]() |
Kısa Şiirler 63
coniler gelmiş marmaris canlanmış haber başlığı nataşaları helgaları hatırlattı düşündüm gariptir ya bizde düşünmek helgalar niçin geliyor diyorduk coniler içinde bir şeyler uyduruyoruz mu diye |
Kısa Şiirler 64
ormancı dalları budar inadına dallar daha gür çıkar |
Kısa Şiirler 65
göze almakla ölümü korkular yenilmiyor yenilmiyor düşman çırpınırken çıkacak gibi göğüsten |
Kısılmış Sesim
ölmüş müyüm ben kısılmış sesim etim kemiriliyor kasap çırağının beslemesi fareler farelerin suçu ney gömmüştüm suçları mezara tuvale bembeyaz tuvale pembe renkler saçmıştım aydınlık günlerde şanıma aydın denmiş gömmüşüm karanlığın içine bir lehim daha attım düş dolu teneke kutuya sarımsağını sirkesini bol koydum gaz yapacak biliyorum keserim elimde murcumu kaybettim kim alacak gazını bir parça lehim aydının turşusunu kurana yine ferman çıkarmışlar fetva gerek cam ekranlarda beli ince sözler gerek hindiyi tavuğu saymışlar kaz diyince durmuşlar yanlışa gitmemek gerek grip yirmi iki bin tavuk sekiz bin bir hindi de görülecek parçalı bulutlu havalarda inanmayan günaha girecek nerden geliyor şu kıvrak müziğin sesi ölmüş müyüm ben kısılmış sesim kan kana karışıyor yeni kurbanlar aranıyor |
Kıssadan 01
(,) uzadıkça kulpu uzayıp gidecek konular entel takılacak çözüm/süz/lük/ler 2006-10-03 (.) kaç şekilde okudum kaç anlam yükledim bitmedi oysa anlamın sondu en uzun şiirini yaz deselerdi hiç düşünmeden kordum onu |
Kıssadan 02
dağlar üşümesin diye ormanları yakıyorlar düşünemiyorum başka neden |
Kıssadan 03
havamız kirlenmesin diye fabrikalarımızı alıp ürettiklerini gönderiyorlar dost ülkelerimiz |
Kıssadan 04
mezarlıklarda istihdam yaratmak için kuruyorlar silah fabrikalarını sonun da bir değil mi altıda üstüde yerin |
Kıssadan 05
aç açık değilim ama ayıbım çok örtünmeler/im boşuna kahpece bakıyorlar gözlerimin içine kabullendirmişler değerlerini bir kere |
Kıssadan 06
korkuyorum Anneciğim korkuyorum onun içindir ki özlüyorum kucaklanmaları böylesine fütursuzca |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.