![]() |
Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili...
Kalemi elime aldığımda bir çığlık sesi yankılanıyor kulağımda... Bir insanlık rezaleti geliyor gözlerimin önüne, Gözlerini hayal etmek isterken karşımda... Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili... Bir silah sesi yankılanıyor uzaklarda, Uzaklarda olsa da sanki yanıbaşımda, Gencecik bir delikanlı serilip kalıyor kanlı yollara, Son kez elini yardım diye kaldırıyor boşluğa... Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili... |
seninle uyanmak güne
bir şiir le uyanmak gibiydi geceden kalan düşlerimde ılık nefesin sevgi sözcükleri fısıldardı uzaklardan gelen kuzey rüzgarlarının eridiği tenlerdi güney vuslatları Akdenizin binbir renge bürünürdü kıyıları duru saf ve tutukulu dokunuşlara hazırlanırdı durgun sular beklerdi ve kabarırdı dalgalar döverken sahildeki çakıl taşlarını sesler birden aşkın en güzel senfonisini yıldızlarsa en parlak ışiklarını gönderirdi kıvranan bedenlerde rakkase makamınd |
İşittim ki
Sevgili inanmazmış sevdama Öyleyse anlat bana Sevgi nedir senin lügatında... Sen sanırsın Aşk, muhabbet görmekle,dokunmakla Yazık olmuş sana Aşkı tanımamışsın hâlâ... Kızım, kızım bak şu saçlara Ardından da yüreğindeki sevdaya Görebilirsen ama...! Önce dileğin nedir bil Sevdadan yana Sonra sitemini, nazını yap Seni seven yârine... Korkarım ki vurursun sonra Benden çevirdiğin başını Taşlara... |
Bir yalandı dinlediğim
Bir hayaldi gördüğüm Bir rüyaydı kalktığım derin uykudaymışım Sevgili anlamışım seni Bir sabah uyanıpta gördünmü sen Seni seviyorum diyen dillerin yalandı dediğini Senin için atıyor diyen kalbin sevgi yerine hile taşıdığını gördünmü sevgili yaşadınmı söyle Seni düşünür beynim heran herdakika aklımdasın derken O düşünmenin biranlık olduğunu gördünmü Sevgi aşk eller ve gözlerin yalan söylediğini duydunmu sen sevgili duydunmu |
Korku paltolarında,uçuşan apak sevgi
Suyun kalıptan çıkmış en estetik biçimi Bir aşk kadar beyazsın, bir kara kadar yergi Korku ve çoşku ile oynatırsın içimi |
Sevgi sadece sunulan
Ve Sunulana geri gönderilenmiş Anlayacağımız Sevgi denilen şey Şimdilerde bize sevgi diye verilene benzemeyenmiş. Aşk gizilmiş Bir çiçeğin taç yapraklarının altındaki mikroorganizmalarda Sevgi ise Aşktan da gizilmiş makroorganizmalarımızda Bu yüzden zormuş Bu yıllarda Sevgiye ulaşmak 'Boş bir hayelmiş' Elbette Sevgiyi Nerde Nasıl Gördüğümüz Önemliymiş Aslında Sevgi bulmak adına Sevgiye yüklüğümüz Sevgi üretmek adı |
Tanımazdım ben aşkı bundan önce
Sevgilerin en güzeli en büyüğü sanırdım Aşk sabretmekmiş ölümüne sabretmekmiş Hem de acıların en ağırına en uzun sürenine Aşk, yüreğindeki ateş seni alev alev yakarken Sevgilinin etrafında gülüp oynadığını görmekmiş Çıkıp karşısına kafana bir kurşun sıksan bile Sevgilinin üzülmeyeceğini bilmekmiş Var mı aşkı içinizde tanıyan? Var mı yaşamadan sırrını çözen? Aşk mecnun olup çöllere düşmekmiş Ferhat olup dağları delmekmiş Aşk yaşamayı d |
Bir sevgi düşün ğüçlü
Bir kadın düşün aşık Bir adam düşün seven Bir kalp düşün sevgi dolu Bir yürek düşün sadece onu seven Bir beden onun için kalkan Bir yar karşılıksız seven Bir ruh onun için yaşayan Bir an düşün sadece onla olan Bir düşün sonunda ne kazandınız Bir aşk,bi sevgi,bi seven hepsi Bir topla hepsini arkadaşım, Sevdigin insan için ümidini Asla yitirme……. Sevgi aşk inanılmayacak kadar, GÜÇLÜDÜR! |
Sevgili eşim Havva'ya
Olmasın gözünde ne yaş ne bir nem Sana hiç kıyamam canım birtanem Benim tek varlığım sevgi hazinem Sensin aşk bahçemin goncası gülü Tanrı'nın verdiği onur ödülü Her şeyden azizdir bende değerin Kalbimde aşkının izleri derin Gözümde öylesi yüceki yerin Sensin aşk bahçemin goncası gülü Tanrı'nın verdiği onur ödülü Sevincim kederim her gamım sensin Aşkımın imdadı amanım sensin Yazdığım şiirin ilhamı sensin Sensin aşk bahçemin goncası gül |
Bana uzattığın buketi
Almaya korktuğum da İlk defa titredi İlk defa tutmaya çekindi O sevgiyi ellerim Buram buram aşk kokan Rüzğarın müjdesi Bende davetsiz misafir Heyecanlı bir bekleyişti Sevgi rıhtımında soluklanan O ben değildim gülüm O bende ki korkuydu Başımda ki sevdaydı İçimde ki hasretti ve Buruk bir tatdı Sevgi denilen o aşk Aşk uğruna verilen savaş Kazanan taraf sevgi Kazanan taraf barış olmalı Ben barıştan yanayım zalım İnsan sever aşık olur a |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.